Mint már írtam az elején, a három hangvilla utal a zongora ősre
A Hondák a sárkányoktól származnak? (A szárnyak?)
...
Vagy Galamb?
...
My name is Galamb, Posta Galamb....
Raven! Meg ne sértődj! Ez csak pajzán típus incselkedés! Tudod A TE VASAD A LEGSZEBB!
....
De a mienken MOTOROZNI is lehet!
A gyártó, ha az idomot helyesen tervezte volna , rá se kéne rakni! Az uj verzión nincs is ilyesmi!
Nem lehet minden motor tökéletes mint az XJ végülis "csak" egy Hondárol beszélünk nem?
Ahhhhha! Már vágom.Mindíg a részletekben vannak a nagy dolgok.Nem is értem, hogy milyen gazdasági megfontolásból nem teszi rá gyárilag a gyártó.Ezek a kütyük még anyag árban is csak 20 ft-ot képviselhetnek és leírásod szerint viszont igen lényeges változást okoznak.
Sok sikert a licithez!
Igazabol nem a menetszel zavar, hanem az, hogy nem olyan tokeletes a gepem, amilyen lehetne
Arrol nem is beszelve, hogy en minden nap hasznalom, ( Hal isten itt nincs igazi tel ) es azert ez biztos nem artana.
Rakok fel kepeket mas gepekrol, azokon tobbe-kevesbe latni a cuccost.
Kosz a segitseget elore is.
PS: hasznalt is jo lenne
A motoromhoz szeretnek venni egy olcso filleres dolgot, de idekint nem talalok, es sajna azt sem tudom, hogy odahaza lessz-e, illetve mi a neve.
Konkretan ket kis muanyag fulre lenne szuksegem, amit kifejezetten a honda st 1100 hoz gyartottak.
A ket tukor felso reszere kell rogziteni es eltereli a menetszelet a kormanyvegekrol.
A fene se tudja mi lehet a hivatalos neve, de nagy szuksegem lenne ra.
Ha valaki tudna segiteni, megkoszongetnem :)
A motoros lapok azt irjak, hogy lehet venni hozza boltban, de en sehol sem lattam :(
Sziasztok !sajna az én kormányom is beleér a fejidomba annyira hogy ki is tört belőle egy keveset ráadásul mindkét oldalt,jobbról a fékfolyadék kis doboza balról meg a tükörszár alsó része én is valami gátlóban gondolkodom mert festés után már gáz lenne ugy hagyni.
Én egy az egyben rátolom az autós bölcsőt. A nyakbaakasztó madzaggal biztosítom leesés ellen, ha esik meg zsebrevágom, és úgyse motorozok, mert nem ettem meszet. (Koton kilőve!)
Esetleg a Brodit aktív bölcső is szóba jöhet a Mátrix -tól, de asszem nekem az drága lesz....
És ha rábírom, hogy BT-re dumáljon, és a telót is felnyomja, nameg az MP3-at, hát az már a nagy Allah és az Őt körültáncoló Hurik birodalma! Ha meg nem, marad a 2,5-ös jack dugó, és az is jó(+stereó) mint a Nirvána!
Még az USB-s szivargyujtó töltő kérdéses, mert a szivar gyujtó ajzatra nincs ötletem (hogy hova tegyem), vagy kössek be egyet fixre, és csak egy 10 cm-s kábel ólálkodjon?
Hatalmas cucc, hogy az ember előre látja idegenben egy eljövendő kanyar ívét, a forgalmi kamerákat, trafit , hol lesz b.kút, kaja, parkoló, ATM!
Meglestem a kormányt és nem hiszem hogy tudok annyit tekergetni rajta hogy a végén jó legyen. Nehéz dolog ez. Én még mindig nem látok másik meoldást, csak a kormány fordíthatóságának lekorlátozását. Nem sokat, csak egy picit. Amikor a városban megyek, akkor se tekerem koppig a kormányt, max ha szűkös lesz a hely valahol megfordulásnál akkor tolok egy Y-t, vagy adok neki gázt és egyből beforgatja a seggét
Nálam a tanktól 2 cm-re áll meg a másik vég. Ha magad fele buktatod ill. csavarod ( persze a csavarok felengedése után ) akkor el kell távolodnia a műszerháztól!
A Hondák a sárkányoktól származnak? (A szárnyak?)
...
Vagy Galamb?
...
My name is Galamb, Posta Galamb....
Raven! Meg ne sértődj! Ez csak pajzán típus incselkedés! Tudod A TE VASAD A LEGSZEBB!
....
De a mienken MOTOROZNI is lehet!
Nem lehet minden motor tökéletes mint az XJ végülis "csak" egy Hondárol beszélünk nem?
Sok sikert a licithez!
Igazabol nem a menetszel zavar, hanem az, hogy nem olyan tokeletes a gepem, amilyen lehetne
Arrol nem is beszelve, hogy en minden nap hasznalom, ( Hal isten itt nincs igazi tel ) es azert ez biztos nem artana.
Rakok fel kepeket mas gepekrol, azokon tobbe-kevesbe latni a cuccost.
Kosz a segitseget elore is.
PS: hasznalt is jo lenne
Tényleg valami kép nem ártana.
Segitsetek mar legyszives.
A motoromhoz szeretnek venni egy olcso filleres dolgot, de idekint nem talalok, es sajna azt sem tudom, hogy odahaza lessz-e, illetve mi a neve.
Konkretan ket kis muanyag fulre lenne szuksegem, amit kifejezetten a honda st 1100 hoz gyartottak.
A ket tukor felso reszere kell rogziteni es eltereli a menetszelet a kormanyvegekrol.
A fene se tudja mi lehet a hivatalos neve, de nagy szuksegem lenne ra.
Ha valaki tudna segiteni, megkoszongetnem :)
A motoros lapok azt irjak, hogy lehet venni hozza boltban, de en sehol sem lattam :(
Én is nagyon elégedett vagyok vele, bár motoron még nem próbáltam, autóban viszont nagyon tuti.
Esetleg a Brodit aktív bölcső is szóba jöhet a Mátrix -tól, de asszem nekem az drága lesz....
És ha rábírom, hogy BT-re dumáljon, és a telót is felnyomja, nameg az MP3-at, hát az már a nagy Allah és az Őt körültáncoló Hurik birodalma! Ha meg nem, marad a 2,5-ös jack dugó, és az is jó(+stereó) mint a Nirvána!
Ahol venni lehet: Unas shop
Még az USB-s szivargyujtó töltő kérdéses, mert a szivar gyujtó ajzatra nincs ötletem (hogy hova tegyem), vagy kössek be egyet fixre, és csak egy 10 cm-s kábel ólálkodjon?
Hatalmas cucc, hogy az ember előre látja idegenben egy eljövendő kanyar ívét, a forgalmi kamerákat, trafit , hol lesz b.kút, kaja, parkoló, ATM!
Ez univerzális? Ilyet hol lehet kapni? Ehhez kell még az autós szettben található tartó is?