Érdekelne ami megvan a kuplungból . Milyen az állapota ? Kérnék árat + néhány fotót .
E-mail: nyilas77@gmail.com
95- ös divimen zörög már. Előre is köszönöm.
Az apró hiányosságokat azért ahhoz az árhoz szerintem javítsd ki. Most így képről, ilyen a tükörhiány meg a jobb oldali idom alsó, akkumulátort takaró része is hiányzik, valamint a baloldali lengővilla tengelyt lezáró műanyag kupak, a hátsó sárvédő toldat, meg képről az a hátsó gumi se tűnik valami bizalomgerjesztőnek. Ha az első dunlop roadsmartII jó állapotú, akkor lehet érdemes lenne hátra is beszerezni egyet.
Én háklis lennék ezekre ha ilyen drágán akarnék 900S-t venni.
Köszi a válaszokat. Igen erről a motorról van szó.
Hozzám került.Azóta forgalomba helyezve, minden apróság helyrerakva, kijavítva.Olaj lecserélve. Belgiumból került be a kilométer valós, tulajtól lett elhozva.
El szeretném adni, nincs vele abszolút bajom, mert a motorozás egy élmény vele, de én túra enduro párti vagyok.(ne kövezzetek meg érte!)
Szóval megcélzom vele 850-es irányárat és cserét is meghallgatok vele közel azonos értékű túra endurot. Hátha érdekel valakit.
Üdv szép napot.
Szerintem erről lehet szó, és ezt nagyon nem 800-ért kínálják. Akinek bejön ez a sötétkék szín, meg van akkora hogy átlát a fekete plexi fölött az majd valószínűleg elégedett lehet vele
Én 800-850 környékére tenném, ha a 31k az tényleg 31k és nem csak az óra mutat annyit.
Az már más kérdés hogy el lehet-e adni ennyiért viszonylag rövid időn belül, mivel a széria elejéről származó darabok néha ennek az összegnek a feléért is vannak, és annyival azért nem rosszabbak..
Balos kipu sérülés mentes jobboson van eldőlés nyom.Normális email cím esetén küldök képet.A vezérlés teljesen ok.77000km-t futott és a zajos 6. miatt lett kivéve.Amúgy semmi baja nem volt.Olajat nem evett,nem zörgött és a vez lánc feszítő középen volt.Légyszi telón keressetek mert így macerás és nem mindig vagyok gépnél.Köszi
XJ900 topic-ot nem találtam, azért itt szeretném feltenni kérdésemet.
Egy 2004-es, 31.000Km-t futott 900-as XJ reális piaci árát szeretném megtudni.
Túra dobozok nélkül, jó állapotban, pár kisebb karcot leszámolva tényleg nagyon jó a motor.
Magyar papírokkal.
Üdv
Köszönöm.
Hello
Lecseréltem az olajat a motorba (első önálló olajcserém )
új olaj 2.6 liter ment bele kérdésem:
A könyv szerint
" feltöltési mennyiség:
teljes mennyiség: 3,1 liter
időszakos olajcsere: 2,3 liter
olajcsere szűrővel: 2,6 liter"
de mit jelent a teljes 3.1 liter?
Segítséget szeretnék kérni. Le kell vennem az olajteknőt. Viszont egy csavarral nem boldogulok.
Bal oldalon, az oldalsztender felett. A sztender tartója útban van és mivel a vázhoz van hegesztve, nem sikerül kiszednem. Van valami trükk, amivel ki lehet operálni?
Üdv.!
Plexi,bukócső elment.Kipufogón nem gondoltam árat.Mind kell,vagy csak egy része?Amúgy meg eladni akarom,nem árulni úgyhogy mennyire gondoltál?Hogy mindenki jól járjon..
A 100Km-et pedig hidd el kibírná, nálam a hétvégén 430-at bírt gond nélkül.