Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ilyen melegben még a gondolattól is elment a kedvem, hogy felvegyem a ruhát.
csak múlt pénteken gördültünk egyet a nejemmel. de ez annyit is jelent, hogy nincs gond a verdával. leszámítva azt a hülye benya szintjelzőt. 4000-es fordulatnál szépen mutatja, hogy mennyi van benne, de alatta éppen annyit, amennyit akar. még jó, hogy a km számlálóra nagyjából lehet hagyatkozni.
Úgy tűnik mindenki motorozik, mert nem valami nagy aktivitás van itt. Hogy megtörjem ezt a punnyadságot, nyáron itt jártam: http://www.xj600.szermek.eu/?p...

Ja és készülök a Kis Kárpátokba, igaz oda csak kiszaladva-visszajőve
szivocsonk itt pl
Gondolom a fuvokak , lehet a tolattyun a tuk is masok..
sziasztok!
a motorom le van folytva és szeretnék venni hozzá gyári szívótorkokat. Az lenne a kérdésem, hogy hol tudnék jó áron venni? vagy esetleg van e használt valakinek eladó? vagy, hogy egyátalán érdemes e használtat venni? És hogy a karbikat át kell hozzá fúvókázni vagy egyéb módosítás szükséges hozzá?
előre is köszönöm a válaszokat!
köszi a segítséget. végül az összes tömítés cserélve lesz a karbiban (így 23ezer pénz). ezekkel futhat még 60ezer km-t. :)
Nnna,végre egy billentyűzet!
Áhhh,volt egy év amikor próbálgattam ezt-azt,nem találtam az igazit,aztán ott voltam hogy 3-4 kiló mínusz! Átírás,leszervizelés,rejtett hibák,eladás veszteséggel,stb!És motorozni meg már nem maradt időm a sok szarság mellett,meg a meló,meg a kölkök,meg az asszony... Nagyon pénz és időmilliomosnak kellene lennem ha ki akarnék próbálni mindent,ami picit is tetszik!Akárhogy is ,idehaza még egy aránylag fiatal gépjármű vásárlása is elég nagy rizikófaktor,a korosabb visszapörgetett példányokról meg ne is beszéljünk! Szerintem az átlagmotoros Magyarországon örüljön hogy van egy megbízható gép a segge alatt,akinek meg kettő is,huhh,szerintem tegyük csak össze a két kezünket
Ha tudsz keress egy bontott, de jobb állapotú karbit, mert ez amit csinálni szeretnél engem anno szívatott rendesen. Ne kokányolj, ha nincs lóvé inkább spórold össze, nagyon rossz x km-t tolni a vasat ha beüt a krakk!
Szia!
Jól néz ki az új szerzemény! Az ünnepek alatt azért valahogy élőben is meg kellene sasolni, összehozzuk valahogy
Sziasztok!

Elvitték ma a Divit.Az új gazdi most ért vele haza.Rögtön egy 400 km es túra hazáig.Tetszik neki egy 250 robogó után :).Sajnálom egy kicsit a mocit mert szerettem és tudom jó motor volt.Tehettem volna biztos megtartomCsináltam egy utolsó mosás utáni képet még magamnak.Itthon van már az új vas is.Remélem beválik.

Roli
Helló! Karburátor úszóház tömítést cserélt már valaki alternatív módon?
A gyári szett a karbihoz (összes) 28ezer körül van.
Benzinálló pasztával nem próbálkozott már valaki?
Hali!
Nem kell szétbontanod, legalább is a DG-s karbisort nem. Itt olvashatsz erről: http://www.xj600.szermek.eu/?p...
Szia!

