Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Én ma fel is pattantam.Egyszerűen hívta magát az idő.Jó is volt, de érezni lehetett a tavasz messziségét sajnos.

Üdv Roli
Nem sílécre,TDM-re . De ha ilyen jól alakul az időjárás, lehet hogy fel is pattanok rá
Divit ? Nekem FJ 1200 van...
Nem valami nagyon pörög a fórum. Talán mindenki sílécre cserélte a Divit és most is csúszkál az Alpokban, Tátrában vagy valahol máshol?
xj 600 blokk egyben 50 ezer forint ért eladó tel 06704275150
Hello exek!

Mindenkinek a legjobbakat kívánom az új esztendőre!
Boldog új évet kívánunk mindenkinek !

Vili & Adri

B.Ú.É.K. Minden kedves motoros társamnak !
Boldog új évet kívánok !
Boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket !
Halászlében, bejgliben, kocsonyában, óccsóbenzinben gazdag Ünnepeket kívánok mindenkinek!
Kellemes ünnepeket kívánok.
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek !
békés karácsonyt, szerelő, rendőr és mentőmentes új évet mindenkinek!
Mindenkinek kívánok boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket !
Sziasztok!

Mindenkinek boldog, békés Karácsonyt kívánok!
Köszi!Azért nem semmi,h mit el nem kérnek 4 szaros gumikarikáért..Idő közben sikerült kioperálnom a beragadt fékdugattyúmat és még a tömítő gumi is úgy ahogy megmaradt.2 nap baszakodás.Viszont nem ártana beszereznem egy új készletet...
Szia !
Nekem a 98-ashoz a Red Baronnál sikerült rendelni felújító készletet kb.
10 ezerért !
Sziasztok!
93-as XJ600 Diversionhoz lenne szükségem hátsó féknyeregre vagy felújító szettre.Ha valaki esetleg tud valami infóval szolgálni azt megköszönném.
Sziasztok!
Piros gyújtókábelt és gyertyapipát szeretnék a motorra (94-es xj600n)
Tudna valaki segíteni, hogy milyen típust kellene vennem, vagy mire kell figyelni?
Köszi.
Üdv
olyan kérdésem lenne:
Kollega szeretne egy 82 es yamaha xj 750 re kisebb fejidomot
miböl lehet ilyet csinálni vagy lehet ilyesmit venni esetleg csináltatni?
olyasmit mint a képen látható
Yamaha XJ 600 Diversion első kerék-újszerű gumival eladó.gumi adatai:Continental Conti go!110/80-17 M/C 57S-ÁR:14.000-06302093728
Szia! Az a kék motor az enyém volt! Itt csinálták Szolnokon! Az aki ezt csinálta egy zseni! Az elérhetősége 06702564090 Bende Sándor!
Üdv.
A képen látható összekötő csövet keresek, hogy 4-2 ről át lehessen alakítani 4-1 re a rendszetr és az eredetit is vissza lehessen rakni rá ,ha épp kell. Nincs esetleg valakinek elfekvőben ilyenje,vagy esetleg rendszere,leömlőkkel is akár. A netes megoldás kilőve,mert ez az egy darab kb 250 usd az egész redszer meg 350-450 körül.