No jó, felszórok egy két képet, de előre bocsátom, a lakkozás szörnyű. Nem kell leszolni. A csodapók meg véletlenül maradt fenn.
A matricák és a felirat Bluedigital-osak. Nagyon belehúztak.
Felhívom a figyelmedet a szitára a beömlőnél. (mint lent)
Kis index? Tükör mintha Louis-os lenne
(persze nincs műszerfala, meg müszakija, meg egy csomó megálmodott cucc ami nem jött meg, de van még idő)
Mielőtt írnád látom, hogy az adatlapodon van kint kép a meglelési álapotrol is, de a két kép együtt mutatná meg, hogy mit lehet kihozni egy már leírt motorból. Bocsi, hogy így apránként írok, de nézegetem a motorod és úgy jutnak eszembe a dolgok.
Csak azért, hogy "gonoszkodjak" A hátulját miért nem csinálod meg rendesen? Egy ilyen gyönyörű motort nem gumipókkal kellene összefogatni Na jóóóóóóóóóóóóóóó ez csak egy ez évi utolsó huncutkodás volt, valóban gyönyörű lett a Paripád. A krómozott visszapillantókat honnan szerezted be?
Eredményekben gazdag, Boldog Új Évet kívánunk mindenkinek!
Mónika és Andrások
Csabi gratulálunk, gyönyörű a géped! Két kérésem lenne, tegyél már fel képet "ilyen volt és ilyen lett" címen, mert érdemes lenne megmutatni a különbséget! Igazán szép munka! A másik, hogy szemből is lefotóznád? Kíváncsi vagyok a YAMAHA feliratra. Azt is az általad javasolt matricások készítették?
Már csak a műszerfal hiányzik a mocorgómról. Na meg azok a progresszív rugók amiket szintén az EUROCENT vesztett el. A többi nekem tetszik... most nekiállok kipufögót puccevászni, hogy ne érje szó a házelejit.
Sajnos már nem emlékszem hogy mit minek neveztek el benne, de számomra egyértelműnek tűnt minden akkor. Ezt a 4 jegyű számot kéri legutoljára, a beírása előtt elvileg csak limitált vásárlási lehetőséged vannak, utánna viszont szabad a pálya.
Hát belőlem sem lessz hitler! Hiába, nekiugrottam a lakkozásnak mégyegyszer de szinte rosszabb lett mint az első. Viszont orrnehéz lessz a moci a sok lakktól... Ez van. Festeni nem tudok. Nem is szeretek. Amatricák viszont fenomenálisak! Szerintem.
Nézegettem a Bonctermet. 1db xj 900-ast találtam. Ez azt jelenti hogy senki nem tett tul a motorján és még nem tud rola véleményt formálni?
Vagy mindig tud ujjat mutatni a gép?
Na majd ha eladom akkor irok egy szétpet hogy mindenki tudja milyen motor is ez!
Kb olyan 5-6 és mulva
regisztrálész a paypal.com-on, és értelem szerűen kitötöd a kitöltendőket. Ekkor levonnak a számládról 1-1 eurót és a köv vásárláskor 1 eurót vissazkapsz. A folyószámládon megjelenik majd ez a paypal utalás és ott lesz egy 4 jegyű szám, azt is be kell írni és innentől korlátozások nélkül tudsz vásárolni.
Ha jól tom akkor dombornyomott bankártya kell hozzá, én akkoriban direkt így kértem a banknál, hogy mindenképp tudjak vásárolni a neten.
Ha készen van a regisztráció akkor meg a fizetés úgy működik hogy az ebayen ráklikkkelsz a megnyert árura és kiválasztod a paypalos utalást és hozzáírod a postaköltséget amit az eladó meg is mond neked. Ekkor ráklikk a fizetésre és átirányít a paypalos oldalra, ahol belépsz az authentikációddal. Itt már ki lesznek töltve a dolgaid és már csak a fizetésre klikk. Pár másodpercen belül megtörténik a vásárlás, mintha csak a Tescoban vásároltál volna.
