Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

össze ne kend magad! Modell pisztollyal ne állj neki!..............tudod, csak segíteni akarok
Megjött a hasaidomom! Tudok festenI!
Mint már írtam az elején, a három hangvilla utal a zongora ősre
A Hondák a sárkányoktól származnak? (A szárnyak?)
...
Vagy Galamb?
...
My name is Galamb, Posta Galamb....
Raven! Meg ne sértődj! Ez csak pajzán típus incselkedés! Tudod A TE VASAD A LEGSZEBB!
....
De a mienken MOTOROZNI is lehet!
Hát az enyém a hangszerek között az a tőkepáncélos zongora aminek áthelyezése emberes meló De az is ad ki hangot.?!Meg még hangszer is
Ezt megkűldted!Mondjuk az enyémre jó lenne egy súly csökkentő légturbina amikor tolom ki a helyéről. Akkor lenne tökéletes
Te Berber, hogy mennyire gonosz vagy! De tény, a Yamaha annyira finom, mint egy hangszer
A gyártó, ha az idomot helyesen tervezte volna , rá se kéne rakni! Az uj verzión nincs is ilyesmi!
Nem lehet minden motor tökéletes mint az XJ végülis "csak" egy Hondárol beszélünk nem?
Ahhhhha! Már vágom.Mindíg a részletekben vannak a nagy dolgok.Nem is értem, hogy milyen gazdasági megfontolásból nem teszi rá gyárilag a gyártó.Ezek a kütyük még anyag árban is csak 20 ft-ot képviselhetnek és leírásod szerint viszont igen lényeges változást okoznak.
Sok sikert a licithez!
Na ugy nez ki talaltam az Ebayon, Wind Reflector neven, most majd igyekszem megnyerni :)
Szevasztok

Igazabol nem a menetszel zavar, hanem az, hogy nem olyan tokeletes a gepem, amilyen lehetne

Arrol nem is beszelve, hogy en minden nap hasznalom, ( Hal isten itt nincs igazi tel ) es azert ez biztos nem artana.
Rakok fel kepeket mas gepekrol, azokon tobbe-kevesbe latni a cuccost.

Kosz a segitseget elore is.
PS: hasznalt is jo lenne
Nem mondod, hogy ilyen finnyás lettél!A Divi után egy burokban motorozol és már egy kis menetszél is zavar?
Tényleg valami kép nem ártana.
Mégegy! Errefelé már nem is van ZIL plató... Úgyhogy mehetek nyugodtan!
Nincs egy képed róla? Már csak a kommunikáció végett. Én a neten nem láttam sehol felszerelve, vagy alkatrészben képen... Esetleg bontott jó?
Nem kell nagyon nézni... megmondja!
Sziasztok.

Segitsetek mar legyszives.

A motoromhoz szeretnek venni egy olcso filleres dolgot, de idekint nem talalok, es sajna azt sem tudom, hogy odahaza lessz-e, illetve mi a neve.
Konkretan ket kis muanyag fulre lenne szuksegem, amit kifejezetten a honda st 1100 hoz gyartottak.
A ket tukor felso reszere kell rogziteni es eltereli a menetszelet a kormanyvegekrol.
A fene se tudja mi lehet a hivatalos neve, de nagy szuksegem lenne ra.
Ha valaki tudna segiteni, megkoszongetnem :)

A motoros lapok azt irjak, hogy lehet venni hozza boltban, de en sehol sem lattam :(
Nagyon ügyes Csak vigyázz, mert menetközben csodálod-csodálod, lesed a kanyart és mikor felnézel ott lesz egy ZIL plató !
És az műkszik az A701-el? Köszi szépen a segítséget!
Sziasztok !sajna az én kormányom is beleér a fejidomba annyira hogy ki is tört belőle egy keveset ráadásul mindkét oldalt,jobbról a fékfolyadék kis doboza balról meg a tükörszár alsó része én is valami gátlóban gondolkodom mert festés után már gáz lenne ugy hagyni.
Most a Sony HBH 600 van.. vagy 2 éve..
Köszi a segítséget, azt hiszem meg is rendelem! Még egy kérdés: Melyik típusú bluetooth-os headsetet használod?

Én is nagyon elégedett vagyok vele, bár motoron még nem próbáltam, autóban viszont nagyon tuti.
Én egy az egyben rátolom az autós bölcsőt. A nyakbaakasztó madzaggal biztosítom leesés ellen, ha esik meg zsebrevágom, és úgyse motorozok, mert nem ettem meszet. (Koton kilőve!)
Esetleg a Brodit aktív bölcső is szóba jöhet a Mátrix -tól, de asszem nekem az drága lesz....
És ha rábírom, hogy BT-re dumáljon, és a telót is felnyomja, nameg az MP3-at, hát az már a nagy Allah és az Őt körültáncoló Hurik birodalma! Ha meg nem, marad a 2,5-ös jack dugó, és az is jó(+stereó) mint a Nirvána!

Ahol venni lehet: Unas shop

Még az USB-s szivargyujtó töltő kérdéses, mert a szivar gyujtó ajzatra nincs ötletem (hogy hova tegyem), vagy kössek be egyet fixre, és csak egy 10 cm-s kábel ólálkodjon?

Hatalmas cucc, hogy az ember előre látja idegenben egy eljövendő kanyar ívét, a forgalmi kamerákat, trafit , hol lesz b.kút, kaja, parkoló, ATM!
Meglestem a kormányt és nem hiszem hogy tudok annyit tekergetni rajta hogy a végén jó legyen. Nehéz dolog ez. Én még mindig nem látok másik meoldást, csak a kormány fordíthatóságának lekorlátozását. Nem sokat, csak egy picit. Amikor a városban megyek, akkor se tekerem koppig a kormányt, max ha szűkös lesz a hely valahol megfordulásnál akkor tolok egy Y-t, vagy adok neki gázt és egyből beforgatja a seggét
Szia!

Ez univerzális? Ilyet hol lehet kapni? Ehhez kell még az autós szettben található tartó is?
Nekem valahogy nem ennyire széles a kormányom. A rögzítő, és a kapcsolo kolonc közötti táv rövidebb. Szerintem.
Nálam a tanktól 2 cm-re áll meg a másik vég. Ha magad fele buktatod ill. csavarod ( persze a csavarok felengedése után ) akkor el kell távolodnia a műszerháztól!