Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Nekem is ezt csinálta. Kiderült, hogy falsot szívott. El voltak öregedve a szívócsonkok.
Szia Putye!

Örülök, hogy jó lett a géped!

Azt szeretném kérdezni, hogy ki az a Tasi és merre található?

Üdv!
Nem a leg esztétikusabb de már több mint 15 ezer kilómétert kibírt mindenféle probléma nélkül.
Hát így:
ezenkívül felnik,gumi,tank,vezérlés,amit a képen látható főtengelyről tudni kell,hogy teljesen hibátlan,gépésszel bevizsgált darab,a hengernek nincs válla,a hónolás még látszódik,nekem vésztartalék volt a xj-mhez,mivel eladtam így már nincs szükségem az alkatrészekre.tel:70/3126211
A kék plexire, hogy fogattad fel? Egyszerűen csak összeszorítottad fölötte a két alu lemezt, és az elég, hogy a menetszél ne húzza le?
Saját gyártmány! :) Alul-felül alu lemez, alatta gumi és összefogja egy gumis alátét a pótplexivel, belülről szárnyasanya. A plexit üvegesnél vettem, flexel-egyes vágó korongal vágtam a formáját, finomreszelővel sorjáztam és hőlégfúvóval hajtottam ívre. Az eredeti plexitől kb két centivel előrébb van, így nem kelt túl nagy légörvényeket. De nekem a kék plexi is magasabb a gyárinál. (ezzel vettem a motort)
Sziasztok!
94-es xj600 átépítésből eladó: hátsó kerék gumival, hátsó kapaszkodós idomok, hátsó ülés mögötti kis idom, hátsó lámpa, első lámpa konzollal, ülés alatti műanyag idom rendszámtartóval, sárhányóval.
Árak barátiak, érdeklődni itt.
Szia.Inkább azt mondom,ami nincs:váz,villa,kormány,plexi,idomok.
Szia! Milyen alkatrészeid vannak?
Szia,
az az oldalsó doboz tartók megvannak még? Mennyire univerzálisak ezek (friss motoros vagyok, bocs a hülye kérdésért)
Nekem is pont ilyen "divim" van. Ismerkedünk:-)
Sziasztok,
valakinek nincs tiptyije, hogy egy Xj600 s-esen miért esik le néha a fordulat 0-ra? aztán, meg megy...Néha két henger, néha meg mindegyik....Üzem anyag vagy gyújtás? Esetleg magyar nyelvű kezelési, vagy valamilyen szeríz könyv? előre is köszi
Szia bandi7206!
A plexi magasításodról tudnál feltenni jobban látható képet?
Köszönöm a lánckerék rögzítő anyát!
Az "övé" lett:
Kb egy hónapja van meg a divim. Beletettem kétezer km-t. Most elvittem Tasihoz, hogy állítsa be. Kellett négy új szívócsonk mert arsot szívott plusz össze voltak keverve a karbiba az alkatrészek. Na most megcsinálta és lett ej új motorom.
Basszus eddig nem is tudtam mire képes egy ilyen.
Nem nagyon ment, de mivel azt mondták ez a 600-ok leggyengébje, így nem tünt föl. Na most brutál. Tudom, hogy nem jelent semmit és nem szabad ott használni, de azért csak kipróbálja az ember, hogy hol a vége a motorjának. Na ennek megvan a 200. Nyílván nem fogom hajtani mert azért tudom mire való és még eléggé kezdő is vagyok , de minden elismerésem a Tasié. Köszönöm neki.
Ennyi :)
Akarom mondani hétfőn, már abban a hangulatban vagyok

Roli
Szia!
Ma az biztos nem jó.De Makó sincs messze.Majd valamikor a közeljövőben ha jó lesz mindkettőnknek átugrok.
Előre is köszi.

Roli
Szia! Nekem nyolc evig volt Divim. Ha erdekel,hétfőn délelött megyek Szegedre, akkor ránézhetek a gepre. De a Divi alapból zajos motor, sose fog ugy szólni mint egy Honda Hornet.
Én szegedi vagyok,de sajna 2 hete ladtam az xj-met.
yamaha xj600 alkatrészek eladók.Tel:70/3126211
Sziasztok!
Véletlen van olyan xj-s köztetek aki szegedi?
Tapasztalat csere szempontból, mivel sose láttam, halottam egy másik xj-t.
Előre is köszi

Roli
Ja...és a hátsó lábtartó és ha nem szakadt akkor az ülés is! :-D
Szai!
Első villa érdekelne! Mennyi az annyi?
yamaha xj 600 bontott alkatrészei eladók 06704275150
A hét végére kitaláljuk mi is Adrival hogy melyik a jó nekünk.