Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A biztosítási papírt megírtuk, csak sajnos semmi tanúnk nem volt!
A sofőr elismerte a hibáját, és készségesen áll a rendelkezésemre!
Szerencsénkre a szerencsétlenségben az, hogy mind a ketten ugyanannál a biztosítónál vagyunk biztosítva!
Ha nem lépted túl a sebességet és megírtátok az eu balesetbejelentőt, akkor teló(szár)csere! Sőt, még a kormánycsapágy csere sem kizárt.A kúpgörgős csapágyak nem merőleges ütésre vannak tervezve.
Nagyon hallgatsz a papírról! Remélem nem voltál olyan gáláns (bolond), hogy semmi baja sincs, nem kell ide papír.Egyik ismerősöm motorja majd egy évig állt a szakszervízben javításra várva az adminisztráció hiánya miatt.A biztosító igen tisztelt jógászai próbálkoztak kikerűlni a teljesítést.De ő nyert, bár addig, csak szeretett volna motorozni.
Egy általános tanács!
Ha valaki az élete során valami balesetet szenved és még mozogni tud, akkor írja össze a szemtanúkat, elérhetőségeiket+alap az eu bejelentő
Amúgy nem mentem csak 40 körül 50 helyett!
Köszi szépen a gyors válaszokat!
Nekem nem lett bajom, bár azért meg kell mondanom az öszintét, hogy a tank a nemesebbik szervemet elég jól megnyomta!
A motoron ránézésre semmi baj nincs eltekintve egy-két karcolástol, viszont elmentem utánna kipróbálni és 80-rol való lassulásnál elengedett kormánynál 60 környékén úgy rázza a kormányt, hogy meg kell fognom mert különben elesnék!
Ezt eddig nem csinálta!
En annyira oreguras vagyok, hogy meg a babetta is leelozne amugy...ha enne angliaban babetta

Nah jo, viccet fere, tenyleg nem vagyok egy nagy cikasz, es okor modon sem igazan szoktam menni, en a motorozast elvezem, nem azt, ha a zabszem nem fer a seggembe
Csak óvatosan! Ne legyen kaszni javítás a vége tavaszra!Az ördög nem alszik!
JAAAA! Még annyit csak, hogy házilag "colstokkal" Nem méred ki az tuti!Lehet, hogy jó értéket mérsz és mégis 1-2 mm eltérés lehet, ami egy telószárnál már nem megengedett.
Ma betettem az indexeket meg a relet, es elmentem egy korre. (sajna a csalad utanam telefonalt, hogy huzzam haza a belem, mert szekrenyt kell pakolni meg jo, hogy hetvegen szabadnapos vagyok )
Szoval aert tankolni elugrottam, es kozben meglestem ezt az ures gepen nyulas dolgot. Oszinte leszek, nem volt szivem piros mezobe nagyon belerantani, de siman es vigan es hirtelen es zokszo nelkul ficcent fel arra a 9,5-10e fordulatra. Sot, tettem egy probat, hogy ha agressziven rancigalom meg, akkor hogy gyorsul, es az az igazsag, hogy egy elagazo utan egy hosszu egyenesben ugy gyorsult, hogy az index nyomkodasa helyett a dudat sikerult megnyomni :D szoval teker a kicsike, szerintem nem lesz itt gond, lehet en nem voltam kelloen agressziv vele. Mar nagyon varom, hogy mehesek egy tisztessegesebb karikat, kikormolni a kidorrentoket, meg meglesni a veget. De a mai kis teszt utan azt hiszem, hogy nincs ennek baja
Még az a szerencse, hogy Neked nem lett bajod! Én is voltam ma egy órácskára, de az autósoknak idő kell mire megint megszokják a jelenlétünket.
Remélem mindent lepapíroztatok, mert, így látatlanban és mérés nélkül megmondom, hogy a telószárad elment. Az egy erőteljes patkázástól is torzul.Minden méregetés nélkül első telók kiszerelését és az CSERÉJÉT! rá kell HTKZ-ni az autós biztosítójára! Nem javíthatónak kell felvenni, ha ezt akarja a szemléző akkor egy márkaszervíztől kéressél szakértői véleményt, illetve ragaszkodjál a szakszervizes javíttatáshoz.Remélem nem 70-80-val mentél 50 helyett, mert akkor TE leszel a hibás és a biztosító semmit nem fog fizetni.
Nem okoskodásból írtam, csak segíteni akarok, hogy ne Te legyél a még nagyobb károsúlt.
nagyon megzuztad? ha jol veszem ki a szavaidbol, neked nem lett bajod... szerencsere!

