Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyet nem tudom, csinál-e egyáltalán valaki. Lehet, érdemesebb lenne egy bontottat beszerezni. Hogy tud annyira kikopni? Szinte alig mozog, én még ilyen hibáról nem is hallottam. Mennyi km van a gépedben? Ha valaki el is vállalja, aranyárban lesz. Valami öreg szakit kéne találni, aki hobbiból, hogy hasznosan teljen az ideje, esetleg megcsinálná aprópénzért. De sajnos nem tudok, csak a számat járatom...
Sziasztok!

Tudnátok esetleg segíteni?

Van egy 1994-es XJ900F-em. Mikuni BS36-os karburátorral szerelve. Sajnos a pillangószelep tengelye és az öntvény is kopott, fals levegőt szív. Lehet-e perselyezni a karbit és ha igen, tudtok valakit ajánlani?

köszönöm:

Nobri
Ha sikerül a műtét akkor biztosan megegyezünk.
Mennyiért válnál meg tőle ?
A jobb oldali nem csörög, de foltos a teteje fékolajtól. Ahol a dobozos kép van ott látszik is.
Ami azt illeti, a jobb oldali elég rendesen megadta magát. Melyik ami nálad belül jó?
annyira nincs messze. múlt héten pont arra jártam. esztergomban lakom, csak mostanában nem megyek egy darabig arra. egy fénykép jó lenne, csak hogy mekkoa és milyen? a mostani is jó, de hátha ez egy kicsit magasabb és jobban fogja a szelet.
Elengedtek a hegesztések belül. Kibeleztem, de az egyik nem jól sikerült és még mindig csörög. Az egyik meg le van öntve fékolajjal és foltos is ráadásul. Kellenek?
Szia! A gyári dobokkal mi van?
sziasztok,

keresek 900 divihe középsztendert.
Köszi
:)
Örülök, hogy találtál egy jó gépet, sok balesetmentes km-t Nektek!
400-ra kéne plexi, ha van valakinek eladó szóljon, adatlap.
Eladó a képen látható két doboz , felfogatókkal.
06205818447
Én a héten fogom összehegesztetni elvileg. Egy fazer leömlőt vágtam szét és abból lesz a kettő az egyben. A képen csak odavan illesztve az új, hogy mégis milyen lesz. A középsztendert viszont meg kell vágni mert nagyon kilóg a taposó része ha már nincs ott a kipuff, vagy arra az oldalrakell rakni az újat.
Szia.Szentendrén van és használt.néhány karccal.Ha messze vagy teszek fel képet róla.Kis távolság esetén gyere el nézd meg.Posta is ok.
hali!
milyen is az a plexi? és merre található?
Képeken szépnek tűnt,és én meg pont léghűtéses, kardános túramotort szerettem volna,nem hasalós üléspozícióval,nyugis,öreguras guruláshoz,általában két személlyel.
Azt hiszem,szombaton hívtam őket,de azt mondták,már elkelt..... :-)
Aztán,még aznap letettem az előleget az FJ-re.
Ez 50-el drágább volt mindennel együtt,viszont van ABS,ami megnyugtató,svájci behozatal,barkácsolásoktól mentes,gyári,de használt állapotban.
Gyorsan én is vettem hozzá egy szett Krauser dobozt,és lassan elvégzem a kötelező átvizsgálásokat,és szokom a súlyát. :-D
Csak,a kardán,és az a klasszikusan szép forma,az ami miatt máig megakad a szemem egy-egy szép XJ-n. :-)
Örülök,hogy jó kezekbe került a gép,és hogy meg vagy vele elégedve.
Egyenlőre én sem bántam meg a választásom,az eddig megtett pár száz km élvezetes volt,remélem a barátságunk csak egyre mélyülni fog a géppel.
Jóestét mindenkinek.Valakinek van tapasztalata 900 divi kardántöréssel kapcsolatban?Persze alkatrészre is szükség van de lényeges,hogy mitől törhetett el.Nem volt rángatva.Normál használat mellett a itthon 15- 20 ezret futott előtte angliai volt.Most meg reccs a hátsó hajtásnál.A csillapító részen belül.Rendkívül csendes jó állapotú a motor egyébként.Nem úgy néz ki hogy többszázezret futott volna.Valamint van egy használt állapotú plexim is 900 divire szintén.Aprópénzért.Csak itt porosodik.Köszi.
Szia!

