Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia. Köszi a tippet, átnéztem az oldalt, de ehhez a modellhez nem szerepel a kínálatban. írtam RedBaron-nak, remélem lesz náluk, vagy tudnak rendelni.
Szia!
Itt érdemes megpróbálni, gyári beszállítói minőség:
http://www.mvh-online.de/neute...
Egy 20 EUR az egész...
Üdv!
Red Baron !
Sziasztok.

Yamaha XJ900 Diversionhoz keresek hátsó fékmunkahenger felújító készletet. Nagyvas.hu-n már érdeklődtem nem forgalmazzák. Van valakinek ötlete, hogy hol tudnék rendelni?
Van egy motoros ülésekkel foglalkozó kárpitos, akivel már felvettem a kapcsolatot. Így első ránézésre, minőségi anyagokkal 35.000-40.000,- forint mondott. Ez, a piacot ismerve baráti ár, mert egy ilyen ülés 80.000-100.000 körül kapható a mostani pocsék euro, dollár árfolyam mellett.

Egyébként nekem mindenképpen előbb utóbb megoldást kell találnom, mert az ülés-szivacs egy kicsit összeesett, a huzat meg, miután leszállok a nyeregből olyan ráncos marad, mint öreganyám homloka. Nem mellesleg olyan anyaggal húzatta be a korábbi tulaja, hogy ha sikosítóval kenegetném, akkor sem csúszna jobban
Egy ilyen ülés nekem is jól jönne, szólj, ha találsz rá elfogadható áron megoldást. :-)
Hoppá a kép valami miatt nem töltődött fel. Talán most sikerül.
Hali! Én is leveleztem a plexis sráccal, mindenféle szélvédőt hajlandó megcsinálni, de miután a prototípus legyártása rendkívül macerás, így összességében drágább lenne, mint a két korábbi linken hirdetettek. Végül is az alacsony plexi nem vészes, csak a nyári bogár-áradatot kell megszokni (az FJR-hez képest).
Most inkább egy ülés projekten gondolkodom. Olyanon, ami kényelmesebb és kevésbé csúszkálós, mint a mostani. Valami ilyesmit:
Sziasztok. Én már sokat próbálkoztam a plexivel.Szatunás túra nem jött be nem oda vitte a szelet ahova kellett volna. Gyárira csináltam állítható magasitót. az se vált be. Még magasabb kellene, de azt már az idom nem bírná el. Meg az már csúnya is.Eddig gyáritól jóval alacsonyabb jött be ez volt a leg csendesebb.
Sziasztok!
Én leveleztem azzal a sráccal, aki hirdette a plexit, de ő csak egyfélét gyárt. (Plexi) Ellenben ha elmész hozzá Hőgyészre kipróbálhatod mielőtt megvennéd. Az én gyári pleximnél 8 cm-rel magasabb, és ősszel 15 ezret kért érte, nem tudom azóta változott e az ár.
Lehet kapni magasított túraplexit pl. itt: http://www.1tail.com/Targa/Cus... vagy itt: http://www.ebay.com/itm/YAMAHA....

Én is gondolkodtam rajta, de ha úgy tolja meg felfelé a levegőt, hogy pont a sisak tetejére, akkor a szellőző szélzaja miatt többet árt - mármint szélzajilag -, mint amennyi haszna lenne. Ezt remekül kitapasztaltam az FJR-en, ahol egy bizonyos köztes állásnál és sebességnél olyan szélzajt produkált szélvédő, ami már rövid úton is rendkívül idegesítő volt. Ezért is vagy alsó vagy felső állásban használtam szélvédőt. Egyenlőre ott tartok, marad a kicsi, és ha ki tudok próbálni egy magasítottat, ami nem zavaró, akkor jöhet a csere. Persze azt sem árt tudni, hogy ezek bizonyos sebesség felett mennyire rezonálnak, mennyire feszítik meg az idomot ..... egyszóval--
Azt tudja valaki, hogy a 400-as és a 600-as plexije egyezik-e?
Koszi, ha összejön a magasitas majd beszamolok.
november 16-án volt egy hozzászólás, ahol nagyobb plexit hirdetett valaki. nekem is ez a "kicsi" plexi van és 120 fölött már nagyon alá kell bújnom. 140-nél már rendesen cibálja a sisakot a turbulencia. láttam már magasított plecit is, ami tuttira jobban elnyomja a szelet, de gyorsan, ahol már rángat, ritkán szoktam menni. szóval én is vacilláltam, hogy kellene egy nagyobb, de rájöttem, hogy ez is pont jó. legalábbis amíg ki nem próbálok egy magasabb plexiset. a kis ablakon meg jön némi szél, hogy jobb legyen a hűtés. a profi gépeken ezt le is lehet zárni, de a yamaha így oldotta meg. de a kisebb plexi kisebb légellenállást jelent, ami kevesebb fogyasztást. legalábbis a saját meglátásom szerint.
Helló,
valaki csinált már Plexiből szélterelőt, én elég magas vagyok, és erősen csapkod a menetszél. Mi a tapasztalat, érdemes csinálni, vagy inkább venni? A gépen olyan a plexi aminek a tetején van egy vízszintes nyílás, az minek?
Sziasztok
Van valakinek tapasztalata az YBN láncokról?
Köszönöm.
Szia!
Pedig nem találkoztam vele soha.Véletlen nem tudod az elérhetőségét?
Marad az eredeti kipuf csak hajtott a kiváncsiság ha már ráértem.

Üdv Roli
Van azért még egy! Az én volt motorom.
Szerintem a gyári kipufogók szépek ezen a motoron, kár lecserélni egy hangosra
Szia!

Igen valószínű igen.Még egy piros divi nincs Hmvhelyen.Próbálgattam a gépet mert mikor vettem, kaptam hozzá sport kipufogókat, de nem tetszik a hangja és holnap veszem is le őket.Úgy lett csináltatva a kipuf maszeknál, de szerintem valami el lett rontva a dobbal, mert nagyon rally autós hangja van tőle.Szerintem kevés a gyapot benne.Mindegy is megy vissza az eredeti.

Üdv Roli
Szia!

Bepötyögöd a gugliba, hogy "xj600 51j sticker decal", és egy rakat olyan oldalt hoz fel, ahol a matrica készletet, vagy egy-egy típusazonos matricát megvehetsz.
rolikacsa
Szia! Veled találkoztam ma délután Hódmezővásárhely határában?
Üdv srácok egy olyan kérdésem lenne , hogy nem tudja valaki honnan tudnám az xj600 51jhez fej idom matricákat beszerezni.
Én is mentem tegnap előtt. Pöccre indul a gép ebben a jó időben, de csak meggurításra mert az önindító szorul. FJ típushiba, talán az egyetlen. Már megvan a cseredarab, a jövő héten szétszedjük, az összes vázalkatrészt és a motorblokkot is homokszórják aztán teljes fényezést kap a gép.