Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pont ma néztem, hogy olyan tükröt árulnak, mint ami nekem fenn van! Ez az! Itthon 7000 a két darab! Nem rezeg, elég sok belefér, de a rúdja mintha rövid lenne Vagy én vagyok túl széles...
Berber
Te azt a tukorkompozitot honnan guberaltad?
Esetleg valami ilyesmi?

Kellene valami tukor de olyan amivel latok is, nem is remeg nagyon, nem is otromba nagyon, de nem is draga nagyon :D Tudom, tul sok a jobol
Na megint kapkodtam. A képes leírás "Halál" pontos!
Hát ez igen! Rendesen belehúzott! Mellette szóljon, hogy a relét viszont sehol nem kaptam meg olcsóbban. Mondjuk az indexekre rá se kérdeztem!
Indexrele az ülés alatti jobb oldalekli alatt, hátulrol a második azthiszem. A dugója egyedi, nem téveszthetsz, és a rögzítő furat is passzol.
itt egy kep, persze evjarattol fugg, de itt kell keresni szerintem neked is
nem, termeszetesen...marmint termeszetesen nem...erted!
ules alatt, jobb oldalon, kb. kozepen
Remélem nem leszünk rosszban.
Mégvalami: A relé merre van a motoron?
Szeva Berber!

Kaptam válasz az indexes gyerektöl és párban adja az indexeket 13 és 14ezer HUFért... kicsit sok.. a relé az 5ezer HUF az mondjuk okés.
Pontosabban: 389, 390, 401: 14 e Ft
407, 408: 13,5 e Ft

Inkább maradok az eredeti elképzelésemnél. Az jobban is tetszett. Csak nemtudom h ott van-e ilyen relé

EZ igy 33ezerben lenne. Az Imet-nél meg 20ezerben lenne a lámpa + még a relé.
az elgepelesekert sorry! (nem lehet itt modositani a HSZ-t?)
szoval:
fekte=fekete
oido=jo ido
hupszi... sorjaban:
A Halal nevert ezuton is elnezest, ez egy "long story". Roviden: Kb. 15 evvel ezelott egy (azota) nagyon kedves baratom ragasztotta ram. Elsore mindenki meghokol, aztan mindenki megszokja
Remelem nektek sem lesz ellenetekre, es nem valt ki ellenerzest sem! Termeszetesen aki beszol az listara kerul, barmi csunya viselkedes azonnali listaelsoseg. A lista hosszu, ebben a szakmaban nem egyszeru elni. De koszonom jol vagyok. Szabadidomben fenegetem a kaszamat, es olvasom a forumot!
Szoval nem, egy minden gyolkos hajlamtol mentes, bar maximalisan fekte kedvelo ember vagyok.

Bundi, koszi, akkor ezuton barati udvozletem kuldom

Berber: Ne viccelj! Neked aztan csak nevetni van szabad. Apam, van egy mondas, szarbol varat nem lehet... na ha nekem egyszer ezt mondja valaki, elzavarom (elobb a forumra megnezni a motorod) aztan a bus budos pic..ba. Szoval nevess csak!
Amugy egy elonyos foto lenne rolad... ha a motor mellett allnal (bar valszeg akkor is elvinne a motor a tekintetet )

Revent meg szemelyesen nem ismerem, akkor beszelgettem vele, mikor vettem a motort. Igazabol o hivta fel a figyelmem a forumra is. Jo srac a Raven, es remelem a oido bekoszontevel majd csatlakozhatok a csapatukhoz.
Amugy igen, a szomszedban lakik, bar ahhoz azert messze, hogy csak elugorjak hozza.
Az "irigylesrol" orakat tudnek regelni... hidd el, nincs okod ra. Egy, ha tudnad, hogy gepeszmernok lettemre most mit csinalok, hat sirva nevetnel, masreszrol pedig itt sem fonjak kolbaszbol a keritset...sajnos
De amig otthon voltam, en is irigykedve neztem kifele, most meg irigykedve nezek haza
Szoval anglia is egy orszag, ahol elni kell. Mellekesen 2 rossz dolog kapasbol:
- elso...rengeteg eso...rengeteg rengeteg eso
- traffipax hegyek (itt szinte minden utcaban van egy sarga doboz, sztradan, faluban, mindenhol. 30mph (48km/h) a varosban, 70mph (112km/h) a sztradan a sebesseghatar, es mindenki olyan szep libasorban megy, mintha madzagon huznak oket. Meg lehet szokni. 1-2 idonkent elszaguldo autot/motort latok...nah azok magyarok (persze nem tudom, de a lenyeg, hogy itt nem divat a szaguldas...noh nem baj, a naked gepsasom 110felett amugy is halalkozeli elmenyt nyujt, hogy stilszeru legyek)

