Nézegettem a motorokat és ráakadtam ez 900as XJ-re. Aztán rálestem az adatokra és csak 2 dologban tévedtek kapásból :D
A vas nem áló 2 hengeres tudtommal, hanem soros 4es; valamint a lánchajtás se stimel nagyon, látszik a kardánjárat a képen. A 6gangban sem vagyok biztos, de ezt nem tudom biztosan.
Hát igen nem volt rosz amugy már hiányzott nagyon az xj -s hangulat .... Jó lenne ha jönne már egy kis jó idő .... Azt hiszem ma csinálok egy vidit és felrakom egy kis téli melegítés címszó alatt :D nah jók legyetek
Annyira unatkozom amióta nincs mit csinálni a géppel.... Arra gondoltam, ha AKAROD, megcsinálom NEKED a gépet. Ha gondolod. Említettél valami fuvart. Arra gondoltam. Aztán ha itt akarod eladni segítek. Ha használni akarja, a fuvarral vissza lehet vinni. Nem lehet ott biztosítózni? Igy romban biztos rosszabbul jártok vele.
Nézegettem a motorokat és ráakadtam ez 900as XJ-re. Aztán rálestem az adatokra és csak 2 dologban tévedtek kapásból :D
A vas nem áló 2 hengeres tudtommal, hanem soros 4es; valamint a lánchajtás se stimel nagyon, látszik a kardánjárat a képen. A 6gangban sem vagyok biztos, de ezt nem tudom biztosan.
Szóval értenek a vashoz a srácok.
Fiuk, toletek pedig bocs, remelem majd cikerul kifesulni az osszekuszalt HSZ-okat
köszi mégegyszer remélem megjön
kozben jol szetoffoltuk a topicot
remelem segitett
Igfy is köszi hogy segitettél
Megprobálom megvárni mert amugyis barátnömékhez megyek és ha átjött akkor eltom vinni
mammutmail.com
fileposta.hu
a filefosta 10%-nal jat, a mammutnal nem latszik...nem tul gyors, de sajna a net is lassu itt, tehat a szerverre sem lett volna gyorsabb :(
nem baj, remelem segit neked!
Köszi
erdeipeti@hotmail.com