Sziasztok!
Van eladó komplett xj 600 4br kódú blokkom meg karbisorom ha valakit érdekelne jelezze.Ha van komoly érdeklődő, meg is bontom a blokkot, de egy kis munkával működésre bírható egyben is.
Üdv és B.U.É.K. mindenkinek!
Érdeklődnék, hogy tudja-e valaki az 1983-as, xj 900 31A dugattyúgyűrű méreteit. A67mm-es átmérő az oké, nekem a gyűrű magasság méretekre lenne szükségem.
Előre is köszi.
Óúú nagyszerű! Ha nem gond még faggatlak, mert úgy kéne tudnom valamit, hogy nem láttam a célmotort. Mennyire nehéz lebontani a fényszórót? Aztán a világítás gyújtással együtt indul? A fényszóró mögött fut össze az elektromos rendszer nagy része? Nekem ott.
Sziasztok! Az ülés alatt mennyi hely van? Egy 7cm hosszú és 4.5cm széles tárgy (henger) elfér alatta valahol? Ha igen hol? Egy képen megmutathatná valaki. Illetve megmérhetné nekem, hogy ettől a ponttól milyen messze van a fényszóró légútban. Köszönöm! A netes képekkel nem megyek semmire.
Az XJ600 és az FJ600 teljesen megegyezik?
Úgy gondolom, talán nem... Pont a gumik miatt is nézem, hogy ugye XJ600 elől 90, hátul 110, FJ600-on pedig elől 110, hátul 140.. de ezekszerint akkor az XJ-re is rámennének ezen mindenféle módosítás nélkül?
Van eladó komplett xj 600 4br kódú blokkom meg karbisorom ha valakit érdekelne jelezze.Ha van komoly érdeklődő, meg is bontom a blokkot, de egy kis munkával működésre bírható egyben is.