Kb 1 éve nincs már meg az XJ-m és találtam a dolgaim között 3 db (ergo egy teljes szett) hátsó kerékcsapágyat (2db Nachi és 1 másik márka, de úgy rémlik az is vmi japán cucc). 0 km-esek.
Ha érdekel valakit, akkor jelezzen.
A fórumot nem nézem már túl gyakran, így aki garantáltan választ szeretne kapni egy esetleges érdeklődő üzenetre, az írjon a paragraf85(kukac)gmail.com -ra.
A hagyományoknak megfelelően idén is megrendezésre kerül az éves XJ találkozó. Ezúttal a Pécs környékén élők tudnak a legkevesebbet motorozni a helyszínig, amelyet június közepétől lehetne használni, így a legkorábbi időpontra a június 21-22-23. hétvége adódik.
A lebonyolításért idén vitarij
és jómagam leszünk felelősek, természetes ÉPÍTŐ JELLEGŰ javaslatokat és segítséget elfogadunk.
Nem vészes szinte alig látszik egy kis horzsolás ellenfényben, pedig gyakran használom a tanktáskát. De tiszta pormentes legyen a tank mielőtt felrakod, valamint a tanktáska alja is.
Ez akár gyujtás probléma is lehet! Sőtt...
Egy gyertya cserét meg lehetne próbálni, gyujtó kábeleket kicsit visszavágni.
A Divin még nem volt ijen problémám, de a kocsimnál szívatott hasonló képpen, 3000-res fordulaton rángatott a gép.
Még jótálásos volt a szervízben cseréltek már mindent, de a gyertya csere oldotta meg a problémát.
Sziasztok!
Segítség kellene a rutinosabb motorostársaktól! A divi a következőket produkálja: egyesbe indulásnál lehörög egy picit,pörgetni kell,hogy eltudj indulni vele. Ma menetközben elkezdett darálni,olyan hangja volt mint régen a wartburgoknah,ha a szívató rajta maradt.majd az egyik pillanatról a másikra megugrott,és kilőtt úgy ahogy illik.És ezt már többször is eljátszotta.Elvittem szerelőhöz porlasztó tisztításra,illetve szinkronizálásra.Ideig öráig működik,majd megint produkálja ezt a jelenséget! Segítsetek hol keressem a hibát? Előre is köszönöm a segítséget!
Nem tudom más is észrevett e ilyesmit?
A szokásos 4200-4500 közötti rezonancia vagy úgy fél évre teljesen eltűnt nálam. És az a furcsa most ahogy melegszik az idő egyik pillanatról a másikra út közben ismét elkezdte. Jött egy hűvösebb nap megint semmi, a héten megint 30 fok fölé ment kicsivel a hőmérséklet ismét.
Tehát nekem úgy tűnik, hogy csak melegebb időben van meg a rezonanciám. Másnak nincs ilyen észrevétele?
szelaplapkákat keresek XJ600-hoz: 3db 275-ös és egy 290-es kellene.
Előre is köszönöm!