Nem tudom (hogy csak Divi műszer joe ). Egyáltalán kell a vizsgára? Vagy csak hisztizek itten most?
Paragraf Te kedves vagy(!) , majd meglássuk! Közel is vagy ugye? Fehérvári jelentkezők?
Na egyébiránt 3.-ra(!) kevertek egy színt ami szinte hasonlatos a gyári pingátumhoz... (Anyám megkérdezte : "Nem FEKETE az a motor....?" Erről ennyit... de azé szeressük !)
Nem semmi volt! Kis lapocskákat fújdostam, modell pisztollyal, fecskendővel adagolt mennyiségekkel (2-3 cl). Aztán lakk, és vissza a bóóóótba, a leszerelt farok lemezzel.
KrisztiánFZ6 írta, hogy egyedi színe van.., na de ennyire! Előre bocsátom! Ha valaki megjegyzi, hogy nem pásszol az idom, a motor többi színével, én MEGSÉRTŐDÖM! Akkor sem fújom át az egésztet !
Addig meg elszórakozgatok... a kávémmal, a nőmmel....
Csak Divi műszer jó neked? Mert van elfekvőben egy műszerpárom amit mindenféle további nélkül kölcsön tudnék adni, ezzel vettem a vasamat még akkoriban. Ha minden kötél szakad akkor lehet szó a mocin lévő műszer leemeléséről is, de csak akkor ha piszkosul vigyázol rá
Skacok! Nagy kákában vagyok. Nem bír megérkezni a müszer egységem, mert még mindíg Németben bolyong, viszont Dec. végével át kell iratnom a Moccot. Ahhoz műszaki kell, műszakira meg nem tudok km óra nélkül menni. Az átiratásra a szerződés keltétől számított 15 napom van, esetleg haldoklással 60, de ahhoz dokis igazolás kell . Mivel nem tudom elvinni műszakira, nem tudom átiratni, meg fognak büntizni. Esetleg ha nagyon jó kisfiú vagyok, VALAKI nem tudna egy műszert kölcsön adni? Nem azonnal, hanem 2-3 hét mulva, és csak 1-2 napra.
Elvileg "92-"03 Divié jó.
Nem azért megyünk, hogy összetörjük a paripát. Egy ilyen "téli" guriga nem egyező a nyári stílussal azért. A dupla biztosra megyek, ezért is nem nagyon haladja meg az egy órát az időtartam.Igen észnél kell lenni.Szép kis Divid volt.Egy kicsit sportosítottál
Sziasztok.
Téli csend? Én szombaton meg vasárnap huztam a nyelit a gépnek! Szentendre fele mentem. Nem volt rosz az idö csak kicsit szaros volt az ut... kicsit csuszkált... pirosnál kocsik között megyek elöre és amikor pont a lámpához értem zöld lett. Király! Gázt neki. Naja... 1ben 3000nél... ugy betáncolt a segge csak lestem... utánna nem is huztam neki... de azért zuztam neki egy 160at
Érdekes modon a kocsisok sokkal jobban engedtek mint nyáron. Lehet h az összes motoros kocsiba ült és azért...
Mi ez a téli depressziós csend? Semmi történés?(az lehet jó is, meg rossz is)Semmi szerelgetés?(mondjuk a Divi meg az XJ nem igényli)
Szép napot Mindenkinek!
úúúúúúú!Most nézem csak, hogy a műszerfalas kis ördögöcskés szösszenetre nem is reagáltam.
Az csak elvonós terápia meló lehet ,-a tanksapkához képest- ami szakértelmet nem, csak időt és odafi-
gyelést igényel.
Ha ezt a Motort egyszer eladod, akkor szóljál ám! Hát én sem szoktam elnagyolni a dolgokat,de
úgy nézem űberelsz Tavasszal a Yamaha visszavásárolja Tőled, olyan tipp-topp lesz!(persze arany gramm árban add oda nekik!)
A dolog úgy kezdőgött, hogy nagyon csúnya volt a tanksapka a megszépült környezetben... Mondom lefestem. Igen ám, de ahhoz darabjaira kell szedni.
Tudjátok, hány darabból van? Mekkora a legkisebb alkatrésze? Egy kacat tanksapkának? Volt golyó ami alig üti meg az 1 mm-t! A hozzávaló rugó is kb 1x4 mm! Namost, szétszedésnél ezek kecsesen szétgurulnak, esélyt sem adva az óvatlanul munkára vetemedőnek, az ujra építéshez. Ehhez képest a festés laza játék, az összeszerelés pedig kellemes időtöltés.
Gondoljátok meg! Akármennyire pocsékul néz ki, akármennyire is szükséges a tisztítás, csak keményen felkészült, arra alkalmas, sasszemű egyedek lássanak a munkához, fehér köpenyben damaszt abroszon! Nem LEÁNY ÁLOM! A műszerfal szétszedése ehhez képest kellemes időtöltés.
