Megnéztem az oldalt amit linkeltél. Az igazat megvalva egyik index sem tettszett... de ez a relé lehet h jo lesz Majd irok a gyereknek. A relét a mocidba kintröl rendelted?
Láttam h van a gyereknek ellenállása amit közé lehet berakni. Az mért nem jo?
Megnéztem az indexeket. Te, ez drága! nekem utiköltséggel együtt a 4 darab volt 12 eFt! Nézz rá a srácra a tutilámpásra, mert mintha 3000 körül adná ezeket a dolgokat!
A számlapomal a következő van. Az eredeti enyhén meghajlott, de gond nélkül javítható, és mivel a riasztó ledjét bele akarom aplikálni fúrnom kell . Ami jön, az nem tipusazonos (14 eFt). Hamár szét kell szednem, megpróbálok egyedit vinni bele . Mivel az e-bayon papírlapot adnak 3 eFt-ért, és a magyar műszerlepos gyerek el van szállva (mert mindíg van balf... aki megfizeti a 11-30 eFt árat) nekiálltam magam megoldani . Az erdeményről természetesen mesélek.
Adom az emailt : tutilampa@gmail.com
A srác megbízható, árul indexet is, akkor olcsóbb! Most ugrott be! Nekem ekkor már megvolt a LEDes lámpa, és éppen azon fórumoztunk, hogy ellenállással is megoldható. (hülyeség)
A relé full passzus a gépbe, de csak a DIVIKBE(!) ahol kétszálas különálló relé müxik. Az indexek 2W-osak, úgyhogy az eredeti relével szinte folyamatosan világított.
A honlapja ahonnan indexet is nézhetsz: http://www.tutilampa.extra.hu/...
Sok sikert!
Hátha valaki nem tudja:
az XJ900-asban 21W-os index égő van, ezekben az újakban 10W-os. A ledest nem tudom. Szaporán villog a régi relével. Én belefutottam.
http://www.imet.hu/index.php?c...
Itt az index. Most lementem és megnéztem a mocit és sztem jo lenne hátra a kicsi is mert pont kilogna annyit. Ami most rajta van eredeti ez joval tullog a rendszámon. Sztem jo lesz mejd... vagy majd odaprobálom ha ottvagyok
Szép ez a müszerfal. Nem jo a számlapod? Azért fabrikálsz?
Ha hátra rövidet rax, nem látszik ki a rendszámtánla mögül. Nálam sem egyformák, sőt, a talpa az eredeti, és a gumis bordás résznél el lett szabva. (flex, vékonytárcsa, mert acélrugó van benne.) A Talpat alátétnek használtam, és az új egyébként 10mm mentü indexeket ragasztóval be tudtam tekerni a régi lyukába. Így a rögzítésem is korrekt, és a kiállás is jó. Viszont relé kell hozzá, mert az eredeti rele kapkodni fog és bux a műszakin. Az 5000,- +! Sajna. Mennyiben lenne a cucc? Már akartam kérdezni, de nem akarok annyira ráülni a fórumra...
Szia Berber!
Mint láttad rákattantam az indexekre! (még mielött mondanátok.... tudok rola, öseim is mondták már )
Szoval: neked elöl és hátul is egy méret? Mert amit beraktam képet azon van 2 méret is és azt néztem h a gépen is elöl kisebb mint hátul. Csak enmtudom h milyen lenne ha hátul is kicsit raknék. Csak a lelki világom nyugalma miatt kérdem mert a tiéd igy tetszik.
Üdv Ronyo Boldog újévet! Bocs hogy nem írtam, elkezdtem írni egyszer aztán az elküldésig már nem jutottam el,szégyelem magam de ez van Nagyon szépen köszönöm a bőséges válaszod,sokat segített!
Azt még hozzá tenném, hogy hidegben 20W-50-es olajjal indítottam, ami ilyenkor olyan mint a méz. Még 6 év után is jobbak az esélyek feltöltött olajjal, melegben, nyári olajjal.
Ronyo, nekem 6 év pihenés után tökre így indult! Érdemes ilyenkor a benzincsapot átfolyósra tenni. Bár Te biztos úgy csináltad. Az akksit meg töltsd csutkára. (megjegyzem, nekem röffre indul bármikor... )
Irtam a boncterembe, vagyis inkább bekopiztam a régebbi hozzászólást. Remélem a guru elfogadja.
Ma reggel beindítottam a mocit. 3 hónapja nem berreget. Hát nagyon le volt hibernálódva. Olyan volt beindítani, mint egy téli álmot alvó medvét kicsábítani egy répával a barlangja elé. Érdekes módon még az akksi bírta a leginkább. Sokáig csak forgatta, mintha nem lenne benne benzin. Gondolom vas a vason
Aztán valahonnan távolról gyengén csepp a cseppre megjött a hangja egy-egy puffanás, majd egyre több, néha le-leállva. Aztán végül csak elindult!
Szóval ezek alapján egyáltalán nem tartom butaságnak 2 hétente, havonta megjáratni egy kicsit.
Na csak óvatosan! BUÉK. A lakkozásnak vagy 3-x futottam neki, azt semmi. Tegnap meg a nem lakkozott matricákat lefedtem sparyos lakkal, az meg gyönyörű lett... Rájöttem, nem én vagyok a tök hülye, hanem a hipi-szupi 2 komponensü lakk. Jobban be kellett volna higítani, pedig azt mondták max 10-20%! Ha egyszer már nem fujtam volna szépre egy mocit, elkönyvelném hogy balfék vagyok... persze se kamrám, se komoly eszközöm.
Viszont a szinezéssel csodát lehet csinálni! A kis modell pisztollyal símán bele tudtam javítani a festésekbe.
Ma is végignézegettem a végtermékedet és nem tudok vele betelni.Tegnap beszéltem a fényező haverommal (együtt múlattuk a 2007-et) és lehet, hogy jövő télen én is átfulyatom a paripát gyári piros ezüst kékre. Úgy bebuzdúltam a Tiéden.
Vettem az adást !
A paripához itt is csak gratulálni tudok!Mint yamahaxj és mint José is Kívánom, hogy jövőre találkozzunk már személyesen is Hú már sokat ittam, hogy ilyeneket írok?
Azt sem bánnám, ha csapattársak lennénk a 24 óráson.(én már regisztráltam)
BUÉK!
Kezdőőőődik, Kezeeeezddőőőődik, a 2008
Láttam h van a gyereknek ellenállása amit közé lehet berakni. Az mért nem jo?