bocs a hosszu intermezzoert...picit elkalandoztam
Kösz a kedves szavakat, bár vérig vagyok sértve. Mindíg reméltem, hogy az emberek a szépségemért csodálnak. Ezt az ideát Te most porig aláztad!
Buta kérdés: Ismered személyesen Ravenfefét? Valahol a szomszédodban lakik!
Őszintén, "irigyellek" benneteket! Jó helyen éltek.
Bundi, ezt bepusziltuk! Nekünk beköszönt a Halál! Most sírjak vagy nevessek Azt mindenesetre szívemre vettem, hogy Móni a szebb, még most is fojtogat a sírás! Majd teszek fel magamról előnyös fotókat!
Higgadj le, megúsztad! Ja és legközelebb nézz előre, az a balesetek elkerülésében is seggit! Én eddig még nem futottam bele gyorshajtásba, pedig pár éve vezetek, és nem annyira lassan. Figyeld már messziről direkt, a gyanús pontokat, de leginkább vigyázz magadra, mert senki más nem vigyáz rád!
Szia!

Üdvözöllek a csapatban, a magam részéről szívesen látlak. Nem beszélve a feleségem dícséretéről, máris a barátaim közé fogadtalak!

De ugye Te nem az a Halál vagy?
Udv mindenkinek!

Egy ideje mar csendes szemlelokent kovetem az esemenyeket, es amikor idom (es a "munkam" ) engedi, olvasgatom a totyikot. (Ok, bevallom, vegigolvastam eddig minden HSZ-t az XJ topicban, de akkor meg tobb idom volt)
A lenyeg, hogy eztan sem gyakran fogok belepofazni a nagyon dolgaba (hogy jonnek en ehhez), de a tisztesseg megkivanja, hogy legalabb egy elcsuklo hangon tett "szia"-val tudassam, itt vagyok.
Foleg, hogy lassan mar mindenkit baratkent udvozlok, annyit olvasgattam a forumot...pontosabban foleg az XJ-t
Pl. Berber es Bundi nasztancarol, vagy legalabbis hazastarsi civodasukrol
(Mellekesen megjegyzem, valahogy Bundi felesege jobban tetszik mint Berber, de ez biztosan csak az en ferde izlesem miatt van )
Viszont egy hatalmas aztakutyamindensegit is eleresztettem, mikor megpillantottam a (majdnem)vegeredmenyet Berber motorjanak... well-done!

Szoval remelem meg beferek kozetek, es tovabbra is csendben, de olvashatok.
(Mellekesen kerek mindenkit, hogy gyorsabb reakcio elvarasa eseten, inkabb emilben probalkozzon)

Tovabbi szep evet, szep motort, jo utat, olcso benzint, de legfokeppen balesetmentes motorozast!

Udv.: Halal
Előröl volt kocsival, nem állítottak meg pedig vtak vagy 3-an, épp egy másik sofőrt ......
Bundi! Te mintha matricával kapcsolatban tudtál volna valamit! A müszerfal nem megy? Esetleg?
Sziasztok!

Mivel közlekedtél? Gyorsan mentél?
393-395 kódu. párja az e-bayon, és a boltokban is 20 eFt körüli! (Én nem tudom miért )
Az ellenállás csak egy kérdés volt mert még mivel nem csináltam ilyen hadmüveletet fingom nincs mi a jo a gépnek
apropo: melyik az a Kellerman index? Nem találtam ilyet.
Hát attol függ hogy honnan fotoztak le. Hátulrol: akkor ciki öcsém mert ezt benyelted
Elölröl: Na akkor meg a rendöröknek ciki mert még be is mutathatsz nekik akkor sem tudnak a fotoval mit csinálni
Vki meg tudná mondani, hogy kapok-e büntetést ha nem állítottak meg és nem állt elém a rendőr trafinál?
Ettől a skactól vettem a relét. A Kellerman indexek se tetszenek?
Az ellenállás olcsó, de a lámpával párhuzamosan kötve, rövidzár szerűen szopatják az akkumulátort... az akku kerül többe. Hamár tellik LEDesre, teljen relére is... Azért villantsd be az index elképzelésedet, hátha mond valamit!