Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A karbit darabokra szedtem abban nincs semmi, ha a fúvókákkal nem manipuláltak valamit. Kicsit gyengének érzem főleg 2 személlyel. Előtte 51j volt 73 le. Az ehhez képest rakéta volt
Elsőként a karbit nézzed, nincs- e benne egy műanyag közdarab ami nem engedi a síbert teljesen kinyitni.
Syasztok nem tudjátok hogy a németek hogyan fojtották le a diversiont 61 -röl 50 re. köszönöm
Tudom, hogy itt mindenkinek van már ilyen, de hátha kell valamelyik ismerősnek:
Eladó az XJ-m.2016 aug.ig műszakival, napi használatból. Karcokat horpadásokat már nem kell rétenni,mert már rajta vannak.Nem szalonállapotú, nem karcmentes, nem szeretett, hanem egy húszéves használt.A festése még gyári. Ára:300 ezer.
email:vadalma kukac citromail
Szia! Ja igen,lemaradt,első kéne! Az ebay-en találtam Xj 900 -hoz,de nem Divihez,hanem az F-hez,Seca-hoz,stb! Meg kell hogy rendeljem a gyárit úgy néz ki,nagyon fel van "puhulva"a fékem! Hamarosan indulok külföldi szerpentines túrára,dobozokkal,csomagokkal,asszonnyal,és úgy vagyok vele hogy a fék nem játék! Köszi a tippet,nem ismerem ezt az oldalt,azért majd belekukkantok
Szia. Első vagy hátsó? Nekem hátsó kellett, végül vettem használtan másikat. 30 eur volt Willhabenon. Tökéletesen működik.
Sziasztok! 900 Divihez keresek főfékhenger felújító készletet! Vagyis már kerestem,de nem találok hozzá,a legismertebb alkatrész forgalmazókat is végigszemezgettem! Bosszantó a helyzet mert rengeteg típushoz lehet kapni,a sokkal ritkábbakhoz is,de Divihez nem!
Márkakereskedésben be tudják szerezni 20ezer ft! A Prox a legtöbb típushoz 4500ért kínálja! Pár darab gumigyűrű,zéger,egy kis rugó,egy két apróság alkotja a készletet,szóval 20000 pfff! Ha esetleg valaki tudja,hogy más típushoz való esetleg megfelelő lenne hozzá,megköszönném a tippet!
Még két kép a dobozomról, és egy indok, miért ezt az olcsó gagyi kínait választottam.
Nekem mindig fent van a gépen, és olyan formát akartam, ami a mérete ellenére kedvező légellenállású. A márkás használtak között is volt ilyen, csak nem ezen az áron, az olcsók meg nem mai gyerekek, nem ilyen alakkal. Mellesleg egy 500 eurós gépen tök mindegy, látszik-e egy doboz olcsósága
Na, szóval valami hasonló rögzítésének kell lennie (ez is Shad termék)
Mivel van egy motorom relatív komoly méretű plexivel, meg van egy tök csupasz is így semmi irónia nem volt benne. A csupasz motor egyszerűen mindig halkabb.

Ha zavar a hang, és sehogy se tudod elfogadhatóan beállítani, akkor szerintem jó időben ne használd.. őszi reggeleken meg télen viszont jól fog jönni, mert ha leveszi a felsőtestedről a szelet, azzal a hidegtől is védeni fog
Most ezt a plexi dolgot nem tudom ironikusan gondoltad-e
Lentebb van egy fotó a gépről láthatod hogy elég kicsi plexi van rajta, így ilyen beállítással csak arra jó h a vállamról leveszi a levegőt, cserébe viszont a fejem kapja az egészet.
Ezért gondoltam h ha leveszem akkor egyenletesen ér mindenhol, talán jobb lesz.

A dobozra akkor rákérdezek köszi, remélem kompatibilis.
Tuti hogy fel tudod tenni. Elvileg, ha minden gyári tartozékát adja hozzá, akkor kell a platni alján lennie négy darab fém lemeznek a rögzítéshez. A platnit négy darab csavarral tudod rögzíteni a gyári keretedhez majd a fémlemezek fogják alulról hozzáfogni.

