Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
mert biztosan nem tudsz a piros tartomány közeléből elszakadni. meg hát a pécs környéki hegyeken biztosan jobban kéri a kaját.
a szerpentinen lefelé nem is csikorgott. csak a piros lámpánál a belvárosban cikis, hogy mindenki odafigyel, én meg nem vagyok egy celeb tipus. de csak ezért nem fogom kicserélni a betéteket, mert nekem is kell másra a mani. sok gyerek, sok kiadás. főleg, ha már elég nagyok. sok év múlva te is megtudod.
Szia Dani!
Mikor megvétel után egyből cserélnem kellett mindkét első tárcsát, gumikat stb. az egy kicsit zsebbenyúlós volt, ezért nem szinter, hanem sima betéteket vettem hozzá, amik alacsony sebességnél megállás előtt valóban nyikorognak néha egy kicsit
Az 5,5L-es fogyasztásnak pedig örülj, mondtam, hogy nem nagyon lesz több! Bezzeg az SV nem tud 6 alatt fogyasztani, igaz egyenlőre nagyon tetszik a V2, ezért nehéz finoman mennem vele
Én szombaton hoztam haza az "új" gépet, vasárnap a reggeli indulás előtt tankoltam 16 litert 340km-re.

Egyébként üdvözlök mindenkit! Elég sokat kellet várnom, hogy újra motorra ülhessek, két éve adtam el a GSX750-et. Költözés, gyerek egyetemen stb. Szombathelyi vagyok 23 éve, Debrecen mellől költöztünk anno ide. Az öreglaki Divissel már találkoztam, akkor még neki is más gépe volt :) Van eredeti haynes service manualom 83-94-ig XJ900-hoz, ha szívesen segítek bármivel, ha kell. Tudok itthon szkennelni. Na nem az egész könyvre gondoltam, de ha szereléskor kell pár oldal, azt megoldjuk. Most ismerkedem a géppel, tegnap az Alpokban kanyarogtunk egy jót párosan. Van súlya, de azért kezelhető. Az erő az bődületes, 2000-től 5.-ben is már nagyon tol! Persze nekem is minden nyálat cserélni kell karbiszinkron, szelephézag, a szokásos kötelező dolgok. A tulaj tele tankkal adta át! :))) Hátul vadi új gumi, friss műszaki. Nagyon rendes volt, megkönnyezte az elválást...
Na most megyek dologra, sajnos hétvégére sz@r időt mondanak...
egy tankolás azért még nem alapja az átlag fogyasztásnak, de több, papásabb 600as tulajtól hallottam 4 alatti fogyit.
nekem most pár tankolás után ~5,5-re jött ki a 900-sal, sok rövid távval. a múlt héten is csak annyit mentem, hogy felmentem a városi hegyre és vissza, kb 15-km. szóval nem egy lendületes haladású menet. ahhoz képest szerintem nem rossz. jó, én sem vagyok az a gázrángatós fajta, főleg a tapasztalatlanságom miatt. illetve emiatt néha még rángatom és nem olyan sima a gázadás.
Mikor lesz?
Szerintem kicsit elszámoltad azt a fogyasztást, 4.5 alatt nem nagyon szokott lenni.
Általában 5 liter körül fogyaszt kivéve , ha Bitékkel motorozom akkor felmegy 5.5-re.
Nem sajnálod azt a szép zöld pázsitot?
Jó reggelt! Tegnap haza hoztam az XJ-t. Elég leamortizálódott gép, de ehhez mérten olcsón is vettem.

Azért egy-két dologban sikerült meglepnie - korábban FJR-em volt -, pl.: a fogyasztása 4 liter alatt maradt, pedig egy erős karbi szinkron, sőt egy motorgenerál is ráfér, ráadásul utassal jöttem, és a pályán átlagosan 110-zel mentem. Érdekes volt, hogy kisebb sebességnél elég harapós, és milyen jól irányítható - a korábbi "nagyvashoz" képest.

Azért az már látszik, hogy számos kérdésem lesz vele kapcsolatban, már csak azért is, mert egyenlőre semmilyen leírásom sincs hozzá.
Szia.Öreglakon Fonyódtól délre 20km. Az én kis birtokom. Víz villany van,Szalonna sütés bográcsozás ok .Pár km belül nevezetességek,horgásztó stb.
Szia nemtudok semmit ,de a találkozón remélem ott leszel.
ez jól néz ki. hol is található?
hirdetni akarja vagy eladni? ha az utóbbi, akkor annyira kell levinni, hogy legyen rá érdeklődő. ha nagyon nem akar engedni az árból, akkor két hetente rá kell kattintania a használtautó hirdetés megújítására akár évekig.
akitől én vettem, normális áron adta, nagyon jó állapotú gépet. na jó, a fék egy kicsit nyikorog, de most ment át a műszakin csont nélkül. ráadásul 900-as és nem 600. dobozokkal együtt. de szegénykével azóta sem mentem csak pár száz km-t.
Szia szocske129! Én voltam Nálatok pár éve a Biget kipróbálni Szombathelyről. Látod, mégis XJ900 lett belőle :)

Nincs valakinek elfekvőben oldal és hátsó doboztartója? esetleg dobozokkal együtt a gépemhez?
Xj találkozó lehetséges helyszíne.
Hááát szerintem is drágán akarják adni, de ahogy múlik az idő és rájönnek, hogy még telefon sem jön rá majd lejjebb adják. ....mondjuk tényleg egyben van és az egy tulaj (kollégám) nem rossz ómen...
Sziasztok!
Ma vásároltam egy XJ900 4BB gépet, az első 300km után kegyetlen jó!
Vilmann-nal már találkoztam pár éve, az Ő motorját is néztem Palotán a kútnál. Majd még írok! Jó éjt!
Most semmi képen nem adnék egyben ennyit egy vasra.

Amit holnap - valszeg - megveszek, töredékében lesz. Tudom, hogy kell rá költeni, nem is keveset, - míg legalább olyan színvonalú lesz, mint az előző gépeim -, de akkor az meg lesz csinálva. Korábban is így voltam a járműveimmel.
Nem hirdetik sehol, most találták ki, hogy eladják, levizsgázik és utána gondolták.
Nem olcsón, valami 8 kilót mondtak elsőre, de ez persze változhat, 2002-es a gép.
Mennyiért kínálják?
Tudok egy 1 tulajos itthon vásárolt piros XJ600-ast valós 53000 km-el, az utóbbi 4 évben nem használták (néha beindítva és 300 km-t mentek vele) ellenben igen szép állapotban tudtommal törés mentesen (nem láttam rajta semmi sérülést) és most úgy döntöttek, hogy eladják.
Üdv! Ha minden igaz, holnap egy xj600-as tulajdonosa leszek. Az már látszik, hogy vannak vele bajok, de az ára is ennek megfelelő. Túrázáshoz, ide-oda lötyögéshez akarom használni. Remélem jó választás lesz!
Szia!

Megoldódott? Rég jártam erre, tudok segíteni.

Üdv.
Elvileg megvan!
Sziasztok! Valaki privátban el tudná küldeni Kutasi László (szocske129) elérhetőségét privátban? Számomat és e-mail címemet a legtöbben ismeritek. Köszönöm!