Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Boldog új évet kívánok mindenkinek !

Boldog új évet.
[20822] ma 15:46
Sziasztok!
A mellékelt képen látható plexire lenne szükségem ( a csomagolt ). Ha bárkinek van eladó, vagy tudna valahonnan szerezni ésszerű áron, akkor jelezze, köszönöm szépen előre is!
A másik képen jobboldalt levő plexi pedig eladó, mert nem az én fejidomomra való, akit érdekel az is jelezzen :)
üdv és boldog újévet mindenkinek!
Sziasztok!
A mellékelt képen látható plexire lenne szükségem ( a csomagolt ). Ha bárkinek van eladó, vagy tudna valahonnan szerezni ésszerű áron, akkor jelezze, köszönöm szépen előre is!
A másik plexi pedig eladó, mert nem az én fejidomomra való, akit érdekel az is jelezzen :)
üdv és boldog újévet mindenkinek!
Szia!
Én nyáron vettem az enyémre új első hátsó gumit:

http://www.motorbike34.ru/file...

A motor képességeihez szerintem abszolút jók, elégedett vagyok velük, és árban is nagyon jó volt, ha jól emlékszem 145 vagy 155eurot fizettem a kettőért.
Sziasztok!

Először is boldog új évet kívánok mindenkinek!

Nemrég vásároltam egy XJ600 Diversion-t. Mivel a gumijai elég kopottak ki akarom cserélni mindkettőt. Ehhez kérek Tőletek tanácsot, milyen fajtát válasszak? (azt is beleszámítva, hogy a pénztárcám nem túl vastag és nem vagyok sportos vezetési stílusú sem)
Üdv mindenkinek!Ha érdekelne esetleg valakit egy 1992-es xj600 diversion osztrák papirokkal (forgalomba helyezhetö)!Az irjon a golflimited@freemail.hu cimre!
Sziasztok!
'92-96-ig gyártott divikhez első teleszkóprugó eladó, akit érdekel:
eros69@citromail.hu
hi
Üdv!
Akinek van eladó leömlő utáni y elágazás 1 dobhoz, az írjon nekem legyen szíves

Most a gyári 2 dob vam rajta. Sikerült szereznem 1 sportdobot de valahogy rá kellene kulcsolni
kis szezon vége előtti motorozás
http://youtu.be/OVMzNZqbqpY
Kellemes karácsonyt kívánok mindenkinek.

Fecó gratula az új géphez.
Egyenlőre csak ez van, alig mentem vele 300 kilométert.
Még ismerkedünk, csak hűtő vizet cseréltem benne.
Gratula hozzá ! Képet esetleg róla, hogy felismerjelek ha elszáguldasz mellettem
Kicsit korábbi! halottak napja volt a nagy nap.
Mindenkinek szeretetteljes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!
Jól látom? Talán a Mikulás hozta az új gépet?
Üdv!
Békés Boldog ünnepeket kívánok minden motoros társamnak, és fórumozónak!
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek !
Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek !
Békés Boldog Karácsonyt, és kilométerekben gazdag Újévet kívánok mindenkinek !
Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek !

(Meg egy zsír XJ-t)
Sziasztok.
Motort kell vennem..
Mivel szerény a költségvetés egy régi XJ 600-on gondolkodom.
Van valami tapasztalatotok róluk? Vagy csak az újabbakrol?
Békés Karácsonyt kívánok
Nem ezzel kezdtem a gumiflame elejét?

Egyébként azért tudnak olyan gyorsan fordulni az országúti biciklisek, mert rohadt nagy átmérőjű kerekeket használnak (ezért se kell a széles gumi nekik). Ezért is mondtam hogy a 18-as felnire (régi XJ600) teljesen felesleges a szélesebb gumi. Mondom ezt úgy hogy tapasztalatból tudom mi a különbség a 18-as és a 17-es kerekű motorokkal való motorozásban (az az 1 col kurva sokat számít ám. és az se véletlen hogy a versenymotorokon meg nem 17-es felni van hanem R420-as, ami még kisebb.. és akkor a nem onroad motorokról még nem is beszéltünk)..valamint van egy viszonylag jó országúti bringám is.

Jó látni ezt a sok hozzászólást, mert legalább szórakoztató..még ha nem is hasznos a zöme
Azért meglehet nézni az Alpokban a bicikliseket milyen tempóba veszik a kanyarokat lefelé azokkal az ujjnyi széles gumikkal stabilan. Valóban kanyarban van előnye a szélesebb guminak, de jobban kell dönteni ugyanazon kanyarsebességhez mint egy keskenyebbet.