Ok,még ugyis akarok bozontosal is beszélni,meg Gábor is jőn,jó lenne 1eztetni az időt...
Egyébként Egerbe van 94-es 600s bontva,nagyon korrekt a srác,jó áron van még pár cucca,ha érdekel valakit valami,irjon rám,a számát megadom(az ő engedélyével)
Űdv
Szia!
Nem nagyon ismerek jobb hírdetési oldalt,itt elég nagy a választék. Én azért veszem ezt,mert itt van tőlem 2,5 km-re!
A szomszéd faluba.
Így ha holnapra nem sikerül szereznem egy sisakot,akkor haza is tolhatom!
Tegnap délután unatkoztam,elmentem megnézni,és beleszerettem!
Félek tőle egy kicsit,úgyhogy a sebességkorlátozást biztos be fogom tartani,1-2 hónapig,hogy szokjam a motort!
Sziasztok!
Ha minden a terv szerint halad,akkor holnap tulajdonosa leszek link
ennek a szépségnek!
A dolog érdekessége az,hogy szeptemberben leszek (remélem) 40 éves,és ez az első komolyabb motorom! Húsz évvel ezelőtt volt egy ETZ 250-em,gondolom ez kicsit más!
Kérdésekkel bombáználak titeket,ha nem baj,de előbb legyen meg a moci!
Holnap jelentkezek!
Addig is jó gurulást kívánok!
Szia Vitarij! Jó időt is intézel? Ez a rohadt meleg már sok nekem, nehogy hétvégére meg vihar legyen. Csütörtök este felhívlak, hogy mikor megyek, és akkora a haver is megtudja mondani, hogy jön- e.Nem tudom este valami szalonna sütés lesz? Vagy csak hazai amit viszek magammal?
Szia ! Nem ez nem Miskolci az ezüst színű . Ezt Heves melletti kis faluban vettem Tarnamérában. A tulaj megesküdött, hogy nem fogok csalódni ha 200 km-t elautózok érte. Külsőleg is szinte rendben, motorikusan is úgy tünik talán nem lesz vele baj. Eddig még tetszik , bár nekem az akksi gyanús,hogy cserés lesz hamarosan. Nem igen törödtek szegénnyel, mivel annak a kiszerelése maga egy rémálom, ritka hülye helyre tették el. TDM -es haverommal beszélgetve azért ez a tipus minden téren nehezebb szerelni, mint a Divit. Mindenesetre a menetdinamikája, futóműve tetszik nagyon.
Ez a miskolci motor amit megvettél?
Egy kalappal a géphez, hálás kis jószág ha van gazdája, az ismerős is dicséri eddig, bár sok mindent még nem nézett meg rajta, de majd akkor jön az izgalom :)
Szia !
A doboztartóval együtt lettetek egymáséi ? Dobozok is megvannak ?
Amúgy nagyon szép a gép,régebben néztm vidit a TDM-ről, a sor kettőnek nagyon barátságos hangja van és én is azt láttam, hogy nagyon dinamikusan lehet vele motorozni ! Legyen sok örömed benne !
Szia Tomkraft! Igen súlyban tényleg hasonló 232 kg-ot olvastam,de amúgy szerintem teljesen más kategória. Egyáltalán nem érzem terhesnek a súly többletet. Sokkal dinamikusabb az XJ után 4000 fordulat felett már tiszteségesen, magabiztos fölénnyel húz, csodaszép hangja van a két hengernek. A futómű állítható elől, hátul, mind a húzó mind a nyomó fokozat. És itt a lényeg sokkalta jobb is mint az XJ -nek volt , álomszerűen lehet a kanyarokban terelgetni, nincs az a bizonytalanság érzés mint régen a Divinél. Nem vezettem 900-as Divit, de szerintem a TDM meggyőzőbb lehet nála minden téren. Egy hibája van ami a két henger karburátor miatt van 2000-es fordulat és az alatt rángat nem húz símán, de nem vészes meg lehet szokni.
Szia Gezasz!
Gratulálok! Aztán legalább annyi km-t tegyél bele, mint az XJ-be sikerült
Súlyra mennyi lehet az új gép? Valami XJ-nél könnyebb gépen gondolkodom, de ha jól sejtem a TDM se nagyon lehet 230kg alatt...
Robi már jelzett.
eladó, vagy elcserélhető gyári, szép állapotú dob-pár YAMAHA TDM 850 4TX típusra.
Gyári dob csere érdekel "tuning" / "sport" dobra, szintén a fenti típushoz valóra. Ráfizetek természetesen, ha kell. Elérhetőségek bármelyikén kereshettek!
0620 213 30 86
yahzee@freemail.hu
Üdv
D
Egyébként Egerbe van 94-es 600s bontva,nagyon korrekt a srác,jó áron van még pár cucca,ha érdekel valakit valami,irjon rám,a számát megadom(az ő engedélyével)
Űdv
Velem találkoztál Bólyba.......
Pécsnek jőssz?Mikor indultok?
Űdv
Nem nagyon ismerek jobb hírdetési oldalt,itt elég nagy a választék. Én azért veszem ezt,mert itt van tőlem 2,5 km-re!
A szomszéd faluba.
Így ha holnapra nem sikerül szereznem egy sisakot,akkor haza is tolhatom!
Tegnap délután unatkoztam,elmentem megnézni,és beleszerettem!
Félek tőle egy kicsit,úgyhogy a sebességkorlátozást biztos be fogom tartani,1-2 hónapig,hogy szokjam a motort!
Ha minden a terv szerint halad,akkor holnap tulajdonosa leszek
link
ennek a szépségnek!
A dolog érdekessége az,hogy szeptemberben leszek (remélem) 40 éves,és ez az első komolyabb motorom! Húsz évvel ezelőtt volt egy ETZ 250-em,gondolom ez kicsit más!
Kérdésekkel bombáználak titeket,ha nem baj,de előbb legyen meg a moci!
Holnap jelentkezek!
Addig is jó gurulást kívánok!
Ez a miskolci motor amit megvettél?
Egy kalappal a géphez, hálás kis jószág ha van gazdája, az ismerős is dicséri eddig, bár sok mindent még nem nézett meg rajta, de majd akkor jön az izgalom :)
Űdv
A doboztartóval együtt lettetek egymáséi ? Dobozok is megvannak ?
Amúgy nagyon szép a gép,régebben néztm vidit a TDM-ről, a sor kettőnek nagyon barátságos hangja van és én is azt láttam, hogy nagyon dinamikusan lehet vele motorozni ! Legyen sok örömed benne !
Gratulálok! Aztán legalább annyi km-t tegyél bele, mint az XJ-be sikerült
Súlyra mennyi lehet az új gép? Valami XJ-nél könnyebb gépen gondolkodom, de ha jól sejtem a TDM se nagyon lehet 230kg alatt...
Későn döntők még csütörtök délig igényelhetnek ételt !