Üdv lenne egy olyan kérdésem hogy nem tudja valaki véletlenül menyi olaj kell egy 1984es Yamaha xj600 51j teló szárába mert mos készülők neki állni szétszedni mert borzasztóan folyik.
.... ő előveszi varázspálcáját, ráolvas a gépre, és a csavar magától kijön
Szóval egy csavarért nem viszem a vázat szerelőhöz, inkább arra lennék kíváncsi, van-e valakinek épkézláb ötlete a probléma megoldására ..... mellesleg ma jön "bimbó"
Sziasztok!
Sajnálom, hogy nem lehettem ott a talin, de a gépem darabokban. Szinte egész vasárnap azon ügyködtem, hogy kivegyem a a motor hátsó rögzítő csavarját, de minden "fondorlatom" ellenére sem sikerült megmozdítanom. Pedig ma vinnem kellett volna a vázat homokozni.
Van valakinek ötlete, hogyan tudnám kirobbantani? (a bal oldali motor-nyúlványba van begyógyulva)
Sziasztok!
Örülök hogy személyesen is találkoztunk!( ha csak rövid ideig is... )
Minden elismerésem Szöcskének!
Pár kép a frissekben: http://web.kabelnet.hu/vanek/
De persze természetesen lemérem.
hátsó rugós tagod van? Nekem 94-es az xj600 am am ammmmm.
Köszi: Zsolt
A motor végre kikerült, holnap mehet a váz a homokszórásra, utána jöhet a fényezés
miért nem próbálkozol a kérdéseddel a Suzuki Bandit topicban? Ott hamarabb kapnál választ, mert ez egy Yamaha XJ fórum...
269ml száranként 10W-s villaolajból.
Szóval egy csavarért nem viszem a vázat szerelőhöz, inkább arra lennék kíváncsi, van-e valakinek épkézláb ötlete a probléma megoldására ..... mellesleg ma jön "bimbó"
Szerintem Ő pajszert és Samut használt!
Sajnálom, hogy nem lehettem ott a talin, de a gépem darabokban. Szinte egész vasárnap azon ügyködtem, hogy kivegyem a a motor hátsó rögzítő csavarját, de minden "fondorlatom" ellenére sem sikerült megmozdítanom. Pedig ma vinnem kellett volna a vázat homokozni.
Van valakinek ötlete, hogyan tudnám kirobbantani? (a bal oldali motor-nyúlványba van begyógyulva)
Örülök hogy személyesen is találkoztunk!( ha csak rövid ideig is... )
Minden elismerésem Szöcskének!
Pár kép a frissekben:
http://web.kabelnet.hu/vanek/
a 94-es "divi"-hez van valakinek eladó hátsó lengés csillapítója?
Köszi: Zsolt
Köszi mindkettőtöknek! Nagyon jó képek, legközelebb én is ott leszek!
Remélem mindenki épségben haza ért.
Köszönöm mindenkinek ezt a kellemes hétvéget, nagyon jól éreztem magam.