Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vmi ilyesmire vágyok...

http://www.ebay.co.uk/itm/yama...

Tudtok olyan boltot ahol lehet venni állitható fék\kuplung kar szettet xj 900s 1997 modellhez? Ebayen csak az későbbi modellekhez gyártottakat találok.
köszi
Közben visszakaptam a dokitól a gépet! Három szeleplapkát kellett cserélni, és helyrepofozni a karbiszinkront, mert azt úgy elállította az előző tulaj szerelője, hogy hihetetlen... Azt mondta, ilyet még nem látott.
A motor mint a doxa.
Ha megjön a fesszabi, kicserélem, és remélem, az is tökéletes lesz. Lassan csak össze áll a gép
Ok! Akkor írj egyet privibe lécci mert én nem tudom a mailodat.
Persze visszaveszem!
Akkor próbáljuk meg. Ha esetleg mégsem jó vissza veszed? Szerelő azt mondja jó lehet. Írj rá a mailomra és küldöm az adatokat.
Szia!Ez egy 600-asról való,de úgy tudom megegyezik a 900-assal.85-ös évjáratú.Szerintem kérdezd meg a szerelődet is,ugyanaz az,egyébként csak összedugod,és kész.
Szia!

Úgy néz ki, ez lesz a hibás. Ezt XJ900-ból vetted ki? Csak felrakom és összedugom a csatit? Mikori évjárat? Ha igen, akkor kéne a cucc. Nekem nyilvános a mailom, oda is írhatsz megbeszélni a részleteket.

Üdv!
Egy kis érdekesség a múltból.Ha már volt a link, akkor elnézést.
http://www.automotor.hu/extra/...
Köszi, igen ilyesmire gondoltam, de nekem a szelepfedél, kuplung fedél színkódja kellene. Valami barnás-szürkés szín. Talán valami hasonlót lehetne keverni, de jobb volna kód alapján.
link
ezekre gondolsz?
Tudna valaki színkódban segíteni? A kuplungfedél RAL vagy egyéb színkódja kellene.
okés, úgy lesz. :-)
Szerintem először szereld ki,és hasonlítsuk össze,az a biztos.
Én sajna, nem vagyok ilyen gyors... Talán a hétvégén szét tudom kapni...persze ha mindjárt bele is próbálhatom az "újat" akkor lehet hogy megvárnám míg ideér...
ok.
Igen, jó lesz, +posta, mert nagyon messze vagy. Ha szól a szerelőm, hogy kell, azonnal írok!
Szegeden.6000ft jó?
Így levéve még nem láttam, de ez lesz az!
Mi lenne az ára alku előtt?
Hol vagy helyileg?
Erre gondoltál?
Szia!Ezt találtam,szerintem rendben van,ha nem jó visszaküldheted!
Ok.
Ok, jegyeztem! Ha kell, jelentkezem! A héten kiderül.
Van.