Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt lakom 2 percre! De mi az hogy "legközelebb"? Az emberek bizonyos része min 5 napot dolgozik egy héten!
Helyileg veszprémi vagyok, de fehérváron(Videoton ipari park- IBM) dolgozom. Legközelebb 10én megyek pl melózni.
Nem tudom (hogy csak Divi műszer joe ). Egyáltalán kell a vizsgára? Vagy csak hisztizek itten most?
Paragraf Te kedves vagy(!) , majd meglássuk! Közel is vagy ugye? Fehérvári jelentkezők?
Na egyébiránt 3.-ra(!) kevertek egy színt ami szinte hasonlatos a gyári pingátumhoz... (Anyám megkérdezte : "Nem FEKETE az a motor....?" Erről ennyit... de azé szeressük !)
Nem semmi volt! Kis lapocskákat fújdostam, modell pisztollyal, fecskendővel adagolt mennyiségekkel (2-3 cl). Aztán lakk, és vissza a bóóóótba, a leszerelt farok lemezzel.
KrisztiánFZ6 írta, hogy egyedi színe van.., na de ennyire! Előre bocsátom! Ha valaki megjegyzi, hogy nem pásszol az idom, a motor többi színével, én MEGSÉRTŐDÖM! Akkor sem fújom át az egésztet !
Addig meg elszórakozgatok... a kávémmal, a nőmmel....
Van fórumozók között rajtam kívül akinek 92-es fejidoma van? Szükségem lenne egy másolat erejéig a fekete plexi mögötti darabra.
Csak Divi műszer jó neked? Mert van elfekvőben egy műszerpárom amit mindenféle további nélkül kölcsön tudnék adni, ezzel vettem a vasamat még akkoriban. Ha minden kötél szakad akkor lehet szó a mocin lévő műszer leemeléséről is, de csak akkor ha piszkosul vigyázol rá

régi műszer
újab műszer

A jelenlegi számlapról nem készítettem fotót , de az enyém 92-es, szóval jónak kell lennie.
NYOMR FEL A MOTOROZZ.HU-RA IS!
hát ebben típus különbség miatt sajnos nem tudok segíteni.

felhívás!
berbernek kéne egy műszerfal kölcsönbe!
Ez nagyon jó Hatalmas Én is befogom az asszonyt egy ilyen tetkóra. Vajon hogy állna a kis vörösnek egy ilyen...
Apropó! Egy "rajongóm" küldött egy fotót! Megosztom!
Skacok! Nagy kákában vagyok. Nem bír megérkezni a müszer egységem, mert még mindíg Németben bolyong, viszont Dec. végével át kell iratnom a Moccot. Ahhoz műszaki kell, műszakira meg nem tudok km óra nélkül menni. Az átiratásra a szerződés keltétől számított 15 napom van, esetleg haldoklással 60, de ahhoz dokis igazolás kell . Mivel nem tudom elvinni műszakira, nem tudom átiratni, meg fognak büntizni. Esetleg ha nagyon jó kisfiú vagyok, VALAKI nem tudna egy műszert kölcsön adni? Nem azonnal, hanem 2-3 hét mulva, és csak 1-2 napra.
Elvileg "92-"03 Divié jó.

?
Nem azért megyünk, hogy összetörjük a paripát. Egy ilyen "téli" guriga nem egyező a nyári stílussal azért. A dupla biztosra megyek, ezért is nem nagyon haladja meg az egy órát az időtartam.Igen észnél kell lenni.Szép kis Divid volt.Egy kicsit sportosítottál
Én is mentem.a hétvég.. de meg is csúszott a motor.. mi értelme van összetörni a motort.?

