Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak ne 28. legyen
hali!
ezt a motorozz.hu xj fórumára is kiírod? hátha valaki csak azt olvassa.
Három választható időpont lett, így Fecónak sem kell szomorkodnia. Viszont így HÁRMAT tessék jelölni, ha mindhárom megfelelő!
Sziasztok!

Idén is megrendezésre kerül a szokásos XJ találkozó, ahová természetesen minden jelenlegi, ex-, és soha XJ-vel nem rendelkező motoros kollégát szeretettel várunk.

Idén Szöcske motoros társunk felajánlását szeretettel elfogadva Dél-Balatonon (Fonyód környékén) lenne a találkozó helyszíne. Később jövök részletekkel!

Viszont a legfontosabb, időpontot kellene választani. Ezidáig két időpont lenne, kérlek benneteket, jelöljétek be, hogy melyik jó, ha mind a kettő megfelelő, akkor MIND A KETTŐT, NE CSAK EGYET! A kijelölés után a "Save" gombot kéretik megnyomni. Aki nem tud eljönni egyikre se, az írja be a nevét és a "Cannot make it" gombot nyomja meg, így látom, hogy kinek nem jó egyik időpont se.

Itt a link: http://doodle.com/27e83xwicupw...

Üdvözlettel: Gábor
Az enyém is rendőrmotor ahogy a fotón is látszik és a rendőrségről hoztam el még ajándékba benne volt az oldal dobozban egy helyszinelő kréta és a sziréna erősítője is :-) Ezeket kabalából azóta sem vettem ki! Az enyémnél is 4br a motorkód 95.ös évjárat és a forgalmiban 20kw a teljesítmény! Én nem fogom megreklamálni az tuti! :-)
Köszi az infót meg a linket.
Közben találtam egy magyar céget ahol van egy csomó yamaha cucc.
Igaz pár ezerrel drágább, de másnapra elküldik bárhová.link
Annak idején a német piacra csináltak lefojtott 25 kw-os motorokat.Náluk akkor az volt egy jogosítvány kategória határ.Az enyém biztosan rendőrmotor volt, 4BR-es 95-ös és biztosan nem 25 kw-os.Forgalmi szerint sem.Elírás lehet a dologban.
Szia Putye!
Én is most vettem az ebay-on, sajnos 3 hetet várni kellett rá, de végül megérkezett. link
Nem feltétlenül külföldi. Amiről én beszélek az Csongrád megyében szolgált 95ös évjárat és 20kw van a forgalmiban. (4br a motorkód) tehát valami elírásról van szó szerintem, ha valós lenne az adat akkor tolhatnád felfelé a hegyen, mert egy ekkora motor ekkora teljesítménnyel nem biztos, hogy bírná
Értem, köszönöm a választ.
Akkor ezek szerint az ilyen motorok minden bizonnyal külföldiek. Végül is német hirdetésekben is találkozni 25Kw-os motorokkal.
Bocs, még korán van és nem tudok írni rendesen Szóval létezik ilyen, de nem valós az adat már csak a súly-lóerő arány miatt sem. Anno valaki igy könyvelte el a gépeket és átírásnál ezt tudják a forgalmiba irni. Ez abból a szempontból "jó" , hogy A1 korláttal is lehet vezetni, kevesebb a biztosítás,súlyadó azt meg nem várhatja el senki, hogy egy motor tulajdonos tisztában legyen a gépészettel és ezt kijavíttassa!
Sőt mi több olyan is xj 600s-nél, hogy 20 kw van a forgalmiban,saját szememmel láttam de kizárt, hogy annyi legyen valójában!
Sziasztok ! Megtudná esetleg valaki mondani, hogy Xj600 esetén létezhet-e, hogy egy papíron 25 KW. teljesítményű tehát 34 lovas motor rendőrségi motor lehetett anno ? Találkozok néhány ilyennel hirdetésben és az az érdekes, hogy szinte mindegyik 94-es évjáratú. Ebből gondolom.
Köszi, már tisztában vagyok vele, sajnos.
Eladó sorban:
Szia!

Nem tudom, kaptál-e már választ.

Nem egyforma, csak formára :(.
Első villát viszont még mindig keresek!
Ha valakinek van fölös azt megvenném! Sajnos neten sehol sem találtam!
Majd próbálok valami videót készíteni a zörgésről, bár tudom, hogy az alapján elég nehéz a hibát kihallani. :-) Ha pécs közeli lennél akkor szivesen rád biznám a javitást! :-)
Sajnos nem. Ez az enyém előtti szériába való.
Leglább megtudtam tőled, hogy mi a neve.
Így könnyebben találok.
Köszi
Akkor az nem az ami nekem van,sajnálom.
1994-es.
mikori évjárat?
Szia!
Mindenképpen. Hol? Mikor? Menyi?
putye77@gmail.com vagy írj egy számot felhívlak.
Köszi
Szia,nekem van 4db szívocsonkom,ha érdekel.