Gondoltam, hogy nem sokáig lesz fent a hirdetés, szerencsére pont akkor néztem meg, feladás után nemsokkal, fel is hívtam a hölgyet, emileztünk párat a férjével, aztán félrerakattam hétvégéig. Nem sokon múlott, hogy otthagytam! Volt egy szimpatikus GSX750 Fehérváron, amit korábban már megnéztem, nagyon vacilláltam, de győzött a kíváncsiság. A gép elég gazdátlan volt, össze-vissza ment, de hihetőnek tűnt a mese, ami aztán mára kiderült, tényleg igaz. Ennyi erővel bele is nyúlhattam volna valami sz.rkupacba...
A szerelőm szerint valszeg tényleg 61 ezer km van benne, még gyári szeleplapkák voltak mindenhol, most is csak hármat kellett cserélni, a vezérmű lánc szintén gyári, olyan feszes, hogy citerázni lehet rajta. Most már gyönyörűen jár, selymesen, zajtalanul, menet közben csak a turbinafütyülést lehet hallani, amit a generátor ad ki. Igazi xj900 hang
Persze gatya minőségű fékbetétek vannak mindenhol, csikorog is rendesen, töltésem még nem jó, de talán holnapra itt lesz a másik fesszabályzó. Kerékcsapágyak jók, már cserélve voltak, telóim szárazak, a motor porszáraz, olajat nem eszik, az egész nagyon szép állapotban van. Vettem új akksit a 9 éves helyett, új gumikkal, friss műszakival vettem. Szereztem hozzá Krauser tartót két bőrönddel, ezt még fel kell applikálni, hátsó dobozom van, de kaptam is hozzá egy bazi nagyot, amit nem fogok felrakni. Szóval lassan indulhatnak a túrák!
Az 1200-es az jó, mer' nagy! Nem jó, mer' nehéz!
Az enyém jó, mer' végképp nem akartam ilyen nagyot és nehezet! Egyhengeres túraendurót szerettem volna, de aztán ez volt ár-érték arányban a legjobb. Nem rossz, csak volt már hasonlóm és kicsit mást akartam, de ezt is szeretem. Remélem, ezután csak benzinre kell költeni és koptatni a gumikat!
Üdv! Valaki csinált már Y-t a kipufogóhoz, hogy egy dobos legyen a gép? Középállványt el kell felejteni, vagy ki lehet kerülni valahogy az új összekötővel?
Sziasztok,

valakinek esetleg 900-as Diversion-hoz törött,hibás műszerfala?
Nekem FJ 1200-hoz kellenének az óra állító kis gumi gombok(beázás megakadályozása végett),de mint megtudtam,a 900-as Divi műszerfalában is ilyenek vannak.

Szia Toneres

a te gépedről éppen lemaradtam,másnap mentem volna érte,mikor te elhoztad. :-)
FJ 1200 lett helyette,van előnye-hátránya,de azóta is figyelgetem,hogy miről csúsztam le. ;-) :-)
Tudna valaki feltölteni, vagy küldeni xj 600 s (4br) váltóról rajzot?
Már nagyon idegesítővé vált a kopogás a váltóból és szét akarom szedni mielőtt magától esik szét!

Köszönöm!
Majd ha feltölti a haver a képeit leszedek párat....igazi ős hangvilla csakra hely... ....voltunk vagy 30-an..
Kicsit több részletet meg lehet tudni?
Megtaláltuk az ország legrégebbi hangvilla reklámját, ott sátoroztunk a hétvégén.