Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nahh nekem mennem kell de majd még folytatom késöbb!Köszi szépen a segitséget!
Amugy meg igazad teljes mértékbe
Tényleg szar
Amugy nem tudom, de annyira idegesito, hogy mindenbol penzt remelnek az emberek...hanyni tudnek ettol
egy szaros, nem tul jo minosegu scannelt services manualert penzt ker...nem sokat, nem errol van szo...ahhh...csak felhuzom magam
ok, ez egy hibas csomagolt file
Megnézem elöször azt amit most szedek le
Köszi már töltöm én is megnézem
torrentet nem hasznalok, DC++ kilove, mivel angliaban vagyok egy kis notikaval, nem igazan tudok hasznalni DC-t itt, szoval marad a server megoldas
Yamaha-XJ600-Service-Manual

ez pontosan nem tudom mi, most toltom en is :)
Hát nem tom gyorsba csinálhatok egy uw oldalt magamnak vagy ha te használsz valami torrent oldalt akkor oda is fellehet rakni vagy DC++
Melyik legyen?
Igazabol ez a legegyszerubb.
Nekem azonnal kuldtek a valaszt es azt a jelszot, amit neked betettem az elobb...sajnos az mar nem el :(
De ha esetleg tudsz adni egy szervert, ahova fel tudom neked tolteni, megprobalkozhatunk vele.
De amugy ha használsz Hotmailt akkor oda feltod rakni és eltod küldni mert 2gigás tárhelye van
Megprobálok irni erre a cimre manuals@motorosok.hu
Hát én nemt om szerintem csak bekéne állitani rendesen vagy nem tom mi!
letöltö oldal:)
Peat ha egy xj-vel gondok vannak akkor már tényleg nagy probléma lehet
torrentet?az meg mi?
Baratnőm apukájának kéne mert épp ilyen motort kell csinálnia!
krisztian én kromo rapiddal szoktam takarítani.nagyon jó lesz utána
véletlenül nem használsz Torrentet?:D:D:D:D
Peat amúgy mi baja a mocinak?
miskolc
Én ARO hideg zsíroldó tűzhelytisztítót használok, a Metróban vettem. Kicsit savas anyag, de hatásos, újszerű lesz tőle, csak arra kell vigyázni, ne menjen belőle az első sárvédőre. Ráfujod, szivaccsal megdörzsölöd és mosagatószeres vízzel lemosod. Majd szarvasbőrrel áttörlöd.
Peat havernak már próbálltam mailbe de ahhoz nagyon nagy.merre laksz?
nekem unokatesóm szerezte valahonnan.a lényeg az h van.igaz nem magyar de a rajzokhoz nem kell kommentár