Plexi nélkül biztos halkabb lesz a gép..
sziasztok,

ezt a givi dobozt fel tudom rakni a gyári hátsó keretre? vagy kell valami átalakító a platni és a keret közé ?
http://www.kepesmotor.hu/motor...

egyébként ma voltam egy hosszabb kört, a plexi így biztos nem jó.
Már 60 nál nem hallok szó szerint semmit, a plexi pont a sisakra nyomja a szelet. probálkozzak a plexi meredekebbre döntésével ? (mintha ugy láttam vna hogy lehet állítani a szögét) vagy vegyem le a francba az egészet?
Szia Jenci! Nekem már üresen is dög nehéz a dobozom.Lehet,hogy van 5 kilo üresen. Telerakva vagy 15-20 kg is, és bírja . Givi Monokey doboz.
Udv a forumon !
Meg egy fontos dolog amit figyelembe kell venned a doboz vasarlasakor A monokey rendszeru felfogatassal keszult dobozok altalaban max. 10 kg-ig
terhelhetok, a monolock csak 5 kg-ig !
900-ra nincs valakinek fölösleges/ eladó kilométerórát takaró burkolata? most vettem észre, hogy le van törve a jobb sarka, ileltve tovább is van repedve.
nekem 45 literes givi van fent állandóan. 1 sisak elfér és még marad egy kis hely. a hülyegyereket nem kell nézni.
Ennyi pénzért már akkor sokkal jobban megéri szerintem ez az Shad SH39. Rendes, dupla falú doboz egy normál sisak meg egy jet bukó belefér ebbe is.. meg nem is süt róla az olcsóság, mint noname a kínai dobozok 99 százalékáról.
Most hirtelen kettőt találtam, de még ma csinálok róla egy párat, és feldobom.
Köszönöm a válaszokat.
Egy ilyen 1 sisak+ -os méret szerintem megfelelne, nem akarok mindenhova kisszekrénnyel járni :) Tudsz képet mutatni a motorrol dobozzal ?
Szia!
Azért annyira nem kell félni a kínaitól. Nekem a képen látható van fent, és itt vettem:http://auto-motor.vatera.hu/mo....
A doboz aránylag elfogadható műanyagból készült, a platni fém, és ótvar ócska, de használható. Az összeszerelés már rendesen hagy kívánni valót, de hát nem egy Giviről van szó. (ezek a hibák orvosolhatók, ha valakit zavar.

A dobozba 1 db nyitott sisak fér, jól pakolható a formája miatt. Én jó múltkorában alaposan megpakoltam, az Anyókám ráadásul háttámlának is használta, és semmi gond nem volt vele. Közel 10 órás ömlő esőben egy csepp víz sem bele (a felszereléséről a honlapomon lesz egy cikkecske).

Eddig nem bántam meg a döntést.
Dobozzal kapcsolatban csak egy megjegyzés a tapasztalataimból!
Belülről felcsavarozható kinait semmiképp ne vegyél!
Nállam egy rázós úton levált az egész alja.
Találkozó kérdésben született már döntés?
Egy újabb vezetéstechnikai tréning is lesz akkortájt, így el kéne döntenem melyikre nevezek be.
Nos egyben a saját gumis kérdésemmel, nem kell igazán szélesebb gumi. Hacsak nem pályázni akarsz amihez nem épp a legjobban passzoló motort választottad.
Kicsit lejjebb ott van mi van az enyémen.
Mint a szaki a márkaképviseleten mondta, nem kell cserélni még idén tuti.

Dobozból ha csak a bukókat rakod bele van értelme a nagynak, ha súlyt teszel oda az mókás dolgokat tud művelni
Kérdés hogy mennyit szánsz rá.

Ha olcsón akarsz jót, akkor nézzél használt Moto-Detail vagy Shad dobozokat (ezekhez adják a platnit is), ha kicsit többet szánsz rá akkor meg vagy újat veszel ezekből, vagy nézel használt Giviket.

A negyven pár literesekbe még nem biztos hogy bele fog férni két teljes értékű sisak.. a nagyobb meg önmagában elég hülyén nézne ki a csupasz motoron. Csak azért egy szekrényt vinni a motoron hogy parkoláskor két sisak beleférjen, nem biztos hogy megéri.. (pláne ha nem kell minden nap két sisakról gondoskodni), simán oda lehet zárni a motorhoz a sisakot, senki nem fog hozzányúlni.