Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudom nem beleszólós topik ez itten,de én saját részről nem nagyon mernék úgy megvenni motort itthon, vagy is kis hazánkban, hogy nem hallom a hangját. Ezt a masinát pedig elég nehéz lenne ebben az állapotban indítani, az okát sem ismeri az ember, hogy miért lett kint letámasztva, meg azt sem nagyon hiszem el, hogy kellett a karbi a rotába duma! ha mondjuk össze varázsolsz rá egy karbit valahonnan és az első indításnál derül ki a kiolvadt főtengely csapágy hangja akkor az elég macerás szerintem.
Üdv.
Köszönöm a segítséget! Igazából erről lenne szó:
http://aprod.hu/hirdetes/elado...
Erre jönne még a papírozás, ami szerintem70-80e. ft között lehet.
Péter
http://www.nieendickscomputer...." target="_blank">Ilyen? (görgess le egy kicsit)

Egy 40-50 ezeres karbifelújítással kalkulálnék...
A németek vigyáznak a gépeikre, keveset használják (kevés fiatal engedheti meg a 1500 €-os jogsit, meg a friss jogsival járó irdatlan magas akár 1000€ feletti éves biztosítási dijakat.). Az öregebbek meg odafigyelnek, de költeni rá nem szeretnek, mert még gyári alkatrész ugyanannyi mint itthon, de 50-60 €-os rezsióradíj a mühelyben pillanatok alatt meghaladja a motor értéket. Ìgy sok eredeti állaputú gép találaható, de ebbe bele kell érteni azt is, hogy mondjuk a géppel egy idös a fékcsö, vagy fékfolyadék is...
Pl a linek látható 800 € vas árán mér lehet találni néha 10évvel fiatalabb 600-ast is, annyi van belöle mint a szemét...és esetenként 20-30 ezer km is valós szokott lenni.

Ugyan nem irtál árat, de szerintem hasonló áron jobb kondiban lévö egyet is ki lehet fogni.
Üdv Mindenkinek!
Egy 1987-es XJ600 51J megvásárlásán gondolkodom erősen. A motor küllemileg egészen szép 68e. km. , Németországból behozott. A futott km. mennyire kritikus, és szerintetek mi lehet az a a pont amire oda kellen figyelni?
Köszönettel:Péter
Xj 600 tárcsa érdekelne, írtad, hogy egytárcsás modellhez való fékalkatrész van kimaradva, azt hittem, hogy xj 600-hoz való!
Szerintem félreolvastál valamit, vagy valóban egy 1200 K4-es Bandit féktárcsa érdekelne?
Első tárcsát mennyiért adnád?
Nekem van Fzr600-é, 4.25 vastag, nem görbe, nem üt, icipicit bordás, ujjal lehet érezni. Szerintem még sok km van neki hátra. Xj-re tökéletesen passzol, nekem is ilyen van fent hátul!
Szia Fecó!

Az nincsen, neked sajnos, nekem szerencsére, mert azt is tárolhatnám! Viszont van nagybandi első kettő, a balos kicsit hullámos rotornál, az nem jó? :) Jó áron megválnék tőle, mert km lenne még benne bőven 4,5mm :)
Ez maradt a gépemből vissza, a gyertyakábelt elvitték már, ezért a két komplett cuccért 13 + postát kérnék.
Szia!
Jó állapotú hátsó féktárcsa is akad?
Nem ajánlotta fel. Vagy csak nem vettem észre...
Az alapjárati rezgés okozza a a hullámzást. Így tudja követni a kamera. Amúgy ez nem GoPro, hanem egy jóval olcsóbb Polaroid XS 20-as.
Sziasztok!
Még meg van a bontott hátsó és első fékem, egy tárcsás masinához, ha esetleg valakinek kellene olcsóért megszámítom, mert nálam csak a helyet foglalja.
Üdv
Nekem sem sokkal több. :)
Nem ajánlotta fel feltöltés után?
Ha nem attól, akkor mitől hullámzik?
Nem is tudtam, hogy a YouTube-on van olyan opció, hogy rázkódáskorrekció.
Annyi tapasztalatom van a videózásban, mint mondjuk csótánynak a kvantumfizikában.
Szerintem állítsd át a képarányt 16:9-re. Ha a hullámzás azért van, mert a yoitube-on bekapcsoltad a rázkódás korrekciót, akkor kapcsold azt ki.

Milyen kamerával csináltad a felvételt?
Sziasztok!
Kipróbáltam a kamerámat.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre!
http://youtu.be/BqKb3v6gYck
Sziasztok!

Nincs vkinek egy benzincsapja? Bp környékén. Sajnos nem jön meg a felújító készlet 7végéig, és mennénk találkozóra....
Próbáld meg itt lehet még van neki .
Divi. Sajnos ebbe 25mm-esek vannak :(
Divi vagy még nem?
Korong átmérő?
Ha 29mm akkor tudok segiteni.
Szia, 92-es.
Sziasztok!
XJ600 51J.... alkatrészeim vannak eladóak:
-tank
-2db oldal idom
-fejidom váz
-hátsó kerék hajtás (lánckerék, tengely)
-légszűrő doboz
-gyújtás elektronika
-gyújtó trafó
-fékek
-ülészár
-féktárcsák

egyben szeretnék megvállni az alkatrészektől Miskolcon
az ár a tételek átnézésekor alkudható ki, ha érdekel ide írj: srx.miskolc@mailbox.hu vagy hívj 70/2125012
Szia!

Mikori 600-as?

Üdv.
Szia érdekelne a baloldalas tükör.
sasa67@indamail.hu