Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bulizzatok helyettem is!
Szeretettel várunk.
Még jó hogy szabadban alszunk, mert zárt helyen a sok bab nagyon fura szagokat produkálna
Sziasztok!

Most, hogy nincs már meg egyik XJ-m sem nagy esély van rá, hogy sikerül eljutnom végre egy találkozóra, hacsak 1-2 órára is, úgyhogy kérem ne csukjátok be a kaput, ha egy off márkájú motort láttok 2 személlyel feltűnni szombat du. . Megyünk Pécsről először egy teljes Balaton kört, hogy szokjuk a gépet, mert pár hét és külföldre indulunk vele, aztán du. 3 körül benézünk a talira hazafelé mindenképp (ha melóznom kell akkor sztornó sajnos...)

Bozontos, Botanikus, Vitarij, mikor / merre mentek a találkozóra, ha mentek? Előtte +250km és egy kis fürdés a Balatonban?
Tökéletes az időzités,ha nem bánjátok én is mennék mint ex xj-és.üdv mindenkinek.v.joci
Az volt a kérés hogy legyen kettőre . Amúgy főzök bőven szerintem fog maradni. Majd este melegítünk.
A melegített bab kaja sokkal finomabb!
Szóval Te vagy a Z.egi Zoli!

Látom, megfejtetted a nickemet

Úgy néz ki, most sem találkozunk sajnos, ez nem akar összejönni mostanság...

De nem adom fel, ezek ilyen kötelező beállítások, aztán csak km gyűjtés lesz!
Ez valóban nem jó hír!
Pedig bíztam benne, hogy ezúttal összefutunk majd..., de még biztosan lesz alkalom arra is. A lényeg, hogy tisztán szóljon a " Zongora", nem igaz?
Az a baj, hogy én nem értek hozzá, de ha értenék is, időm sincs hét közben szerelni.
Szelephézag ellenőrzés, állítás, karbiszinkron, és valamiért kicsi a töltésem. Lámpa nélkül jó, lámpával lemerül az akksim. A szerelőm is sajnos elég elfoglalt, szabad idejében tud vele foglalkozni. Viszont őrá rá merem bízni! Elég sok negatív tapasztalat van egyéb szervizesekkel. Itt Szombathelyen kettő emberke van, akit mindenki magasztal, egyik sem főállású szerelő. Ezt ismerem, előző gépemet is ő javította.
Röviden ennyi...
Szia Laci! Miért, mi baja a gépnek? Ma még csak kedd, én két nap alatt építettem újjá az enyémet...
Ma konzultáltam a szerelőmmel, sajnos 1% esélyem van, hogy hétvégére elkészül a gép

Így aztán lemaradok erről a taliról, és nem kóstolhatom meg Szöcske gulyását...
Le is iratkozom
csak téged ismerlek itt ,,,,,,,, összakálu ,,,,,,,,,, ha eltörik a kezem van helyete egy profin képzet szerelöm

https://www.facebook.com/photo...

tasi
Jó dolog ez a babgulyás főzés! De nem inkább este felé vacsorára kellene megfőzni?
Köszi a választ!
Végül is nem rossz dolog, ha a környékbeli márkatársak időnként összefutnak...
Jelenlegi állás szerint összejöhet a dolog, a babgulyásra azért most még nem iratkoznék fel, majd szerda körül jobban látszik minden.
Szia. Ez inkább az utóbbi gyere várunk.
Derűs estét! :-)
Olvasom itt a lázas készülődésekről az információkat, én még nem voltam soha ilyen " talin", ezért megkérdezném: milyen program lesz szombaton?
Vagy ez inkább egy, az XJ tulajok közti közösségépítő rendezvény? pl. ismerkedés, gépek gusztálása, evés -ivás, stb. stb.
Itt egy kép .Kanyarban y le ágazás ami fehér zúzott kő .Ez egy kis tér közepén egy kereszt szobor, itt kell el fordulni a telkem fele . Innét kb 400 méter.
Heló. Ha valaki egyedileg szeretne kaját készíteni,Bográcsot, Tárcsát, Grillezőt tudok biztosítani. A faluban 5 ig van bolt ahol lehet vásárolni.
A bab gulyáshoz kenyeret tányért kanalat biztositok.
Szia!
Feliratkoztam én is, jó lesz egy-két régi ismerőssel és persze új emberekkel találkozni:-)
Előre is köszönöm.
Üdv!
Sziasztok!

Sajna nekem ez a hétvége nem jó, így a válasz is egyszerű. Rám nem kell számolni - sajna - mert többek között ez az egyik kedvenc kajám. A sereg óta .....
Feliratkoztam babgulyásra, ezek után nagyon remélem, elkészül addigra a gép. Nem szívesen hagynék ki egy jó bográcsost
Sziasztok. Aki később tud jönni az is kaphat csak tudnom kell hogy mennyit főzzek.
Sziasztok!
Készítettem egy szavazást, amelyen jelezni tudjátok, hogy a kb. délután 2-re elkészülő babgulyásból kértek-e vagy sem. Nagyon fontos volna tudni, hogy ebből az elkészítendő mennyiséget meg tudjuk határozni. Kérem az is szavazzon, aki nem kér vagy olyan későn érkezik, hogy emiatt lemarad róla!

Szavazás

Köszönöm!
Rendben!
15.-én ott leszek.