Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az király és nem tod valahogy elküldeni?
motorosok.hu-n az admintól kell kérni jelszót e-mailben, küldi
Peat nekem megvan cd-n az xj 600 szervizelése.még elektromos rajzok is vannak
Hát jahh
ok, ne szarj be, keresem... az a baj, hogy kb 50mega, tehat jobb lenne egy link
Nem jó
igen, most hogy mondod, en is kaptam valami ideiglenes jelszot...

ezzel probald meg:
user: guest
pass: t8d3jsa
Az a gáz hogy valami nevet és jelszavat kér és nem enged be!Elöször azt hittem ha regelek akkor jo lesz de ezek szerint nem.....
Amugy nagyon köszi
ez erdekes...hmmm ezt a linket nem szereti a forum

szoval itt keresd meg az XJ600-at:
http://www.motorosok.hu/szervi...
hmmm ezt valami miatt szetdobta rendesen

beteszem szovegkent a linket:

http://www.motorosok.hu/szervi..."92-"99%20Service
%20Manual.pdf

de azert megkiserlem ismet linknek is:
link
Hát egy motortakaritás része a leömlö is...
Van melom vele böven
De ahogy elnézem a kolegák is vakarják a koszt rendesen a csövekröl
[L=http://www.motorosok.hu/szervi..."92-"99%20Service%20Manua
l.pdf]-- Yamaha XJ600S & N "92-"99 Service Manual.pdf
Huuu nagyon köszi mert én mindenhol néztem már Google-töl a végtelen keresökig!Valahogy ha tod küld el vagy adj egy linket!
Igen, bar nem tudom honnan szedtem le, de keresem neked. Ha mas nem lesz, valahogy elkulom az enyemet!
Viszont csak angol es francia nyelvut talaltam eddig, de nagyon ertheto minden
Sziasztok!

Valaki nem tudja hogy le lehet-e valahonnan szedni a Yamagha XJ600N típusu motorhoz a szervízkönyvét!Fontos lenne!
Az Ordoggel ezeddig nem cimboraltam, de a jovo meg barmit hozhat

Viszont, ha mar igy felhoztad a temat, egy ilyen fiatal szargyas pipit elfogadnek

Tenyleg...lanyok nincsenek a csapatban? Hmmm.... hiba hiba hiba
Berber tegnap regisztráltam.még csak az adatlapomat töltöttem ki meg pötyögtem pár sort.amúgy a hirdetések között megtalálod az xj-met.piros színü.tegnap lett felrakva a hirdetésekbe.nem ismerem a halált.sőt még senkit sem mert még nagyon új vagyok itt
Azonnal felrohantam a lapodra, a személyesre, hát látom fehérvári vagy , de nem látok mocit fotón ?! Na mondom, ez most az új játék, a "zsákba mocika", vagy mi?
Komolyra fordítva a szót Te Ördög, a Halal-t nem ismered véletlen személyesen?
Micsoda gárda jött itt össze?! Már csak az angyalok hiányoznak! Szép fiatal szárnyas lányok képében!
Berber megnéztem a mocidat! bakker nem semmi hogy milyen állapotból lett felújítva.kész roncs volt a moci.most meg mint ha a szalonból tolták volna ki.nagyon szép munkát végeztetek rajta
Nem érdekel valakit egy eladó xj véletlenül?
Sziasztok xj mániások
Már az enyémek is szépek!
Ez a motor max 150-200 eFt-ből tökéletesre csinálható. (Tapasztaltam) Nem akarja megcsináltatni?
Egyébként miféle barmok akik így lopnak motort? Ennél sokkal kultúráltabban símán el lehet vinni!
Hihetetlen mekkora balfékek voltak! Leírják a mocit, azt még el se tudják vinni!
Szeva Mindenki Megin :)

Csak erdeklodes keppen feltennem a kovetkezo kerdest.

A Sogorom az en regi vasammal teljesen megeggyezot birtokol idekint.
A mult honapban egy rosszabb kornyeken hagyta 1-2 orara. Mire visszament mar egy kisse kezelesbe vettek ellopas celjabol.
Konkretan lezuztak rola az elso spoilert, plexivel, lampaval, muszerrel, indexel egyutt, eltortek a kormanyzar aluminium hazat, elvagtak a gyujtaskulcs alatt a kabelkoteget, es megprobaltak osszesodras modszerevel, tolassal kiegeszitve ellopni.
Meg a legelejen eldolhetett egyszer, vagy veletlen lerugtak az engin ( Ujabb kerdes:) szövegQrva reg ota erdekel, vajon, hogy a faxba hivjuk a motor motorjat ? ) bal oldalan talalhato fekete kis muanyag dobozkat, amibe par kabel megy, SZVSZ a gyujtashoz lehet vmi koze.
Szoval mivel ez a dobozka letort, ezert beinditani sem tudtak. Par kor tologatas utan otthagytak.
Kerdesem ( Vegre:) ) a kovetkezo. Kellhet-e odahaza vkinek ez a motor, es ha igen mi penzt erne ez meg odahaza ?
Az enginbe olyan 46 ezres van milesbol, de az enyembe a duplaja volt es az is tokeletes volt.
Van rajta elektromosan futott csutkapar, 3 dobozos GIVI Rack, es ugy egyebkent nincs semmi kulonos baja, gumik jok, ules borje szep, kipufogok jonak tunnek, hangja szep volt.
Igazabol SZVSZ olyan valakinek erne meg, aki kis penzbol NAKED valtozatot csinalna belole maszekban.
Na feladtam a labdat mi ?

Csok
Úgy látom, tisztántartad a kipuffkönyököket.