Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fogalmam sincs milyen méret való rá, így jó szívvel ajánlani se tudok semmit. Nekem a Michelin gumijaival még nem volt semmi negatív tapasztalatom, így valószínűleg az ő kínálatukból néznék valamit..
Helló! Divi 600-hoz milyen gumit ajánlanál előre/hátulra?
ja a másik, 900 Divi esetén a BT45-öt se válaszd.. kevés már az a gumi ehhez a motorhoz..és a tudásához képest rendkívüli módon kopik is. Nekem nagyon nem jött be rajta.. igaz nagyjából 2000 közös kilométer után le is dobtam a francba.
Michelin PR2-t nézzél, már egész lement az ára. Abból is a "B"-set kérd hátulra (az kifejezetten nehezebb túramotorokhoz való), meglepően jól bírja a strapát.
köszi, nekem is gyanús volt.
Mindegy, hogy mijet csak HEIDENAU-t ne!
Kemény gumi alig kopik, de 3 év után a hátsó gumim szétvált középen a vulkanizálásnál, az első berázta a kormányt.
Haver 125-ösére vettünk egyet és már a vadi új gumi szövet szakadásos volt. Annyival nem olcsobb!
hali!
gumit kell vennem. 120/70r17 és 150/70r17-et ír a kézikönyv. melyik márkát meritek ajánlani? láttam valami Heidenau-t, ami számomra nagyon ismeretlen. olcsó, de ismeretlen, annyit meg nem biztos, hogy ér.
Ja és felrakatam a Berber álltal is javalt Bridgestone bt 45 ös gumikat
jeletösen jobb mint a régi Heidenau
Hello a bukócsö ára engem is érdekelne
Sziasztok! 94-es xj600 átépítésből kimaradt alkatrészek eladók.
Kormány: 3000, kormánybilincs pár: 8000, ülés: 8000, első lámpa tartó konzollal: 12000, hátsó lámpa: 3000, hátsó műanyag idomok jobbos-balos: 8000/db, hátsó felni gumival: 15000, kipufogópár (leharcolt): 10000
Érdeklődni itt, képeket kérésre küldök.
Szia! Mennyi lenne a bukócső pár ára?
Szia Biti!
Mennyiért vállnál meg tőle? Persze csak akkor, ha a régi 900-ra nem jó!
hilfe! 900-hoz lámpa burát honnan tudnék szerezni? ismer valaki bontót, boltot vagy egy hasznos linket?
Szia!

Szerintem nem de biztos ami biztos hétfőn felpróbálom rá és megírom.
Szia!
A régi 900-as ra ezt fel lehet valahogy variálni?
Üdv.
Helló Urak!

Lenne egy pár jó állapotú bár már tesztelt bukócsövem 600 Divire
Szia!

Amennyiben Pécel nem a világ vége Neked akkor keress meg, elérhetőségek az adatlapon.
Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni, 600 N-hez keresek műszertartó króm poharat, persze ritka mint a fehét holló. Nem tudjátok melyik típusé még ugyanilyen? Vagy hogy hol keressek?

Előre is köszi.
Bocs félreértettelek, csak már megörültem, hátha találok blokkot. Szóval, esetleg valakinek motorblokkja a típushoz lenne eladó sorban?
Köszi szépen, írtam mailt.
Szia!
Nekem van egy komplett motorom.
Nem horror áron.
Ha érdekelnek a részletek, akkor dobj egy üzit a pernahajder@gmail.com címre!
Sziasztok! Nincs valakinek elfekvőben esetleg Yamaha XJ 600 51J típushoz komplett motorblokkja nem horror áron?
Köszönöm ,ezeket át nézem akkor !
Nekem van tartalék, de nem adom. Viszont egyáltalán nem horror az új index sem. Már nem emlékszem mennyi volt.. valami 3-5 körül lehetett a kettő (ha drága lett volna emlékeznék). A jobb oldalinak a szára ment szét (elöregedés meg rajta parkolás együtt.. de elég sokat bírt, jó ez a felhajlós konstrukció) a baloldalinak meg a buráját törtem több darabra, bár azt faszántosan meg tudtam csinálni
a cellux is ideiglenesen megfogja, de egy kis darabon kitört az oldala, így párásodhat, ami nem olyan agészséges hosszú távon. meg a műszakin se.