Köszi! Igaz 7-et figyelek, és ez kimeradt . Keresem az optimumot. Hány nap volt a menet?
A következő eltéreésekre jöttem rá időközben: Mérföld/km, 220/180 km/h(!), 3-ill. 4 rögzítéspont, 4-5 visszajelző lámpa! és ezek a bajok. 5-lámpásat 97-től gyártottak csak. A rögzítést a régi tartó konzol formájából gondolom.... stimt?
Fix, hogy át kell raknom a teljes műszert... sajna... és a tokot is fúrnom kell.... sz@r ügy..
Találtam egy egy műszerfalat neked. Bár angol a számozása így mérföldben mér, de bele van írva a km/h is csak kevésbé hangsúlyos. Gondolom az európai lenne az igazi, de ha nagyon nem találsz, akkor ez is jó lehet esetleg.
Még 1 huncutkodás ez évre
Nagyon szép a vasad...Mónika (Bundiné)
BUÉK
A matricák és a felirat Bluedigital-osak. Nagyon belehúztak.
Felhívom a figyelmedet a szitára a beömlőnél. (mint lent)
Kis index? Tükör mintha Louis-os lenne
(persze nincs műszerfala, meg müszakija, meg egy csomó megálmodott cucc ami nem jött meg, de van még idő)
Mónika és Andrások
Csabi gratulálunk, gyönyörű a géped! Két kérésem lenne, tegyél már fel képet "ilyen volt és ilyen lett" címen, mert érdemes lenne megmutatni a különbséget! Igazán szép munka! A másik, hogy szemből is lefotóznád? Kíváncsi vagyok a YAMAHA feliratra. Azt is az általad javasolt matricások készítették?
Boldog új évet mindenkinek! Ha van valaki aki ilyenkor is netez..
Ebbe jol beletrafáltam...
Vagy mindig tud ujjat mutatni a gép?
Na majd ha eladom akkor irok egy szétpet hogy mindenki tudja milyen motor is ez!
Kb olyan 5-6 és mulva
87
Ha jól tom akkor dombornyomott bankártya kell hozzá, én akkoriban direkt így kértem a banknál, hogy mindenképp tudjak vásárolni a neten.
Ha készen van a regisztráció akkor meg a fizetés úgy működik hogy az ebayen ráklikkkelsz a megnyert árura és kiválasztod a paypalos utalást és hozzáírod a postaköltséget amit az eladó meg is mond neked. Ekkor ráklikk a fizetésre és átirányít a paypalos oldalra, ahol belépsz az authentikációddal. Itt már ki lesznek töltve a dolgaid és már csak a fizetésre klikk. Pár másodpercen belül megtörténik a vásárlás, mintha csak a Tescoban vásároltál volna.
Az emberke 3 rögzítési pontot ír és ez nálam stimmel is, az én vasam 92es évjáratú és a konzol is az amit Debrecenből vettem akkoriban.
Az emberke segítőkész volt az idom vásárlásakor, esetleg kérd meg hogy ha van rá lehetőség, hogy kattintson egy képet a magáról a számlapról.
A következő eltéreésekre jöttem rá időközben: Mérföld/km, 220/180 km/h(!), 3-ill. 4 rögzítéspont, 4-5 visszajelző lámpa! és ezek a bajok. 5-lámpásat 97-től gyártottak csak. A rögzítést a régi tartó konzol formájából gondolom.... stimt?
Fix, hogy át kell raknom a teljes műszert... sajna... és a tokot is fúrnom kell.... sz@r ügy..
cockpit
Megbízható a tag, tőle vettem az idomot (amit még nem raktam fel idő hiányában).
GAZDAGOK LESZÜNK!
87
Remélem jövőre minimum dupla létszámmal érezzük jól magunkat!