Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs valakinek fölöslegben egy 7 szálas fesszabályzója az XJ900-omra? Ha az lesz a hibás, vevő lennék!
Helló, nézegettem a szervizkönyvet, de nem írt évjáratbeli különbséget. Te szerkezetileg jónak gondolod a cuccost?
De persze természetesen lemérem.
Ok.
De , persze csinálok. Talán ma.
Szia.Van,bár ez régebbiről származik.Tudnál képet,és méretet küldeni?
Szia,
hátsó rugós tagod van? Nekem 94-es az xj600 am am ammmmm.
Köszi: Zsolt
A csavar megadta magát
A motor végre kikerült, holnap mehet a váz a homokszórásra, utána jöhet a fényezés
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ
Hello,
miért nem próbálkozol a kérdéseddel a Suzuki Bandit topicban? Ott hamarabb kapnál választ, mert ez egy Yamaha XJ fórum...
Szia!

269ml száranként 10W-s villaolajból.
Üdv lenne egy olyan kérdésem hogy nem tudja valaki véletlenül menyi olaj kell egy 1984es Yamaha xj600 51j teló szárába mert mos készülők neki állni szétszedni mert borzasztóan folyik.
Sziasztok. Gsf 400 asomon mi a legegyszerűbb modja a vezermu lanc cserejenek? Koszonettel: haccaz!
.... ő előveszi varázspálcáját, ráolvas a gépre, és a csavar magától kijön

Szóval egy csavarért nem viszem a vázat szerelőhöz, inkább arra lennék kíváncsi, van-e valakinek épkézláb ötlete a probléma megoldására ..... mellesleg ma jön "bimbó"
Hirtelen egy dolog jut eszembe, hogy mi lehet egyszerűbb annál, hogy elviszed egy szerelőhöz, talán ha szerelő megy hozzád.
Sziasztok. Gsf 400 asomon mi a legegyszerűbb modja a vezermu lanc cserejenek? Koszonettel: haccaz!
Bitinek van néhány elrettentő képe a blokk csavarokról!
Szerintem Ő pajszert és Samut használt!
Sziasztok!
Sajnálom, hogy nem lehettem ott a talin, de a gépem darabokban. Szinte egész vasárnap azon ügyködtem, hogy kivegyem a a motor hátsó rögzítő csavarját, de minden "fondorlatom" ellenére sem sikerült megmozdítanom. Pedig ma vinnem kellett volna a vázat homokozni.

Van valakinek ötlete, hogyan tudnám kirobbantani? (a bal oldali motor-nyúlványba van begyógyulva)
Sziasztok!
Örülök hogy személyesen is találkoztunk!( ha csak rövid ideig is... )
Minden elismerésem Szöcskének!
Pár kép a frissekben:
http://web.kabelnet.hu/vanek/
Sziasztok,
a 94-es "divi"-hez van valakinek eladó hátsó lengés csillapítója?
Köszi: Zsolt
Köszönjük mi is ezt a kellemes hétvégét! (a Burgman-os pár :-) Örülünk, hogy ennyi ismerőssel találkoztunk.
Köszi
Na, ez már mindjárt más!

Köszi mindkettőtöknek! Nagyon jó képek, legközelebb én is ott leszek!
Sziasztok!
Remélem mindenki épségben haza ért.
Köszönöm mindenkinek ezt a kellemes hétvéget, nagyon jól éreztem magam.
Szia laci! A sportmotor. hu ra Töltöttem fel képeket.