Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok !
Az XJ találkozóra jövőktől kérdezem, délben van a találkozó a Metró parkolóban Pécsett ?
lehetvenni4 es biszti táblát Etz 250 revalot 4 késes,nem drága hajolemlékszem én anno 2 ezer ft vettem azenyémen tökéletes.
Sziasztok!

Én is ott leszek holnap délben a metró parkolóban. Az hogy motorral-e vagy autóval, az sajnos csak egy óra múlva fog kiderülni... De mindenképpen lemegyek, hogy tapasztalatokat szerezzek és a pörköltet se hagynám ki;) Szóval holnap!:)
Én is gondoltam erre, de úgy voltam vele, hogy először körülkérdezek itthon, hátha akad valakinél egy használható darab.
ebay-en valami apróért lehet venni újat.
Sziasztok, Yamaha XJ 600 51J típusú motoromhoz kellene biztosítéktábla vagyis doboz, mert két biztosítékom kiolvasztotta a műanyag tartófüleket, rögzíteni nem tudtam semmihez, a levegőben mozogva meg állandóan letestel. Nincs valakinek esetleg elfekvőben ilyen dobozkája? Vagy esetleg ötlet, hogy mire cseréljem ki, esetleg másfajta biztosítékokra?
Hát még én Bitikém !

Na azért majd összehozunk még idén valami közös gurulást !
Láttam van köztetek Gyöngyös környéki. Őt keresem. Köszi.
Sziasztok! A héten vettem egy xj 600 s-et potom pénzért. 93-as évjárat 160 eFt. Van rajta egy kis meló, de szerintem jó vétel volt.
Vasárnapra egy kis Horvát látogatást terveztem. Benne lennék egy kis ismeretlen Mecsek keringőbe, már úgy is be leszek melegítve mert Orfű felől képzelem az érzést.
Szia Mafeco! Vitarij mondta telefonban, hogy onnan a parkolóból rögtön egy Mecsek karikát akarsz tenni, vagy ezt vasárnapra gondoltad?
Én ott leszek!
Bizony jóó
Sajnálom
Addigra leapad :)
12h Metroparkolo fix már?
Űdv
Sziasztok ! Fürdőruhát lehet hozni , sajnos emelkedett a vízállás ezért a fürdőhelyen hivataloson nem engedélyezett a fürdés, pedig a vízhőfok már 20 felett van.
Ezt írjátok a meleg számlájára
Hülye vagyok, az tescó
Pécsett két metróparkoló van ! Csak hogy ne keresgéljük egymást
Jó a csapat Biti !
Sajnálom .
Szia!
Számításaim szerint délre leszünk Pécsen, Vitarij a METRÓ parkolót javasolta találkozási pontnak.
Uraim !

Most sajnos nem tudunk veletek tartani, jó szórakozást kívánok mindenkinek a hét végére !
természetesen én viszek
Én jővők,meg 1 ismerősőm is,pénteken 1eztetűnk,hivlak téged,és a Gábort is.
Fűrdőrucit hoztok ? :)
Űdv