Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

06205818447
A csomagtartó kialakításából ítélve szerintem nem volt hozzá, hiszen van egy első kerete.

Amikor megvettem a szettet - eredetileg egy német öregúré volt - a topcase-platni úgy volt felszerelve, hogy ezen keret mögé, így hátul messze túlnyúlhatott a motoron.
A csomagtartót szétaprítani nem akartam, így a tartó került megemelésre, ami mellesleg Anyókámnak kényelmesebb hátradőlést biztosít és szerintem jól is néz ki
Pedig már azt hittem, mert így ebből a szögből elég szépen simul az összképbe. Nekem is ilyen oldaldobozaim vannak, aztán kíváncsi voltam, hogy vajon ami neked van hátsó doboz az-e a hiányzó harmadik a szettből (ha egyáltalán volt hozzá anno topcase is)
Természetesen nem , de a csomagtartó, amire rákerült, az igen.

Mellesleg a funkcióját tökéletesen ellátja, nem túl nagy, nem túl kicsi. Egyszerű kivitel, de legalább nem csájna, hanem német (még az őrskorból)
A felső doboz is sajátmárkás/Yamaha mint az oldalsók?
A legújabb vasam
A nagyvas.hu-n láttam, 3000/darab.
Sziasztok !

Van esetleg valakinek ötlete, hol találok xj-hez jobb első irányjelzőt? (elsősorban csak a búra lenne a fontos)
További szép napot ! :)
Vanek.Ezért raktam fel,hogy lássanak legyek észrevehető.
Szöcske!
Nagyon messziről látszanak a ledjeid!
Még tükörből is feltünő.
Szia,
engem lehet, hogy érdekelnének a kipufogók, mert az enyémen valami korábbi sérülésből származó nagy folt van, ami kezd szétmállani. Ha még aktuális, akkor írd meg lécci, hogy milyen feltételekkel (honnan, mikor, mennyiért stb.), én meg utánanézek, hogy ki tudom-e cseréltetni egyszerűen.
Köszi.
Megnézem az email-t...
tel:70/3126211
Tel:7063126211
Yamaha xj600 51j tipusú mocihoz alkatrészek eladók!
Elektronika,központi rugóstag,hengerfej-komplett,blokkház-deknikkel,2db felni gumikkal,tank,hátsó lámpa,siklócspágyak,vezérműtengelyek-lánc-cal,primer lánc,fékek,ülés-áthúzásra szorul,váltó-komplett,generátor,stb-stb.most minden egyben 35 ezerért,vagy külön is.
Nekem van ,nem válaszoltál az emilemre lámpa ügyben .
Szia!

Köszönöm, de így túl bonyolult lenne az összeaplikálása - legalább is nekem. Nekem úgy lett volna egyszerű, és jó, ha régit leveszem, ezt rádugom a helyére, rögzítem és kész.

Azért a kész műről dobjál egy képet
Felső villahidat keresek xj600 1994 évjárathoz.
Akinek van eladó az ne kíméljen
Szia piratson!

A műtét sikerült, viszont a régi dobról le kellett vágni a csonkot. Ha így is kell, szólj. Adom ingyen természetesen.
Szia!
25,000 ft.
Ez nappali menetfény .Nappal csak ez világít .Ledes lámpa nagy fény erejű ledekkel. Kíméli az akksit meg a generátort is. A ködlámpát vagy szúrófényt csak rövid időre ajánlott bekapcsolni. Amúgy lehet kapni kimondottan motorra való ködlámpát meg szúró fényt is.
Sziasztok!
Sürgősen keresnék XJ 600 tanksapkát, vagy belé való jó állapotú szimeringet,a lényeg, hogy ne szivárogjon rajta a benzin.
Ha valakinek van, vagy tud szerezni az jelezzen:

06 20 255 32 02

tabjeet@hotmail.com
Miért ez kiegészítő lámpa? abból lehet 2 motoron? Mik a ködlámpa, vagy egyéb lámpára vonatkozó szabályok? én szinte teljesen "illegal"-nak gondoltam, de éjjel annyira rosszul látok, hogy inkább ezt vállalom, mint a vakságot....
Miért kellene cseréni az olajleeresztő csavart?
Nekem hasonló problémám volt amikor megvettem a gépet.És a mai napig belepirulok, ha belegondolok....Nekem tele volt trutymóval a kuplungbowdenem. Ahol "átmegy fémbe". Gondolom mindig volt kenve valami szintetikus anyaggal.Viszont ott lenn meg tud benne állni a retek, por, stb. Namármost, behúztam a kuplungkart,kiemelő mozdult, minden ok.Igenám,de amikor elengedtem,akkor megszorult lenn a bowden abban a fémcsőben.És a szorulás miatt azért a rugalmas külső része a bowdennek felvette az erőt. Ez nyomta nekem vissza a kuplungbehúzókart, a kiengedett állapotba, viszont lenn meg a kuplunglamellák nem tudtak zárni, csak bizonyos idő után.Ha ekkor adtam egy kövér gázt, akkor nekem is csak felbőgött a gép.Amikor rájöttem,akkor a fejem a falba akartam verni, mert én még 0 kilóméteres boltban vásárolt Riga 16-al kezdtem.Szóval bowdeneket kentem meg állítgattam bőven.Ezt meg nem ellenőriztem le. Rövidre zárva: Kapd ki a kuplungbowdent és nézd meg hogy téyleg szépen mozog-e és teljes hosszon. Ha meg kikaptad úgy is megejthetsz egy tisztítást/kenést.Az még sosem ártott ! Ha ez a bibije, akkor öröm ! Ha nem....