Fogalmam sincs milyen méret való rá, így jó szívvel ajánlani se tudok semmit. Nekem a Michelin gumijaival még nem volt semmi negatív tapasztalatom, így valószínűleg az ő kínálatukból néznék valamit..
ja a másik, 900 Divi esetén a BT45-öt se válaszd.. kevés már az a gumi ehhez a motorhoz..és a tudásához képest rendkívüli módon kopik is. Nekem nagyon nem jött be rajta.. igaz nagyjából 2000 közös kilométer után le is dobtam a francba.
Michelin PR2-t nézzél, már egész lement az ára. Abból is a "B"-set kérd hátulra (az kifejezetten nehezebb túramotorokhoz való), meglepően jól bírja a strapát.
Mindegy, hogy mijet csak HEIDENAU-t ne!
Kemény gumi alig kopik, de 3 év után a hátsó gumim szétvált középen a vulkanizálásnál, az első berázta a kormányt.
Haver 125-ösére vettünk egyet és már a vadi új gumi szövet szakadásos volt. Annyival nem olcsobb!
hali!
gumit kell vennem. 120/70r17 és 150/70r17-et ír a kézikönyv. melyik márkát meritek ajánlani? láttam valami Heidenau-t, ami számomra nagyon ismeretlen. olcsó, de ismeretlen, annyit meg nem biztos, hogy ér.
Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni, 600 N-hez keresek műszertartó króm poharat, persze ritka mint a fehét holló. Nem tudjátok melyik típusé még ugyanilyen? Vagy hogy hol keressek?
Nekem van tartalék, de nem adom. Viszont egyáltalán nem horror az új index sem. Már nem emlékszem mennyi volt.. valami 3-5 körül lehetett a kettő (ha drága lett volna emlékeznék). A jobb oldalinak a szára ment szét (elöregedés meg rajta parkolás együtt.. de elég sokat bírt, jó ez a felhajlós konstrukció) a baloldalinak meg a buráját törtem több darabra, bár azt faszántosan meg tudtam csinálni
Kemény gumi alig kopik, de 3 év után a hátsó gumim szétvált középen a vulkanizálásnál, az első berázta a kormányt.
Haver 125-ösére vettünk egyet és már a vadi új gumi szövet szakadásos volt. Annyival nem olcsobb!
gumit kell vennem. 120/70r17 és 150/70r17-et ír a kézikönyv. melyik márkát meritek ajánlani? láttam valami Heidenau-t, ami számomra nagyon ismeretlen. olcsó, de ismeretlen, annyit meg nem biztos, hogy ér.
jeletösen jobb mint a régi Heidenau
Kormány: 3000, kormánybilincs pár: 8000, ülés: 8000, első lámpa tartó konzollal: 12000, hátsó lámpa: 3000, hátsó műanyag idomok jobbos-balos: 8000/db, hátsó felni gumival: 15000, kipufogópár (leharcolt): 10000
Érdeklődni itt, képeket kérésre küldök.
Mennyiért vállnál meg tőle? Persze csak akkor, ha a régi 900-ra nem jó!
Szerintem nem de biztos ami biztos hétfőn felpróbálom rá és megírom.
A régi 900-as ra ezt fel lehet valahogy variálni?
Üdv.
Lenne egy pár jó állapotú bár már tesztelt bukócsövem 600 Divire
Amennyiben Pécel nem a világ vége Neked akkor keress meg, elérhetőségek az adatlapon.
Előre is köszi.
Nekem van egy komplett motorom.
Nem horror áron.
Ha érdekelnek a részletek, akkor dobj egy üzit a pernahajder@gmail.com címre!