Amúgy nekem is volt egy Xj-m
Téli álomrol szo sincs! Amig le nem esik a ho és van kicsit emberibb idö én megyek. Nekem még a faterom is ment télen még az MZs korszakában

87
helyes!Tegnap gurultam én is egy rövidet.Hát az biztos, hogy mosásban kell gondolkodnom.
Örülök, hogy nincs annyira téli álom!
Sziasztok.
Téli csend? Én szombaton meg vasárnap huztam a nyelit a gépnek! Szentendre fele mentem. Nem volt rosz az idö csak kicsit szaros volt az ut... kicsit csuszkált... pirosnál kocsik között megyek elöre és amikor pont a lámpához értem zöld lett. Király! Gázt neki. Naja... 1ben 3000nél... ugy betáncolt a segge csak lestem... utánna nem is huztam neki... de azért zuztam neki egy 160at
Érdekes modon a kocsisok sokkal jobban engedtek mint nyáron. Lehet h az összes motoros kocsiba ült és azért...

87
Mi ez a téli depressziós csend? Semmi történés?(az lehet jó is, meg rossz is)Semmi szerelgetés?(mondjuk a Divi meg az XJ nem igényli)
Szép napot Mindenkinek!
Ma végre megint ................................
Vedd meg gyorsan hogy ne éktelenkedjen ott az a csúnya hirdetés :)
Ez ennél többet ér! Elképesztő! Ezzel leverik a mieink értékét is! Ez türhetetlen!
Találtam egy vasat az apróneten. 275E-ről indult elősör, most meg már csak 185E. Még alkatrésznek is jó. Yamaha Divi
úúúúúúú!Most nézem csak, hogy a műszerfalas kis ördögöcskés szösszenetre nem is reagáltam.
Az csak elvonós terápia meló lehet ,-a tanksapkához képest- ami szakértelmet nem, csak időt és odafi-
gyelést igényel.
Ha ezt a Motort egyszer eladod, akkor szóljál ám! Hát én sem szoktam elnagyolni a dolgokat,de
úgy nézem űberelsz Tavasszal a Yamaha visszavásárolja Tőled, olyan tipp-topp lesz!(persze arany gramm árban add oda nekik!)
A dolog úgy kezdőgött, hogy nagyon csúnya volt a tanksapka a megszépült környezetben... Mondom lefestem. Igen ám, de ahhoz darabjaira kell szedni.
Tudjátok, hány darabból van? Mekkora a legkisebb alkatrésze? Egy kacat tanksapkának? Volt golyó ami alig üti meg az 1 mm-t! A hozzávaló rugó is kb 1x4 mm! Namost, szétszedésnél ezek kecsesen szétgurulnak, esélyt sem adva az óvatlanul munkára vetemedőnek, az ujra építéshez. Ehhez képest a festés laza játék, az összeszerelés pedig kellemes időtöltés.
Gondoljátok meg! Akármennyire pocsékul néz ki, akármennyire is szükséges a tisztítás, csak keményen felkészült, arra alkalmas, sasszemű egyedek lássanak a munkához, fehér köpenyben damaszt abroszon! Nem LEÁNY ÁLOM! A műszerfal szétszedése ehhez képest kellemes időtöltés.
Ne bosszankodjál!Azt már mind tudom, hogy "öreg" motoros vagy, meg ügyes, meg gyors, meg segítőkész, meg nagy "busines man". A zsebedbe meg nem túrkálok vallásom miatt, csak cukkóltalak!
Jó munkát! Szép napot!
Most már minden egyben? (alkatrész) Műszakira időben jelentsd ám be!(bár gondolom ott is van ismerősöd )
Te Jose! Neked nem bordó a "Vasad"?
Egyébiránt még bűvös gondolat se voltál amikor én már nyomtam....!
Erő taktikáról meg szó sincs! Ha itt lkett volna minden cucc max 2-hét alatt összeszórtam volna! Cucc alatt értek némi anyagi hátteret.. persze az alkatrészek ideérkezése sem piskóta!
A gurulást meg én is várom . Egyébiránt 53 eFt volt csak a gáz visszatérítésem!