Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Szöcske!
Nagyon köszönöm a vendéglátást. Finom volt a gulyás, a pálinka és a bor. Külön köszönöm a táborozási kellékeket.
Üdv: Tibor
És akinek nincs fészbukja?
Szia Botanikus!

Tudnál adni valami privát elérhetőséget? Kérdezni szeretnék valamit, ami nem biztos, hogy mindenkit érdekel a fórumon.

Üdv!
Mi is hazaértünk szerencsésen, köszönjük a szervezést ! Jó volt újra Veletek lenni !
Képek Itt
Igen megint jó volt at XJ-s tali ! Grat a szervezőnek és a vendéglátónknak, köszönet mindenért. Egy pár képet is felrakok
Nagyon köszönöm a vendéglátást, nagyon jól éreztem magam!
És aki mvendégül látott minket
Köszönjük !
Mi másodszor veszünk részt az XJ találkozón, és mondhatom egyik jobb volt mint a másik !
Tényleg nagyon jól éreztük magunkat, a gulyás is nagyon izlett !
Köszönjük a jó hangulatot,remélem jövőre szintén együtt !
Csatlakoznék az elöttem szólóhoz,köszönjük a vendéglátást jó volt újra résztvenni az xj találkozón és nagyon finom volt a gulyás és a bor.Jó dolog legalább évente egyszer személyesen találkozni,beszélgetni és örülök hogy a fiatalok is eljönnek.üdv mindenkinek v.joci
Szia Szöcske!
Szeretném megköszönni az szíves invitálást és a vendéglátást, jó volt személyesen is megismerkedni Veletek!
Sok hasznos információ hangzott el, amit érdemes tudni! Pl. mire jó egy sodronyzár...
A jó pap holtig tanul!
Akár meg is patkolhatod biciklibelsővel. A TDM-esek tökélyre fejlesztették a módszert. Bevált, többen is így használják. Részletekért érdeklődj a Motorozz.hu TDM fórumán pl. kawa550-fórumtársnál.
Sziasztok!
Szóval a motoromban kopott a memesztő-gumi szett. A divikhez elég nehéz beszerezni a cuccott, megnéztem egy-két helyen, de csak a cmsnl.com-ot találtam, az viszont elég drága, tudja valaki, hogy más tipusok szettjei jó e bele?
a boltiba beledarálják a parpüré gyártásánál fenmaradó száritott paradicsomhályat nem tul jó
minden kalocsai paprika bátyai dusnoki foktöi vagy környékbeli kalocsán csak feldolgozák
Elfogadható az út,Osztopán faluban kicsit rosszabb de az rövid.
Én is boltban veszem, nehéz kifogni jót háznál.
Én Pécs felől kozelítem meg a találkozót. Kérdésem Juta- Somogyjád-Somogyvár út az elfogadható minőségü? Vagy inkább Balatonszemes felől közelítsünk?
Jó paprikát Kalocsa alatti Bátyán szoktam venni öreg nénikéktől udvarból. Mindig lehet kapni. Talán még útba is esik.
tudok jó minőségű őrölt paprikát kalocsait ha nem sürgös csak nem tom mikor megyek az alföldre
Köszi

Kocsival már voltam Nálad, legközelebb mocival akarok menni. Lesz még tali, lesz lehetőség valahol összefutni. Bár a gulyást nagyon sajnálom...
Oké lesz kaja. Esetleg ha lehet felétek kapni jó minőségű őrölt paprikát hoznál nekem, egy kg kéne fizetem. De ne csípőset.
Szia Szöcske 129! Jön velem még két fő, a feleségem meg a haverom nekik is kérek kaját
Laci ! Kocsival is el lehet jönni.
Szia Tamás ! Én 11.00 körül találkozok Gézával Pécsen az eddigi tervek szerint . Az elmúlt vasárnap már körbe jártuk a Balcsit, köszi most kihagyom .