Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

paragraf ezek nem vallanak a nagy xj-re kardános sor négyes 5 gangos meg levegő olaj hüttéses
Ja és a vízhűtés sem stimmel szerintem.
Yamaha XJ 900

Nézegettem a motorokat és ráakadtam ez 900as XJ-re. Aztán rálestem az adatokra és csak 2 dologban tévedtek kapásból :D
A vas nem áló 2 hengeres tudtommal, hanem soros 4es; valamint a lánchajtás se stimel nagyon, látszik a kardánjárat a képen. A 6gangban sem vagyok biztos, de ezt nem tudom biztosan.

Szóval értenek a vashoz a srácok.
Hát igen nem volt rosz amugy már hiányzott nagyon az xj -s hangulat .... Jó lenne ha jönne már egy kis jó idő .... Azt hiszem ma csinálok egy vidit és felrakom egy kis téli melegítés címszó alatt :D nah jók legyetek
Berber ha nem vagyok indiszkrét segíthetnél nekem is eladni a mocimat
Ez igen! Kemény lehetett az újévi buli!
Annyira unatkozom amióta nincs mit csinálni a géppel.... Arra gondoltam, ha AKAROD, megcsinálom NEKED a gépet. Ha gondolod. Említettél valami fuvart. Arra gondoltam. Aztán ha itt akarod eladni segítek. Ha használni akarja, a fuvarral vissza lehet vinni. Nem lehet ott biztosítózni? Igy romban biztos rosszabbul jártok vele.
Csáóó mindneki újból élek a fórumon :D:D:D
Berber nézz fel sürübben
Epp ezen tunodtem, hogy itt most ragyog a nap, van vagy 8 fok...hmmm...
Én is küldtem egy mélt. Tiszta dili! Nem motorozni kéne ilyen időben? Mire visszanézek vagy 3 oldalt kellett végig olvasni!
(megorulok, hogy nem lehet javitani az elgepeleseket )
you"re welcome! Hasznaljatok egeszseggel, de keveset kelljen

Fiuk, toletek pedig bocs, remelem majd cikerul kifesulni az osszekuszalt HSZ-okat
Megjött!
Hát jahh
köszi mégegyszer remélem megjön
a mammut feladta a harcot, a filepostaval elment a hotmailos cimedre, ha minden igaz

kozben jol szetoffoltuk a topicot

remelem segitett
Nem baj
Igfy is köszi hogy segitettél
Megprobálom megvárni mert amugyis barátnömékhez megyek és ha átjött akkor eltom vinni
amugy, hogy ertheto is legyen:
mammutmail.com
fileposta.hu

a filefosta 10%-nal jat, a mammutnal nem latszik...nem tul gyors, de sajna a net is lassu itt, tehat a szerverre sem lett volna gyorsabb :(

nem baj, remelem segit neked!
mindkettore kuldom, mas mas csatornan...valamelyik csak jo lesz
ok!Melyikre küldted amugy?
Köszi
megy majd emil, menj nyugodtan, mire hazajossz valahogy ott lesz neked ami kell ;)
És micsoda még akkor azt megvárom
dream83@freemail.hu
erdeipeti@hotmail.com
dobj egy emilcimet, van egy otletem