Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hú ez k*rva jó lett a matricák nagyot dobnak rajta ,amugy meg mindenkinek BUÉKjövőre olcsó naftát széles utat!
Nem is mondtad, hogy eredetileg trike (2.kép) volt
Még 1 huncutkodás ez évre
Nagyon szép a vasad...Mónika (Bundiné)
BUÉK
Szép kis motor, jó az a kis idom a hasikáján. Én is gondolkodtam XJ600 on, de nem tetszett igazán, de ez nagyon szép.
Az ujról még néhány:
No jó, felszórok egy két képet, de előre bocsátom, a lakkozás szörnyű. Nem kell leszolni. A csodapók meg véletlenül maradt fenn.
A matricák és a felirat Bluedigital-osak. Nagyon belehúztak.
Felhívom a figyelmedet a szitára a beömlőnél. (mint lent)
Kis index? Tükör mintha Louis-os lenne
(persze nincs műszerfala, meg müszakija, meg egy csomó megálmodott cucc ami nem jött meg, de van még idő)
Mielőtt írnád látom, hogy az adatlapodon van kint kép a meglelési álapotrol is, de a két kép együtt mutatná meg, hogy mit lehet kihozni egy már leírt motorból. Bocsi, hogy így apránként írok, de nézegetem a motorod és úgy jutnak eszembe a dolgok.
Csak azért, hogy "gonoszkodjak" A hátulját miért nem csinálod meg rendesen? Egy ilyen gyönyörű motort nem gumipókkal kellene összefogatni Na jóóóóóóóóóóóóóóó ez csak egy ez évi utolsó huncutkodás volt, valóban gyönyörű lett a Paripád. A krómozott visszapillantókat honnan szerezted be?
Eredményekben gazdag, Boldog Új Évet kívánunk mindenkinek!
Mónika és Andrások

Csabi gratulálunk, gyönyörű a géped! Két kérésem lenne, tegyél már fel képet "ilyen volt és ilyen lett" címen, mert érdemes lenne megmutatni a különbséget! Igazán szép munka! A másik, hogy szemből is lefotóznád? Kíváncsi vagyok a YAMAHA feliratra. Azt is az általad javasolt matricások készítették?
Ez van.....

Boldog új évet mindenkinek! Ha van valaki aki ilyenkor is netez..
Már csak a műszerfal hiányzik a mocorgómról. Na meg azok a progresszív rugók amiket szintén az EUROCENT vesztett el. A többi nekem tetszik... most nekiállok kipufögót puccevászni, hogy ne érje szó a házelejit.
Sajnos már nem emlékszem hogy mit minek neveztek el benne, de számomra egyértelműnek tűnt minden akkor. Ezt a 4 jegyű számot kéri legutoljára, a beírása előtt elvileg csak limitált vásárlási lehetőséged vannak, utánna viszont szabad a pálya.
Megcsináltam, megkaptam a kódot, azt nem akar menni. A redemption kód az a banra kapott négy szám ugye?
Na fasza! Feltöltök 3 videot és erre 2 re kiirja hogy már fentvan más néven...
Ebbe jol beletrafáltam...
Hát belőlem sem lessz hitler! Hiába, nekiugrottam a lakkozásnak mégyegyszer de szinte rosszabb lett mint az első. Viszont orrnehéz lessz a moci a sok lakktól... Ez van. Festeni nem tudok. Nem is szeretek. Amatricák viszont fenomenálisak! Szerintem.
Nézegettem a Bonctermet. 1db xj 900-ast találtam. Ez azt jelenti hogy senki nem tett tul a motorján és még nem tud rola véleményt formálni?
Vagy mindig tud ujjat mutatni a gép?
Na majd ha eladom akkor irok egy szétpet hogy mindenki tudja milyen motor is ez!
Kb olyan 5-6 és mulva

87
regisztrálész a paypal.com-on, és értelem szerűen kitötöd a kitöltendőket. Ekkor levonnak a számládról 1-1 eurót és a köv vásárláskor 1 eurót vissazkapsz. A folyószámládon megjelenik majd ez a paypal utalás és ott lesz egy 4 jegyű szám, azt is be kell írni és innentől korlátozások nélkül tudsz vásárolni.
Ha jól tom akkor dombornyomott bankártya kell hozzá, én akkoriban direkt így kértem a banknál, hogy mindenképp tudjak vásárolni a neten.
Ha készen van a regisztráció akkor meg a fizetés úgy működik hogy az ebayen ráklikkkelsz a megnyert árura és kiválasztod a paypalos utalást és hozzáírod a postaköltséget amit az eladó meg is mond neked. Ekkor ráklikk a fizetésre és átirányít a paypalos oldalra, ahol belépsz az authentikációddal. Itt már ki lesznek töltve a dolgaid és már csak a fizetésre klikk. Pár másodpercen belül megtörténik a vásárlás, mintha csak a Tescoban vásároltál volna.
Leütöttem. A Paypal hogyan megy? Eddig utaltam...
Ha jól emlékszem akkor 7 nap körül volt.

Az emberke 3 rögzítési pontot ír és ez nálam stimmel is, az én vasam 92es évjáratú és a konzol is az amit Debrecenből vettem akkoriban.

Az emberke segítőkész volt az idom vásárlásakor, esetleg kérd meg hogy ha van rá lehetőség, hogy kattintson egy képet a magáról a számlapról.
Köszi! Igaz 7-et figyelek, és ez kimeradt . Keresem az optimumot. Hány nap volt a menet?
A következő eltéreésekre jöttem rá időközben: Mérföld/km, 220/180 km/h(!), 3-ill. 4 rögzítéspont, 4-5 visszajelző lámpa! és ezek a bajok. 5-lámpásat 97-től gyártottak csak. A rögzítést a régi tartó konzol formájából gondolom.... stimt?

Fix, hogy át kell raknom a teljes műszert... sajna... és a tokot is fúrnom kell.... sz@r ügy..
Találtam egy egy műszerfalat neked. Bár angol a számozása így mérföldben mér, de bele van írva a km/h is csak kevésbé hangsúlyos. Gondolom az európai lenne az igazi, de ha nagyon nem találsz, akkor ez is jó lehet esetleg.

cockpit

Megbízható a tag, tőle vettem az idomot (amit még nem raktam fel idő hiányában).
ITT AZ ÉSZ!
GAZDAGOK LESZÜNK!

87
Mindenkinek Kellemes és Nyugodt Karrrrrácsonyt Kívánok!
Remélem jövőre minimum dupla létszámmal érezzük jól magunkat!
MzetzPety vajon olvasta a válaszom? Ha már ennyit küzdöttem érte?
Kellemes Karácsonyi Ünnepet mindenkinek!