Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt csak tg-xj600s tudja ő szervező.
Sziasztok,
Pécsen (közelében) nincs valaki aki ért a motor javítgatásokhoz. Valami fanatikus, aki hajlandó segíteni, hogy "megismerhessem" a motort (xj600 -as)
ha gumi kell még árulom külön/egybe is ha kell szólj
http://olx.hu/hirdetes/heidena...[id1]-20140507-[diplayLink]-69
95381@1-20140507164002
xj600 85-ös,alkatrészek:tank,ülés,fesszab,karbisor,elektronika,generátor
,vezetékrendszer,felnik,teljes vezérlés,henger,hengerfej,dugattyúk,hátsó villa,fékek,féktárcsák,kupluglamellák(bontatlan)hátsó lámpa,kapaszkodó,sztender,stb-stb eladó.kérésre küldök képeket még.Egyben 70 000ft,de külön is lehet.Megtekinthető Szegeden.Tel:703126211
szia!Az első avon110/80zr18,a képeken látszik,a hátsórol holnap tudok küldeni képet.
ha tudtok hasonló jó szerelöt erre zala vas somogy környéken tudathatnátok
Elhiszem, hogy nagyon jó szerelő, csak nekem azzal van gondom, ha netán valami kell javítás közben, ami miatt nem lehet befejezni. Akkor bukott a mutatvány, mert onnan nem ugrom könnyen haza és vissza.
Mikor születik döntés a végső időpontról?
Köszi!
Öreglak , szőlőhegyen Szöcskénél ! Fonyódtól délre 20 km.
Szia! A gumik érdekelnének! Milyen állapotban vannak, mennyi idősek, mennyiért adnád, és postázni tudnád-e (mennyiért)?
Királyság:-) Várjuk, úgy látom többen, is.
MÁS: Az Xj találkozó hol lesz?
Szia!
Ha xj600-hoz van használati útmutatód azt feltölthetnéd olyan helyre, hogy hozzáférhető legyen akárkinek. Én örülnék neki...
Szia! Küldtem üzenetet az email címedre. üdv
Szia ! Első lámpa érdekelne,mi az ára?
Ha mész hozzá mond hogy üdvözlöm! Fog ismerni mert hajtottunk össze, de azért jóban vagyunk
Hát nem a helyesírása miatt szeretem az tuti.
Nagyon korrekt jó arc. Eddig mindent megoldott nekem is, meg a haveroknak is.
Nagyon vágja amit csinál.
Csak dicsérni tudom.
Hozzám közel van egy "jó nevü" szerelő Gödöllőn.
Egyszer átb@szott azóta a közelébe se megyek.
Inkább eltolom Mányig a vasat.
Köszi, így már világos! :-)
Sziasztok. A 900-as Diversionomhoz keresek doboztartót. Ha tudtok eladót légy szíves írjatok. Köszi.
Hogy boldogultál Tasival? Elég fura figura, legalábbis én ahogy megismertem a motorozz.hu forumairol
Szia!

Ha nem sűrgős, nekem van magyar nyelvű használati utasításom.
Amint lesz időm beszkennelem.

Roli
Ha csak szinkronizálni szeretnéd meg egy-két apróbb dolog akkor nem kell ott hagynod a vasat.
Megbeszélitek és megvárod.
200 km nem olyan nagy táv.
Én kb 25km-re melózok otthonról, de néha így is 2-300 km mire hazaérek.
Köszi, ez tényleg nagyon messze van nekem...

Kár
Megint megrendezésre kerül az XJ-s találkozó! Csak azért, hogy nehogy nagyon elbujjon a régi kommentek mögé.

http://doodle.com/27e83xwicupw...
Szia!
Taschner Zsolt

Zsámbék mellett van.
Tőlem is elég messze van, de megéri.