Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A csere nem annyira jó ugyanolyanra ami még kisebb is.
A 100Km-et pedig hidd el kibírná, nálam a hétvégén 430-at bírt gond nélkül.
Adok cserébe egy 600-as divit amin szintén csak ezek a kis hibák vannak.
Persze szigorúan egy 100as próbakör után. Ha azt túléli jöhet
Az emilem normális, és nincs az adatlapodon telszám
tpbatu(kukac)gémélpontkom (hátha a dzsí erős )
Áhá értem köszi
Nincs olajhütöm.
Üdv !

Érdekelne ami megvan a kuplungból . Milyen az állapota ? Kérnék árat + néhány fotót .
E-mail: nyilas77@gmail.com
95- ös divimen zörög már. Előre is köszönöm.
A felsoroltak már kiküszöbölésre kerültek. A fotó még az "eredeti" állapotot mutatja.
Üdv
Az apró hiányosságokat azért ahhoz az árhoz szerintem javítsd ki. Most így képről, ilyen a tükörhiány meg a jobb oldali idom alsó, akkumulátort takaró része is hiányzik, valamint a baloldali lengővilla tengelyt lezáró műanyag kupak, a hátsó sárvédő toldat, meg képről az a hátsó gumi se tűnik valami bizalomgerjesztőnek. Ha az első dunlop roadsmartII jó állapotú, akkor lehet érdemes lenne hátra is beszerezni egyet.

Én háklis lennék ezekre ha ilyen drágán akarnék 900S-t venni.
Köszi a válaszokat. Igen erről a motorról van szó.
Hozzám került.Azóta forgalomba helyezve, minden apróság helyrerakva, kijavítva.Olaj lecserélve. Belgiumból került be a kilométer valós, tulajtól lett elhozva.
El szeretném adni, nincs vele abszolút bajom, mert a motorozás egy élmény vele, de én túra enduro párti vagyok.(ne kövezzetek meg érte!)
Szóval megcélzom vele 850-es irányárat és cserét is meghallgatok vele közel azonos értékű túra endurot. Hátha érdekel valakit.
Üdv szép napot.
Rákerestem hahun, mégis mi a hazai kínálat.

Szerintem erről lehet szó, és ezt nagyon nem 800-ért kínálják. Akinek bejön ez a sötétkék szín, meg van akkora hogy átlát a fekete plexi fölött az majd valószínűleg elégedett lehet vele
félúton az amennyit kérnek és amennyit adsz érte között.
én milla fölött nem venném. de 8-900 körül már jó árnak számít.
Én 800-850 környékére tenném, ha a 31k az tényleg 31k és nem csak az óra mutat annyit.

Az már más kérdés hogy el lehet-e adni ennyiért viszonylag rövid időn belül, mivel a széria elejéről származó darabok néha ennek az összegnek a feléért is vannak, és annyival azért nem rosszabbak..
Balos kipu sérülés mentes jobboson van eldőlés nyom.Normális email cím esetén küldök képet.A vezérlés teljesen ok.77000km-t futott és a zajos 6. miatt lett kivéve.Amúgy semmi baja nem volt.Olajat nem evett,nem zörgött és a vez lánc feszítő középen volt.Légyszi telón keressetek mert így macerás és nem mindig vagyok gépnél.Köszi
Sziasztok!

XJ900 topic-ot nem találtam, azért itt szeretném feltenni kérdésemet.
Egy 2004-es, 31.000Km-t futott 900-as XJ reális piaci árát szeretném megtudni.
Túra dobozok nélkül, jó állapotban, pár kisebb karcot leszámolva tényleg nagyon jó a motor.
Magyar papírokkal.
Üdv
Köszönöm.
Üdv!
Érdekelne a sárvédő, adatlapomon levő mailre, ha tudnál árat mondani.
kösz
Gábor
Modellspecifikus, de amúgy is rövid út után ellenőrizd a szintet, és tölts rá ha kell. Van olajhűtő a gépeden?
Vezérlés, hengerfej, szelepek állapota milyen? Különösen a szelepvezető a himbák és a tengely érdekel. Lehet tudni mennyit futott?
A kipufogók milyen állapotban vannak?
Üdv.!
A lamellák,rugók hiányoznak,de a kosár megvan.
Üdv !

Van - e kuplungkosár , kuplung kompletten ?
A kosár tartalma egy komplett blokk akar lenni.Karbi és önindító nélkül.Nincs minden a képen.Találtam egy hibátlan sárvédőt is.
Hello
Lecseréltem az olajat a motorba (első önálló olajcserém )
új olaj 2.6 liter ment bele kérdésem:
A könyv szerint
" feltöltési mennyiség:
teljes mennyiség: 3,1 liter
időszakos olajcsere: 2,3 liter
olajcsere szűrővel: 2,6 liter"
de mit jelent a teljes 3.1 liter?
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Le kell vennem az olajteknőt. Viszont egy csavarral nem boldogulok.
Bal oldalon, az oldalsztender felett. A sztender tartója útban van és mivel a vázhoz van hegesztve, nem sikerül kiszednem. Van valami trükk, amivel ki lehet operálni?

Előre is köszönöm.
Szia!
Nekem van egy felesleges plexim. Ha érdekel, írj a piratson@freemail-re. és megegyezhetünk.
Ha már a plexiről lemaradtam... a kosár tartalmát tudnád részletezni?
tpbatu(kukac)dzsímélpontkom
köszi
Üdv.!
Plexi,bukócső elment.Kipufogón nem gondoltam árat.Mind kell,vagy csak egy része?Amúgy meg eladni akarom,nem árulni úgyhogy mennyire gondoltál?Hogy mindenki jól járjon..