Szerbusz Gino!
Ebben a témában kérdezd meg a Bielik Zolit! Ö többet tudna mondani!:) Én a fia vagyok.
Sztem a jobb kanyarodás miatt van igy a kerékméret. Talma is ezt magyarázta egy GP alkalmával.
Hogy szuperál a motorod? Nem döl tulságosan előre?
Üdvözletem!
Sziasztok! Yamaha XJR 400-ról mi a véleményetek? Van valami típushibája, mire kell figyelni vásárláskor? Ez is belpiacos motor? Az xjr-el vagy egy fzr-el járnék jobban ? Igazából mind két stílus tetszik, szóval ezért nehéz a döntés. Előre is kösz a segítséget!
Városi használatra is jó a gép. Könnyű lavírozni a kocsik között, a keskeny felépítése miatt. Igaz csak lég és olaj hűtésű, de dugóban úgy sem ácsorog az ember egy motorral!
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy XJ600 teljesen kezdőnek milyen ajánlat?
Súlyát könnyen meg lehet szokni? Jól kezelhető? Várnák véleményeket... Robogó után nem erős kicsit?
Hello,
Egy kedves autós kollega elütött. Én szerencsésen túléltem, de az xj 600 diversion-t totálkárosra csapta . Nem tudja valaki, hogy hol lehet alkatrészeket olcsón beszerezni? Első teló, féktárcsa, felni, spoiler, kipuffogó stb.
Esetleg komplett bontásra szánt vas is érdekel.
Ebben a témában kérdezd meg a Bielik Zolit! Ö többet tudna mondani!:) Én a fia vagyok.
Sztem a jobb kanyarodás miatt van igy a kerékméret. Talma is ezt magyarázta egy GP alkalmával.
Hogy szuperál a motorod? Nem döl tulságosan előre?
Üdvözletem!