Tudtok olyan boltot ahol lehet venni állitható fék\kuplung kar szettet xj 900s 1997 modellhez? Ebayen csak az későbbi modellekhez gyártottakat találok.
köszi
Közben visszakaptam a dokitól a gépet! Három szeleplapkát kellett cserélni, és helyrepofozni a karbiszinkront, mert azt úgy elállította az előző tulaj szerelője, hogy hihetetlen... Azt mondta, ilyet még nem látott.
A motor mint a doxa.
Ha megjön a fesszabi, kicserélem, és remélem, az is tökéletes lesz. Lassan csak össze áll a gép
Szia!Ez egy 600-asról való,de úgy tudom megegyezik a 900-assal.85-ös évjáratú.Szerintem kérdezd meg a szerelődet is,ugyanaz az,egyébként csak összedugod,és kész.
Úgy néz ki, ez lesz a hibás. Ezt XJ900-ból vetted ki? Csak felrakom és összedugom a csatit? Mikori évjárat? Ha igen, akkor kéne a cucc. Nekem nyilvános a mailom, oda is írhatsz megbeszélni a részleteket.
Köszi, igen ilyesmire gondoltam, de nekem a szelepfedél, kuplung fedél színkódja kellene. Valami barnás-szürkés szín. Talán valami hasonlót lehetne keverni, de jobb volna kód alapján.
Én sajna, nem vagyok ilyen gyors... Talán a hétvégén szét tudom kapni...persze ha mindjárt bele is próbálhatom az "újat" akkor lehet hogy megvárnám míg ideér...
http://www.ebay.co.uk/itm/yama...