Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia.A tank,sapkával,kulcsal,szintmérővel,csappal 20 000ft.
Az a gondozás mentes is savas... csak utána nem kell piszkálni. Az igazi zselések elég drágák...
azt mondta a tulaj, hogy savas, de zárt rendszerű, gondozásmentes.
Savas akksit nehogy vegyél! Csak gondozás mentes /zselésnek mondott, de igazából nem az/ akksit . Én innen rendeltem olcsó és korrekt a srác.
http://motorakku.boltaneten.hu...
Hello!
Az üzemanyagtank kikiáltási ára tanksapkával üzemanyagcsappal, üzemanyagszintmérövel? Merre van ez helyileg?
(lehet privátban is: istvan.knabkukiyahoopontcopontuk)
Köszi elöre is.
István
már találtam is egy helyi boltban. igaz csak holnap vagy utána jön a szállítmány, mert éppen kifigytak belőle, de legalább van. és nem sokkal drágább, mint a neten a szállítással.
köszi!
bocsi, hogy ennyit értetlenkedek, de most rákerestem és savasat látok csak. van ilyenből zselés is? mekkora a minimum indító áram. láttam 180, 200, de 140 ampereset is. a 900-as meg gondolom azért megszívja az elektronokat a gomb benyomásakor.
Nekem azt hiszem 12-es van a gépben, Yuasa. De nyilván nem hátrány a 14-es sem.
köszi.
12 vagy 14 Ah-t? gondolom a nagyobb többet tárol és ad le, így jobb.
YTX14BS

Ilyet keress!
hali!
nem tudja valaki a métereit a 900-as aksijának? mert úgy egyszerűbb lenne a beszerzés.
Az,és a váz nincs sajnos,de minden más van,75-ezerért odadom az egészet.
Eredeti gyári kipufogórendszered nincs meg véletlenül? Ha igen, mennyiért válsz meg tőle?
Sziasztok!
Yamaha xj600 alkatrészek eladók:fesszab,elektronika,karbisor,tank,ülés,felnik,főtengely,veé
rműtengely,henger,hengerfej,stb-stb.70/3126211
Voltam a motordokinál. Első körben karbi tisztítás és szinkron. Szerinte lehet, hogy az egyéb gondok is megszűnnek ezzel. Bízom benne
Nagyon szép lesz !
Sziasztok!
Xj átépítés projektem a vége felé közelít.
Mit szóltok a gyöngyház színhez? Illik vajon ehhez a karakterhez?
Érdekes tapasztalatokat szereztem ma. Két jónevű, "eddig bevált" kategóriába tartozó csapágyboltban sem tudtak telószimeringet adni. Illetve az egyikben volt olyan, ami talán jó lett volna (38x50 stimmelt, telóra való volt, de 8-9,5 helyett csak 7mm magas), de bőven nem lett volna annyival olcsóbb, mint a motorosboltos pontbelevaló, hogy megérje kísérletezni. És miután lélekben lemondtam a holnapi műszakiról és barátkoztam az 1-2 hetes szállítási határidőkkel, a munkahelyemtől 5 percre találtam RAKTÁRON (shox)
Ha minden jól megy, holnap mégis vizsga
Üdvőő. Jön még Xj-s hétvégén Jászboldogházára?
Holnap mindenesetre teszek egy próbát, és megpróbálok "jobb helyet" találni... kedden lenne időm műszakira vinni a motort, de az eleje nélkül nehéz
Viszem a mintadarabokat meg a pontos méreteket, és remélem a legjobbakat. Annak idején az első kerék csapágyait és szimeringjeit is igy vettem és azokkal nem volt gond az elmúlt 5 évben. Különben a teló szétszedese is csak elsőre macerás, legközelebb már gyerekjáték lesz
Csak akkor van "baj" a csapágyboltos szimeringgel ha nem kimondottan telószimeringet kérsz mert akkor csak egy lehúzó gyűrűset kapsz, de ha ahhoz kéred akkor a normális két lehúzósat adják jobb helyeken, én is csapágyboltban veszem direkt telószimeringként.
Szia. A csapágy boltos szimmering olcsó viszont ide nem jó tapasztalatból tudom.A motorboltos sem túl drága.
Sziasztok,
az egyik teleszkópomon mindkét szimering kuka, ezért nekiláttam a cserének. Félúton járok és lenne pár kérdésem a tapasztaltakhoz.
1. Ez a trutyi mindenkinek olyan büdös, mintha kénköves mocsári láp lenne benne olaj helyett? Azóta sem bírom kiszellőztetni a pincét
2. Mindkét telómból hiányzik a mellékelt képről a 4-es alátét, és a jobb oldaliból a 7-es műanyag darabka is. Ezeknek mekkora lehet a jelentőségük? Amíg nem kezdett folyni a szimering, nem vettem észre semmi különöset a motor viselkedésén (bár nincs óriási tapasztalatom, ez az első komoly gépem).
3. A szimeringeket csapágyboltban tervezem beszerezni hétfőn (egyrészt remélem, hogy lesz raktáron és nem kell rá egy hetet várni, másrészt nem mellékesen jóval olcsóbb lenne). Lehet különbség minőségben a motorosboltból rendelhetőhöz képest?
Kösz.
Kösz a segedelmet!

Mióta a légszűrő házat a helyére tettem, nem próbáltam menetben, de a motort járatva mintha csökkentek volna a tünetek. Jövő héten viszem szerelőhöz, mert szeretném, ha pipec lenne a gép.

Mellesleg megcsináltam a fékolajcserét, nem semmi lötyi jött le.