Ne bosszankodjál!Azt már mind tudom, hogy "öreg" motoros vagy, meg ügyes, meg gyors, meg segítőkész, meg nagy "busines man". A zsebedbe meg nem túrkálok vallásom miatt, csak cukkóltalak!
Jó munkát! Szép napot!
Most már minden egyben? (alkatrész) Műszakira időben jelentsd ám be!(bár gondolom ott is van ismerősöd )
Te Jose! Neked nem bordó a "Vasad"?
Egyébiránt még bűvös gondolat se voltál amikor én már nyomtam....!
Erő taktikáról meg szó sincs! Ha itt lkett volna minden cucc max 2-hét alatt összeszórtam volna! Cucc alatt értek némi anyagi hátteret.. persze az alkatrészek ideérkezése sem piskóta!
A gurulást meg én is várom . Egyébiránt 53 eFt volt csak a gáz visszatérítésem!
Paragraf Te kedves vagy(!) , majd meglássuk! Közel is vagy ugye? Fehérvári jelentkezők?
Na egyébiránt 3.-ra(!) kevertek egy színt ami szinte hasonlatos a gyári pingátumhoz... (Anyám megkérdezte : "Nem FEKETE az a motor....?" Erről ennyit... de azé szeressük !)
Nem semmi volt! Kis lapocskákat fújdostam, modell pisztollyal, fecskendővel adagolt mennyiségekkel (2-3 cl). Aztán lakk, és vissza a bóóóótba, a leszerelt farok lemezzel.
KrisztiánFZ6 írta, hogy egyedi színe van.., na de ennyire! Előre bocsátom! Ha valaki megjegyzi, hogy nem pásszol az idom, a motor többi színével, én MEGSÉRTŐDÖM! Akkor sem fújom át az egésztet !
Addig meg elszórakozgatok... a kávémmal, a nőmmel....
régi műszer
újab műszer
A jelenlegi számlapról nem készítettem fotót , de az enyém 92-es, szóval jónak kell lennie.
felhívás!
berbernek kéne egy műszerfal kölcsönbe!
Elvileg "92-"03 Divié jó.
?
Amúgy nekem is volt egy Xj-m
87
Örülök, hogy nincs annyira téli álom!
Téli csend? Én szombaton meg vasárnap huztam a nyelit a gépnek! Szentendre fele mentem. Nem volt rosz az idö csak kicsit szaros volt az ut... kicsit csuszkált... pirosnál kocsik között megyek elöre és amikor pont a lámpához értem zöld lett. Király! Gázt neki. Naja... 1ben 3000nél... ugy betáncolt a segge csak lestem... utánna nem is huztam neki... de azért zuztam neki egy 160at
Érdekes modon a kocsisok sokkal jobban engedtek mint nyáron. Lehet h az összes motoros kocsiba ült és azért...
87
Szép napot Mindenkinek!
Az csak elvonós terápia meló lehet ,-a tanksapkához képest- ami szakértelmet nem, csak időt és odafi-
gyelést igényel.
úgy nézem űberelsz Tavasszal a Yamaha visszavásárolja Tőled, olyan tipp-topp lesz!(persze arany gramm árban add oda nekik!)
Tudjátok, hány darabból van? Mekkora a legkisebb alkatrésze? Egy kacat tanksapkának? Volt golyó ami alig üti meg az 1 mm-t! A hozzávaló rugó is kb 1x4 mm! Namost, szétszedésnél ezek kecsesen szétgurulnak, esélyt sem adva az óvatlanul munkára vetemedőnek, az ujra építéshez. Ehhez képest a festés laza játék, az összeszerelés pedig kellemes időtöltés.
Gondoljátok meg! Akármennyire pocsékul néz ki, akármennyire is szükséges a tisztítás, csak keményen felkészült, arra alkalmas, sasszemű egyedek lássanak a munkához, fehér köpenyben damaszt abroszon! Nem LEÁNY ÁLOM! A műszerfal szétszedése ehhez képest kellemes időtöltés.
Jó munkát! Szép napot!
Most már minden egyben? (alkatrész) Műszakira időben jelentsd ám be!(bár gondolom ott is van ismerősöd )
Egyébiránt még bűvös gondolat se voltál amikor én már nyomtam....!
Erő taktikáról meg szó sincs! Ha itt lkett volna minden cucc max 2-hét alatt összeszórtam volna! Cucc alatt értek némi anyagi hátteret.. persze az alkatrészek ideérkezése sem piskóta!
A gurulást meg én is várom . Egyébiránt 53 eFt volt csak a gáz visszatérítésem!