Mi másodszor veszünk részt az XJ találkozón, és mondhatom egyik jobb volt mint a másik !
Tényleg nagyon jól éreztük magunkat, a gulyás is nagyon izlett !
Köszönjük a jó hangulatot,remélem jövőre szintén együtt !
Csatlakoznék az elöttem szólóhoz,köszönjük a vendéglátást jó volt újra résztvenni az xj találkozón és nagyon finom volt a gulyás és a bor.Jó dolog legalább évente egyszer személyesen találkozni,beszélgetni és örülök hogy a fiatalok is eljönnek.üdv mindenkinek v.joci
Szia Szöcske!
Szeretném megköszönni az szíves invitálást és a vendéglátást, jó volt személyesen is megismerkedni Veletek!
Sok hasznos információ hangzott el, amit érdemes tudni! Pl. mire jó egy sodronyzár...
A jó pap holtig tanul!
Akár meg is patkolhatod biciklibelsővel. A TDM-esek tökélyre fejlesztették a módszert. Bevált, többen is így használják. Részletekért érdeklődj a Motorozz.hu TDM fórumán pl. kawa550-fórumtársnál.
Sziasztok!
Szóval a motoromban kopott a memesztő-gumi szett. A divikhez elég nehéz beszerezni a cuccott, megnéztem egy-két helyen, de csak a cmsnl.com-ot találtam, az viszont elég drága, tudja valaki, hogy más tipusok szettjei jó e bele?
Én is boltban veszem, nehéz kifogni jót háznál.
Én Pécs felől kozelítem meg a találkozót. Kérdésem Juta- Somogyjád-Somogyvár út az elfogadható minőségü? Vagy inkább Balatonszemes felől közelítsünk?
Nagyon köszönöm a vendéglátást. Finom volt a gulyás, a pálinka és a bor. Külön köszönöm a táborozási kellékeket.
Üdv: Tibor