Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Esetleg tehetnél fel róla képet, mert hát kitudja, lehet hogy kellene, ha nem túl horror az ára.
Nekem mintha lenne 2 (tükör) dombor (3D) Diversion feliratom mélykék-fekete-szürke színben. Sajna nem jönnél ki belőle annyira jól mint a plexiből
ÜGYES VAGY!Látom nem kókány munka lesz a Tiéd sem!
.Na megérkezett a mail a fizetendő összegről. A leírásban 24 font szerepelt magyarországra, az ember 16 fontot kért a mailben, így a végösszeg 16.99 font = 6211Ft. Már csak ide kell érnie.
Az idomomat meg ma viszi el haverom a műanyag hegesztőhöz, elvileg a hét elején már kézbe vehetem, szóval mire ideér a plexi addigra már az idom fent lehet a vason
Fényezni kell majd, de azt most egyenlőre még kihagyom, kell szereznem Divi matricát rá, addig nem piszkálom. Úgy lesz szép, ha a lakk a matrica fölé megy, mint ahogy a gyárban is csinálták.
A fékbetéteket hátúl még ki kell pantintanom szerintem, mert egy kicsit melegnek éreztem a szitukhoz képest, de a Ferrodo típust tudom ajánlani mindenkinek.Amik eddig voltak benne azok a hasonlításban
a nullához míg az új a tízhez közelítene a pontozásomban.Kiváncsi leszek majd esős szutyok időben is
ilyen jó marad-e.
Az benne az érdekes, hogy amikor beindítottam egy természetes szívdobogás indúlt be amitől felébredtem. Azt hiszem ma jól vagyok a péntek ellenére.
Berber!Nemsokára (ahogy elnéztem a képeket) élesben is menni fogsz!
"Ma reggel arra ébredtem, hogy megint motorozom"

Durván alvajáró lehetsz
Én is beindítottam.
Hej-hó, hej-hó motrozni jó! Ma próba üzemmód van.Ma reggel arra ébredtem, hogy megint motorozom még a csekélyke 20-20 km is fantazmagórikus.
Már megint egy műszeregység Dada-nak!

"http://cgi.ebay.de/Yamaha-XJ-650-Cockpit-Instrumente-Tac
ho-Drehzahlmesser_W0QQitemZ220173748340

link
Csak abban reménykedem, hogy Raven licitált rá, és ennyi a minimál ár. Sajna nem látom a bitereket. Ez volt a maximum! 299 € ért full ujat kapok. Persze nem ez a cél....
Hát ez úgy van, hogy Paragraf-nak igen nagy mázlija van Hozzád képest ebben a piacozásban!Tiszta karter van már látom.Így kell ezt csinálni!
Köszi!
Láttam nálad meg nagyon elszállt az ára a sisaknak és még közel sincs vége a licitnek.
Mázlim volt ezzel a plexivel, bár már megint az van hogy a posta többe van mint az áru , bár olyan azért még nem volt hogy szinte csak a postát kelljen fizetnem.
Gratula Paragraf! Ez neked nagyon megy! Hogy is volt az a diszkriminációs dolog?
Raven, ez már megint elúszott! Ez van.
Velem midíg ezt csinálja! Berak a SPAM-ba! Talán me annyi levelet kapok, hogy na!
Azé van ízlésem nem? Persze az ízlésem, és a pénztárcám annyira nem passzolnak...
Ezt is occsóért akarom megszerezni...

Mindjárt itt a Te aukciód vége is! Segítsek? Licitáljak rá én is hogy bizti meg legyen?
Valamiért a spamek közé rakta a gmail :D
Privát e-mail ment.
Küldenél nekem egy linket a vásárolni kívánt áruról? Kíváncsi vagyok erre az emberkére. Lehet hogy rákérdezek hogy mi a szitu.
Ez meg egy példa a pozitív diszkriminizácóról Berber kolléga többet kínlódik, ez nem járja!
Thezsókám ez nagy vaker !Hogy a vák ló ruggya meg a bokáját a sutyerákos kupecnák! Én kérek elnézést !
Úgy tűnik hogy 25 fontért az enyém a plexi postával együtt. Paypalon keresztül villámgyorsan megy az utalás és az eladónak is 2500 fölötti pozitív értékelése van, szóval megbízható az ürge.
Montam "hee az irnoknak "monnyon le" izé, monnya meg, lovett van döggel, küdöm, néke de ha lusta gácsó csomgrae, akko megy a maffia futárgya, aszt ehozzae. Monnya nekem nem aggya, csak sziget gádzsónak aggye. Nemke enyem lovetta, szerető az van néki ölég, nem aggya. Enné jön Holló testvér ha besegít. Emegy, fepofozza, oszt aggya.
Hád de Tesókám! Oszt a busines az óváribán is busines!Virídsd a lóevét, kűjdik a bukót.Ha ném ígyen lenne ezen, akkó majd a vendel tezsvér rendezi mi?
Figyu, a DPD elvileg 29 €-ért odaküldhető, és behozza. Ha nem tudsz jobbat!