Sziasztok!
Nem tudom, hogy hol áll az Xj-találkozó helyszínének kiválasztása, de ha nincs még fix hely akkor tudom ajánlani a szarvasi ifjúsági tábort.
Szia Mafeco! Nem riaszt de nem lenne jó. Egy drágább a sör mint máskor, plussz túl nagy lenne a nyüzsi. De végül is nekem mindegy mert nem biztos, hogy eltudok menni a megszavazott időpontban
Sziasztok! Véletlenül néztem be ide,és örömmel látom hogy készülőben van egy Xj találkozó! Ha kempingben gondolkoztok,a Balaton is megoldás lehetne! Személyes tapasztalat alapján a Tomajkemping nagyon jó hely,nagy terület,de nem zsúfolt,van egy kis büfé,vannak faházak is,sátorhely meg dögivel! Ja,és a Badacsony! Felmerült itt egy komáromi helyszín is,22 éves koromig ott laktam,a VF szabadidőpark nagyon jó hely,kölök koromban sokat voltam! Horgásztó,strand csúszdával,több medence,büfé,étterem,faházak,sátorhelyek! Most hirtelen ennyi,van honlapja mindkét helynek Üdv!
Sziasztok!
A megszavazott hétvégén sörfesztivál miatt a soltvadkerti kemping sajnos nem használható. Mi legyen? Fecó javasolt egy másik helyet Komáromban, kicsit drágább ugyan, de több a szolgáltatás. Építő jellegű javaslatok várok!
tegnap jöttem meg skóciából! :) Nekem nagyon nagyon jól jött volna az extra magas és széles plexi. minden nap esett és mellé 6-10fok volt max napközbe.
Valamiért nem tudok feltölteni fotógalériát... 404 not found hibát ir ki és egy maki majom néz rám...
Castrol Actevo 4T 20W-50 ( ásványit , nem szintetikust ) használtam Xj 650 - hez . Esetleg ha érdekel van javítási kézikönyvem német nyelvű .