valasz: szervizkonyv alapjan 1445mm az osszes modell
Sziasztok!
Nekem van egy XJ600S/Diversion/-om! Ma voltam motorozni, és sikeresen elém jött egy autós, melynek köszönhetően én neki is mentem!/Nem én voltam a hibás/
Segítségeteket kérném abban, hogy mennyi a tengelytávja ezeknek a motosoknak?
Az én motorom 94-es gyártmány!
Előre is köszi!
Boky nekem van egy eladó xj 600-asom.ha érdekel esetleg akko üzizz rám
kösz, Halal! azt hiszem megfogadom a tanácsod....
CSáóóó üdvözöllek én is köreinkben Amúgy fiúk most ugrik nekem be hogy mostanában nem látom Vilmant hol van ,nem tudtok róla valamit?Azt hiszem ma motorozok :D úgy süt a nap mint az állat nah sziasztookk
Van egy brilians otletem! Menj oda faterod motorjahoz, es szedd darabokra! O orulni fog, te tanulni (bar lehet, hogy ezert a mondatomert most rapattan a motorra, es kijon lecsavarni a tokomet )
Oké, köszönöm.
Első lépésnek töltsd ki az adataidat

Ez általában úgy megy hogy valaki kérdez, valaki(k) meg válaszol(nak) , szóval ha van kérdésed, vagy bizonytalan vagy, vagy (hú de sok a "vagy", de mind kell oda )csak simán szeretnél megosztani velünk valamit, bátran írj és válaszolunk/reagálunk rá (pl.,mint most én).
Helló, mindenkinek! most léptem be, és nem tudok semmit! berber fia vok, és tanulni akarok! motor forever!
16000 Péz Hát nem tom Kb olyan 40 L körül vannak
Csak érdeklődés szintjén, de mennyit kérsz értük valamint mekkora az űrtartalma?
Sziasztok Van eladó két Krauser oldaldobozom! Jó állapotúak,jól zárhatók,két kulccsal!
Köszi a válaszokat! Holnap megnézünk 2 Divit is... majd meglátjuk...
Boky
Szevasz Boky!
Nem a kora és nem is a km órája a lényeg.Az eladót csak halgasd meg és vond le a tanulságot.Ha nem értesz a motorhoz, akkor inkább vigyél olyat (nem sznob napelemes motoros!) aki több éves és
esetleg több típusú tapasztalattal rendelkezik, vagy van köze a géppel hajtott szerkezetekhez.
A saját tapasztalataidra hagyatkozzál, és ne kezdjél vitatkozni.Ha nem tetszik valami akkor ne kérdezzél,hanem udvariasan köszönj el.Úgy is megmagyarázzák az esetleges hiányosságokat és
kifogásaidat cáfolják nagy eszmefuttatásokkal.
Egy szó mint száz a xj-Divi egy jó választás szerintem.Ha motorozni szeretnél és ár-érték arányát nézed
ez a Te motorod.
Egy 25 éves ( és ez a motor életkora) xj tulaj
Amint latom, ez pdf-ben jott le eleve, tehat nem kell mas hozza, mint valami pdf nezo!
A legismertebb az adobe acrobat reader, ennek van magyar valtozata, es ingyenesen letoltheto:

Adobe

beteszek neked egy kozvetlen Windows XP, magyar nyelvu letoltest is:

AdbeRdr80_hu_HU.exe

Letoltod, feltelepites, es kesz!

biztos ami biztos egy masik link, hogy nehogy hianyt szenvedj a linkekbe (nah jo, csak azert, mert nem tudom, hogy melyik linket veszi be ez a forummotor rendesen )

letoltes.prim.hu

Amugy ezek tok ingyenesek!
Letöltöttem a 900 Divi szervízét már csak az a kérdés hogy tudom megnézni?