Sziasztok! Szemezek egy XJ600-as Yamahával ez lenne az első motorom. Kérdésem az lenne hogy éppen hogy súrolom az 170cm-t szerintetek elég magas vagyok hozzá vagy puding próbája az evés és nézzem meg?
Sziasztok! 2000-es évjáratú 600-as divire szeretnék túraplexit. Valami ötlet, hogy honnan lehetne szerezni? ebay-en néztem, de ha lehet itthon vennék, ha van rá mód.
akkor meg pláne, ha a barátok között van képviselő, miniszter, maffiózó (a három kölcsönössége nem zárja ki egymást ), külföldi ország konzula és egy püspök.
hali!
az első közepénél már szinte egy síkban van a kopásjelzővel a felület. a szombati túrán a többiek is megjegyezték, hogy lassan nem ártana cserélni, pedig ők "laikusok" és nem kötekedő vizsgabiztosok. a hátsó még szerintem is elmegy az idén, de az elsőt inkább cserélném. tudom, hogy a slick gumi jobban tapad, de ne ezen múljon, hogy vizesebb úton hogyan jutok ki a kanyarból. ezt nem is a vizsga, inkább a saját megnyugtatásom végett.
a lámpabúrába remélem nem fognak belekötni, de már van valaki, aki elkísér a vizsgára.
A motorodon lévő gumikban még min. 1 (A hátsóban akár 2) szezon van, ezért szerintem a sok tízezres teljesen felesleges gumicsere helyett inkább maszek helyen vizsgáztasd a gépet pár ezerrel többért mint az NKH, ott a lámpabúrával se fognak problémázni (bár nekem az NKH-nál se szóltak érte...).
Túl sok lehetőség nem volt, a DOT utáni kártusban ilyesmi számokat találtam, persze lehet, hogy fordított sorrendben
Az én értelmezésemben ez azt jelenti, hogy az egyik gumi 2005-ös 27. heti, a másik pedig 2000-es, 11. heti.
Eleve nem idevalósi motorom van , ezért a gumiméretet inkább nem módosítom, a gyári méretek meg 100/90-18 és 130/90-17
a 0527 az 1927 vagy 2027 5 heti a 0011 meg 2011 00.heti? szertem rossz számot néztél
nekem nem volt különösen bajom a HEIDENAU val se mentem vele szárazon hidegen melegen esöbe felhöszakadásba is
de a Bridgestone érezhetöen jobb nála
plussz a HEIDENAU drágább mint a Bridgestone
Üdv!
Érdeklődnék,hogy Yamaha XJ 600 N indexeket honnét tudnék rendelni?
Neten egyszerűen nem találtam ilyesmit.
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv:Jani
Csak az előzetes tájékozódás kedvéért gyűjtögetem a morzsákat innen-onnan... anyagilag nem terveztem idén gumit cserélni, annyira azért nem tűnik rossznak ez a gumi. Már persze, az igényeimhez és képességeimhez képest Egyelőre a gumi mindkét oldalán egy-egy hüvelykujjnyi rész tűnik fölöslegesnek.
Ez a PR2, illetve "B"-s ajánlás a "kifejezetten nehezebb túramotorokhoz" mindenféle nehezebbhez fönntartod?
Mert az én gépem nehéz, túramotor (vagy mi), és most hétvégén megnéztem a DOT-számokat a fönnlévő Michelin Macadamokon, és hát... khm... van egy 0527, meg egy 0011, szerintem ezek semmi jót nem jelentenek
Bár szó se róla, profilmélység az van rajtuk bőven...
Köszi
http://www.ebay.de/sch/sis.htm...
Válogassál!
Köszi, keresgélek tovább.
Szia.
Meg az is igaz, hogy minél több barátod van, annál értékesebb ember vagy
az első közepénél már szinte egy síkban van a kopásjelzővel a felület. a szombati túrán a többiek is megjegyezték, hogy lassan nem ártana cserélni, pedig ők "laikusok" és nem kötekedő vizsgabiztosok. a hátsó még szerintem is elmegy az idén, de az elsőt inkább cserélném. tudom, hogy a slick gumi jobban tapad, de ne ezen múljon, hogy vizesebb úton hogyan jutok ki a kanyarból. ezt nem is a vizsga, inkább a saját megnyugtatásom végett.
a lámpabúrába remélem nem fognak belekötni, de már van valaki, aki elkísér a vizsgára.
A motorodon lévő gumikban még min. 1 (A hátsóban akár 2) szezon van, ezért szerintem a sok tízezres teljesen felesleges gumicsere helyett inkább maszek helyen vizsgáztasd a gépet pár ezerrel többért mint az NKH, ott a lámpabúrával se fognak problémázni (bár nekem az NKH-nál se szóltak érte...).
Az én értelmezésemben ez azt jelenti, hogy az egyik gumi 2005-ös 27. heti, a másik pedig 2000-es, 11. heti.
Eleve nem idevalósi motorom van , ezért a gumiméretet inkább nem módosítom, a gyári méretek meg 100/90-18 és 130/90-17
Sajna a Divi cső elkelt, egy kedves fórumtársunk vitte el ma.
Ha esetleg még akad a kezembe megosztom veletek.
Üdv.
Sajnos nem jó rá, de ami jó, hátha találsz a régi szériáét lehet rárakni.
550-650-750-900
Üdv.
nekem nem volt különösen bajom a HEIDENAU val se mentem vele szárazon hidegen melegen esöbe felhöszakadásba is
de a Bridgestone érezhetöen jobb nála
plussz a HEIDENAU drágább mint a Bridgestone
és hátulra bemegy a 140 es gumi is
Én őket ajánlanám:
http://www.pinkmotors.hu/index...
Üdv
Érdeklődnék,hogy Yamaha XJ 600 N indexeket honnét tudnék rendelni?
Neten egyszerűen nem találtam ilyesmit.
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv:Jani
110/80-17
130/70-18
Fönntartom, szerintem ez egy elég jó gumi. Mondjuk ha a pénz nem számítana kipróbálnám a 4-es szériát is.
Mert az én gépem nehéz, túramotor (vagy mi), és most hétvégén megnéztem a DOT-számokat a fönnlévő Michelin Macadamokon, és hát... khm... van egy 0527, meg egy 0011, szerintem ezek semmi jót nem jelentenek
Bár szó se róla, profilmélység az van rajtuk bőven...