Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajna evel számolni kell,de ha ez vigasztal én csak át akartam kábelezni a gépet most ott tartok hogy a vázban csak motor van semmi más egy ismerős meg is kérdezte hogy lesz még ebből motor?azt mondtam neki hogy tavasszal sirva fog könyörögni had állhasson mellé egy fotó erejéig
igen ez tökéletesnek néz ki :)
Na ez jó! Van még egy munkám a télen.Leírás szerint megpróbáltam a leeresztő csavarokat kivenni és természetesen mindegyik beletört.Az ideg megöl. Rendelhetek tűzkarikákat is.
SENKI NEM RÖHÖG!
Sajna a generátoros kérdésre nem tudok választ Ha a típus szerint megnézed a neten, lehet, hogy rátalálsz.
Dada! Itt az órád origin!
http://cgi.ebay.de/Tacho-Yamah...
"http://cgi.ebay.de/Tach
o-Yamaha-XJ-600-N-Tachometer-Diversion-XJ600N_W0QQitemZ200177
440602
Divi 600N km óra
Ennél jobbat nem lelsz.
Üdv!
Arrol a trutyirol csak annyit hogy az égés során keletkezik víz szerü anyag a baj az hogy erősen savas ezért marja a fémet, autóknál gyakran látni hogy csöpög a kipufogóbol,de a legtöbb motornál a kipufogó vége emelkedik igy nem tud kifolyni.
4000,- kért.
Az én szívem egy kicsit jobban húz a sík matrica felé, hiszen a gyárban is sík matricát toltak rá. Azt megkérdezhetem hogy mennyit kért volna az emberke a teljes sík matrica szettért?
Nekem a sikmatricás ilyen ajánlatot adott:
Én "közé" fogom rakni.
1 szin 1 lakk matrica még 2-3 lakk + még sokk lakk amíg el nem fogy.
Szerintem gyárilag kívülre rakják. Én nem láttam rajta lakknyomot.
Egy ilyen dombor matrica a fényezés és lakkozás feölé megy vagy azért érdemes rálakkozni? Nem akarnám hogy csak pár évig legyen rajta, ha már költök rá.
Sőt, síkmatricában már én is jártam nála, de mondok jobbat!

Motormatricák 3D-ben!

Namost ennyiért már én is odaadnám, de csak neked! (nameg egykét fórumosnak.)
Hát izé, nekem ezek után meg nincs pofám ajánlatot mondani, ugyanis tényleg nem számítottam rá hogy ennyire horror lenne az ára. Láttam itt egy matricás gyereket az egyik fórumban, lehet hogy előbb megkérdezem tőle a dolgot.
Azt sejtem, hogy nem jön belőle össze egy bukó... Nem tom. Mint kereskedő, azt mondanám, hogy darabja 10 eFt fölött van ujban... Mint "falkatárs", viszont nem lenne pofám kérni...
Egyszerüsítsünk. Neked mit ér? Persze a kék. A szürkét nem adom! Az kell még nekem is. Jobban megy a színhez mint az eredeti!

Ajánlatokat a kiadóba: "Divike" jeligére várok!
Egyenlőre érdeklődés szintjén, de te mennyire gondoltál 1 pár matricáért?
Meg vagyok eröltetve magamat....
KrisztiánFZ írt erről valahol, érdemes visszanézni!
Láttam én is a csavarokat a kipuff alján, de nem nagyon értem hogy miféle trutyi gyűlhet ott ösze amit ki lehetne folyatni. Hogyan van ez?!
Heló mindenkinek!
Megkérdezném a nagytudásu kollégákat,nem tudja valaki kb hány wattos a generátor?ja még annyit hogy minap lekaptam a kipufogókat is(útban voltak)és azt vettem észre hogy a könyökök alján vannak azok a kis csavarok ahol a felgyült trutyit kell kiengedni miután kicsavartam akkor láttam hogy mindegyik el van dugulva igy várhattam volna hogy bármi is kicsorogjon.Ezt csak azért irtam le hogy nem árt néha ellenőrizni az átjárhatóságot
Raven, nézd már meg a SPAM-jaidat.
Az összes biztosításomat a trabant-wartburg klubon keresztül intéztem. trabiklub
Írni kell nekik mailt és csatolni 2 képet a vasról és akkor megmondják hogy foglalkoznak-e veled. Streetfighter és társaival nem szórakoznak, egyből elküldenek a fenébe
Nálam is szőröztek, utánnuk kellett telefonálni hogy miért nem válaszoltak. Kiderült hogy azt hitték hogy éppen bontom szét a gépet streetfigternek, azért nem válaszoltak. Elmagyaráztam hogy mi a helyzet a vassal, szóval a végén rábólintottak.
Haveromnak már aznap válaszoltak hogy okés a mocija amikor elküldte nekik a mailt (Suzuki GS 500).

díjtábla és kategória leírások
pár hasznos olvasmány
Ezt hol fizeted ezt a Yamahás dolgot?
Nekem a postánál volt idén 24e -ért, de a K&H lett nálam is a befutó, mert a kedvezményeim miatt
15e lesz az év.Még a kocsira (szutyuki) kéne megnéznem, mert arra egy kicsit sokallom a 26-ot B2-re
A hozzászólás vége lemaradt mert vágja az ablak a html kódot :(

Na, a lényeg hogy ami le van írva az mind annyi amennyit láttok. Nem elírás, nem hiányzik se 0, se más sehonnan :D

trabantklub.hu-n van egy olyan cucc hogy kedvezményes biztosítás. Na azt kell meglesni.
Háát ha megtudod hogy én mennyit fizetek jövőre....
Skoda 120 L - 20E/év (2E-t drágult tavaly óta)
MZ TS 125/1 - 2040Ft (1400Ft-al lett több mint 2007ben)
Yamaha XJ 600 - 3960Ft (tavaly 40E volt egy másiknál)
De sajna az ára horror! Iszonyatttt, hiszen valamiből össze kell hozzam a bukó árát...
Ez ujabb fotózást jelent, és lustaságom határtalan, de NEKED megteszem, csak nyafogok kicsit....

Most kötöttem át a biztit a K&H-hoz. Eddig 44 eFt/év mától 28 eFt/év A mocit is ide hozom... 18 eFt lesz.