No telefonált a bontó, hogy mégsem ilyen van nekik, szóval nem küldik. :(
Ha ilyen van neked, kérlek írj a címemre és egyeztessünk.
( gabor.rozsar@lok.hu ) Obi Van Kenobi Ön az utolsó reményünk! ;)

Köszönöm, üdv: M.
Köszönöm. Gondolom karbisort szétszedem, és úgy csere.?
Bocsánat, az előző postom természetesen kövi kérdésre volt válasz.
Én őket ajánlanám inkább: http://litetek.co/

Ebay-es Suzukinál volt nálam egy kis galiba. Először rosszat rendeltem, majd nem akarták módosítani a rendelést aztán nem akarták a pénzem visszaküldeni. Ebay szerencsére tisztázta a dolgot.
Litetek szerintem olcsóbb, eddig kétszer rendeltem tőlük, mindkétszer 3 hét alatt a kezemben volt a tömítés.
Kérdésem lenne? A szivató gumisapkájának a cseréje mennyire macerás dolog? Illetve a Suzukis cikkszámot meg tudná valaki adni?
Piratson?
Gyújtáskapcsoló és kuplungkar cserém is volt.
Imádom, hogy a krómozott lámpán és műszerburkolaton tükröződik az ég
Szeretek motorozni vele. A futómű remek lett. Jó gép lett!
Szia,ok beszélek vele,kis türelem,Balatonon vagyok a kölkökkel,wifi nincs,most is kunyeràltam,otthonról jelentkezem
Szia,

ha tényleg nem mersz belevágni,és az ismerősöd komolyan gondolja az eladást,engem érdekelne a gép.
hajdinal-kukac-gmail-pont-com
Az utolsó hozzászólásban a pont! Én is pont ezt csinálom most angliában mert itt nincs átirási költség.
ja, és ezzel nem azt akartam mondani hogy a 900-as divi ne lenne jó motor, vagy hogy felesleges az erős motor, csak azt hogy egyrészt furcsa számomra is, de marha jól érzem magam egy sokkal gyengébb motoron is, a másik pedig ki kell próbálni mindent ami picit is tetszik, aztán ha nem jön be lehet eladni, és venni egy másikat.
A héten megsétáltattam a Divit is, mert még álló helyében romlana el ha nincs használva.
Hááát.. nagyon nem találtam magam rajta, főleg az elején, a nap vége felé persze újra olyan volt mint amilyennek megszoktam, de valahogy nagyobb kedvvel ülök fel az XT-re, pedig az még nincs is rendesen kész, meg hát ha nem is olyan nagyon gyenge, de azért piszok lassú aszfalton (mondjuk kb hasonló tempót tudok vele menni terepen is, mert oda van belőve az áttétel) de legalább soha nem akarok vele sietni.

Egyszerűen ha nem akarok gyorsan messzire menni, vagy éjszaka közlekedni akkor már csak azért veszem elő, mert mégis milyen az hogy csak áll a garázsban. Még nem hirdetem, mert ragaszkodom az aszfaltos motorhoz, csak még lövésem sincs, hogy tényleg mit vegyek helyette.. amíg nem tisztul le bennem, hogy mit is szeretnék elvárni a következő utcai motoromtól, addig nem is fogom meghirdetni. Az az egy szinte biztos hogy nem egy másik sornégyest fogok venni helyette.
Nézegettem a típust,és a lakóhelyemen van egy srácnak kettő is belőle,ráadásul papíros mindegyik,az egyik kosárban,a másik patent! Meg is válna tőlük,szóval akkor mondhatnám hogy szerencsés vagyok,de úgy érzem hogy bátor viszont nem annyira a típust illetően! A túraendúró projekt egyenlőre marad is az,és ha egyszer odajutok hogy nnna,akkor nagyköbcentis,pakolható,dobozolható gépet szeretnék,legalább 100 körüli pacival! Ez gondolom érthető,és ne gondolja senki hogy ez LE hajhászás,de ha az ember hozzászokik,nehezen adja lejjebb Végülis ha a kardán megszállottságom csillapodna,már lehetne a hahun szörfölgetni,van választék bőven,de most még a Divi bőven kiszolgálja az igényeimet!