Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Indítottam egy szavazást, hogy az étkezéssel kapcsolatos igényeket fel tudjam mérni. Két lehetséges megoldást tudok elképzelni: ott a helyszínen főznek nekünk vadpörköltet, melynek ára 1000 Ft/adag, amely tartalmazza a kenyeret és a savanyúságot is; vagy főzünk mi magunknak, de ekkor a szükséges infrastruktúrát (bogrács, állvány, tűzifa (amit természetesen farönk formában Imi fog odahúzni a Fazer-rel), tálak, evőeszközök, stb.) nekünk kell a helyszínre vinni, valamit az alapanyagok beszerzését is meg kell oldani. Szavazni a következő linkel lehet:

http://doodle.com/3g64sr8dfvvz...

Kérek mindenkit, hogy mielőbb tegye le a voksát!
Üdv!
Máskor is.
Kösz a segítséget ma megjöttek az új gumik.
Sziasztok!
Eladó egy légszűrőház egy 2001-es naked diviről,
továbbá egy 38 mm es átmérőjű első rugópár divihez
akit érdekel,
itt írhat, vagy
eros69@citromail.hu
Sziasztok!Van egy 98 as 600 as divim./60 tól 90 ig rázza a kormányt a kezembe.Mi lehet ennek az oka?Várom a válaszokat.Üdv nektek!
A lámpa nem jobb állapotú mint az enyém, ezért csak a plexi érdekelne. Postával együtt 5000 megfelelő ár? Az adatlapomon megtalálod az e-mail címemet, oda küldheted a választ.
Sziasztok!
A lámpa nem hibátlan,a krómozott részen látszik egy kis vakrozsda.
A lámpatest fekete.
Jenő!
Légyszíves küldd át nekem a montenegrói szállás elérhetőségeit, köszi.
Nagy vas .hu 8950 ft
Helyesbítek!
Július végéig fog tartani!
Sziasztok!
Ha esetleg valaki nem hallotta volna, akkor szólok, hogy fokozott rendőri ellenőrzés indult. Különös tekintettel a motorosokra és a biciklisekre, és egész júliusig fog tartani!
Sziasztok! Szelepfedél tömítésre lenne szükségem ,tud valaki helyet ahonnan érdemes rendelni? Köszi
A gyári ajánlás 6e!
Nekem 140-es van fent és simán befér, és jó is!

Más: ti milyen gyakran cseréltek olajat az XJ-ben?
Szerelőm ha jól emlékszem 5 ezer km-ként ajánlja. Nyilván nem ezen akarok spórolni csak érdekel mit írnak elő ha tudja valaki.

Köszönöm!
160 is befér, nekem is az van, csak szélesebb fzr600 felnivel lett megoldva!
Köszi!
Heló nekem 150-es van bent 17 es felnin 140 tuti befér.
Igen a 140-es.
130-as guminál szélesebb gumi rámegy hátra a 600-asra?
Szia!
Itt ezen a cimentalálsz szivogumit.
http://www.cma-motor.hu/Szivoc...
1 db-om asszem van, holnap megnézem.
Sziasztok 92-es divihez keresek szívócsonkgumit egy db is segitene.
sziasztok
600 diversion , első kerék (grafit) , hátsó kerék ( fehér , fekete , grafit)
első tárcsa , fejkonzol , lábtartó konzolok , ülés (szürke) , első villa , kábel köteg , légszűrő stb eladó
Csaba 06209238057
Heló nekem van tükröm mindkét oldali .
Szia!
Nekem xj-600 s-en volt. A lámpához megvan a tartókonzol is.Mivel nem szoktam árulgatni,így az árakat sem nagyon tudom.Kínálj érte annyit amennyit neked megér.Biztosan megegyezünk!
Egy másik kérdésre válaszolva: tükröm sajnos nincsen