Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Van eladó komplett xj 600 4br kódú blokkom meg karbisorom ha valakit érdekelne jelezze.Ha van komoly érdeklődő, meg is bontom a blokkot, de egy kis munkával működésre bírható egyben is.
Urak!
Valakit érdekel Xj 600 Diversion 1991-95-ös verzióhoz szép első fényszóró? A vaterán, és a Jófogáson is fent van!
Szép estét!

http://www.kepesmotor.hu/yamah... Akit érdekel írjon.
Üdv és B.U.É.K. mindenkinek!
Érdeklődnék, hogy tudja-e valaki az 1983-as, xj 900 31A dugattyúgyűrű méreteit. A67mm-es átmérő az oké, nekem a gyűrű magasság méretekre lenne szükségem.
Előre is köszi.
Mentem már amúgy ezzel a géppel valamikor nyáron és tetszett. Jó magasan ül az ember.
Az nagyon jó lenne köszi!
Ha tényleg a régi XJ, akkor oda még az oldalidom alá is bemegy ekkora tárgy, de az ülés alatt is van annyi hely, vagy a farkában.
Ez nem rakodós téma, ez egy elektromos okosság hozzá és végleg belekerülne. Remélem belefér ez a henger az ülés alá. Köszi hello!
Akkor az az ős XJ, arról nem tudok nyilatkozni nem nagyon ismerem,
De túra motor lévén biztos van abban is rakodó tér.
Azt nem tudom, de 1x láttam és marha régi. Sztem 90 körüli.
Milyen motorról beszélünk? Évjárat?
Óúú nagyszerű! Ha nem gond még faggatlak, mert úgy kéne tudnom valamit, hogy nem láttam a célmotort. Mennyire nehéz lebontani a fényszórót? Aztán a világítás gyújtással együtt indul? A fényszóró mögött fut össze az elektromos rendszer nagy része? Nekem ott.
A Divibe a farokidomba bármi elfér, én ott tartottam az izzó készletet, a láthatósági mellényt, defektjavítót szerszámokat és még ezer apróságot.
Sziasztok! Az ülés alatt mennyi hely van? Egy 7cm hosszú és 4.5cm széles tárgy (henger) elfér alatta valahol? Ha igen hol? Egy képen megmutathatná valaki. Illetve megmérhetné nekem, hogy ettől a ponttól milyen messze van a fényszóró légútban. Köszönöm! A netes képekkel nem megyek semmire.
Köszönöm, megnézem!
Osztrák papíros?
Mennyiért adják?
Én is azt szeretnek venni..
Az XJ600 és az FJ600 teljesen megegyezik?
Úgy gondolom, talán nem... Pont a gumik miatt is nézem, hogy ugye XJ600 elől 90, hátul 110, FJ600-on pedig elől 110, hátul 140.. de ezekszerint akkor az XJ-re is rámennének ezen mindenféle módosítás nélkül?
Sziasztok!
Boldogabb újévet mindenkinek!
Boldog új évet kívánok mindenkinek !
egy 1985-ös xj 600-at szeretnék venni mi a véleményed ,típushibák stb.Válaszod előre is köszönöm
Buék minden motoros társnak!
Sziasztok
Tanácsokat kérnék ,Ma néztem ki egy külföldről behozott 1985 ös gyári xj 600-at.
Tapasztalat vélemény eröl a típusról
Boldog új évet kívánok minden motoros társamnak, és fórumozónak!
B.iztonságos Ú.tviszonyokat, É.lvezetes K.ilométereket mindenkinek.
Boldog új évet kívánok minden XJ-s és nem XJ-s motoros társamnak!