Amugy nem tudom, de annyira idegesito, hogy mindenbol penzt remelnek az emberek...hanyni tudnek ettol
egy szaros, nem tul jo minosegu scannelt services manualert penzt ker...nem sokat, nem errol van szo...ahhh...csak felhuzom magam
Igazabol ez a legegyszerubb.
Nekem azonnal kuldtek a valaszt es azt a jelszot, amit neked betettem az elobb...sajnos az mar nem el :(
De ha esetleg tudsz adni egy szervert, ahova fel tudom neked tolteni, megprobalkozhatunk vele.
Én ARO hideg zsíroldó tűzhelytisztítót használok, a Metróban vettem. Kicsit savas anyag, de hatásos, újszerű lesz tőle, csak arra kell vigyázni, ne menjen belőle az első sárvédőre. Ráfujod, szivaccsal megdörzsölöd és mosagatószeres vízzel lemosod. Majd szarvasbőrrel áttörlöd.
egy szaros, nem tul jo minosegu scannelt services manualert penzt ker...nem sokat, nem errol van szo...ahhh...csak felhuzom magam
ez pontosan nem tudom mi, most toltom en is :)
Melyik legyen?
Nekem azonnal kuldtek a valaszt es azt a jelszot, amit neked betettem az elobb...sajnos az mar nem el :(
De ha esetleg tudsz adni egy szervert, ahova fel tudom neked tolteni, megprobalkozhatunk vele.