Sziasztok!
Indítottam egy szavazást, hogy az étkezéssel kapcsolatos igényeket fel tudjam mérni. Két lehetséges megoldást tudok elképzelni: ott a helyszínen főznek nekünk vadpörköltet, melynek ára 1000 Ft/adag, amely tartalmazza a kenyeret és a savanyúságot is; vagy főzünk mi magunknak, de ekkor a szükséges infrastruktúrát (bogrács, állvány, tűzifa (amit természetesen farönk formában Imi fog odahúzni a Fazer-rel), tálak, evőeszközök, stb.) nekünk kell a helyszínre vinni, valamit az alapanyagok beszerzését is meg kell oldani. Szavazni a következő linkel lehet:
Sziasztok!
Eladó egy légszűrőház egy 2001-es naked diviről,
továbbá egy 38 mm es átmérőjű első rugópár divihez
akit érdekel,
itt írhat, vagy
eros69@citromail.hu
A lámpa nem jobb állapotú mint az enyém, ezért csak a plexi érdekelne. Postával együtt 5000 megfelelő ár? Az adatlapomon megtalálod az e-mail címemet, oda küldheted a választ.
Sziasztok!
Ha esetleg valaki nem hallotta volna, akkor szólok, hogy fokozott rendőri ellenőrzés indult. Különös tekintettel a motorosokra és a biciklisekre, és egész júliusig fog tartani!
Más: ti milyen gyakran cseréltek olajat az XJ-ben?
Szerelőm ha jól emlékszem 5 ezer km-ként ajánlja. Nyilván nem ezen akarok spórolni csak érdekel mit írnak elő ha tudja valaki.
Szia!
Nekem xj-600 s-en volt. A lámpához megvan a tartókonzol is.Mivel nem szoktam árulgatni,így az árakat sem nagyon tudom.Kínálj érte annyit amennyit neked megér.Biztosan megegyezünk!
Egy másik kérdésre válaszolva: tükröm sajnos nincsen
Indítottam egy szavazást, hogy az étkezéssel kapcsolatos igényeket fel tudjam mérni. Két lehetséges megoldást tudok elképzelni: ott a helyszínen főznek nekünk vadpörköltet, melynek ára 1000 Ft/adag, amely tartalmazza a kenyeret és a savanyúságot is; vagy főzünk mi magunknak, de ekkor a szükséges infrastruktúrát (bogrács, állvány, tűzifa (amit természetesen farönk formában Imi fog odahúzni a Fazer-rel), tálak, evőeszközök, stb.) nekünk kell a helyszínre vinni, valamit az alapanyagok beszerzését is meg kell oldani. Szavazni a következő linkel lehet:
http://doodle.com/3g64sr8dfvvz...
Kérek mindenkit, hogy mielőbb tegye le a voksát!
Üdv!