Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok,
szelaplapkákat keresek XJ600-hoz: 3db 275-ös és egy 290-es kellene.
Előre is köszönöm!
Van még eladó új NGK gyertyasorom, ha érdekel valakit. Jóval a bolti ár alatt, megbízható forrásból, én is ezt használom.

http://auto-motor.vatera.hu/mo...
Lényeges különbséget én nem éreztem .
2 db jobbos tükröm van a mocin,egyet egy balosra elcserélnék,vagy ha csak eladó az is érdekelhet ha nem túl matt
yamaha xj 600 alkatrészei bontásból eladók tel 06309492804
és menettulajdonságban? döntögetni, tapadás?...másrészt az MO ás hosszú barázdái idegesítőek a keskeny gumihoz
Igen.
volt már valakinek fent elöl 120/70es gumi?
Köszönöm!
Én a louisból szoktam rendelni.Pont most rendeltem,elfosta magát az enyémben
Sziasztok!

Keresek benzincsap felújító készletet, ötlet vkinek?
elmaradtak a képek a csapágyakról:
Szia!
Sajnos a bukóról még nem jött át fénykép!
Elküldenéd még egyszer?
Az első /4db/ fékbetét szett tutira kell!
Üdv!
Sziasztok!

Kb 1 éve nincs már meg az XJ-m és találtam a dolgaim között 3 db (ergo egy teljes szett) hátsó kerékcsapágyat (2db Nachi és 1 másik márka, de úgy rémlik az is vmi japán cucc). 0 km-esek.

Ha érdekel valakit, akkor jelezzen.
A fórumot nem nézem már túl gyakran, így aki garantáltan választ szeretne kapni egy esetleges érdeklődő üzenetre, az írjon a paragraf85(kukac)gmail.com -ra.
Küldtem képet :).
Sziasztok!

A hagyományoknak megfelelően idén is megrendezésre kerül az éves XJ találkozó. Ezúttal a Pécs környékén élők tudnak a legkevesebbet motorozni a helyszínig, amelyet június közepétől lehetne használni, így a legkorábbi időpontra a június 21-22-23. hétvége adódik.

A lebonyolításért idén vitarij
és jómagam leszünk felelősek, természetes ÉPÍTŐ JELLEGŰ javaslatokat és segítséget elfogadunk.
Szia! Én is hasonló problémával küzdök, ha megvan a megoldás akkor értesítelek.
Nem vészes szinte alig látszik egy kis horzsolás ellenfényben, pedig gyakran használom a tanktáskát. De tiszta pormentes legyen a tank mielőtt felrakod, valamint a tanktáska alja is.
Szia!
A gyertyákat már kicseréltem. Megpróbálom a kábelt visszavágni! Köszi a tippet!
Üdv ,ezek a tanktáskák mennyire karcolják el a tank fényét,vagy 1 évben csak 3x raknátok fel?
Ez akár gyujtás probléma is lehet! Sőtt...
Egy gyertya cserét meg lehetne próbálni, gyujtó kábeleket kicsit visszavágni.
A Divin még nem volt ijen problémám, de a kocsimnál szívatott hasonló képpen, 3000-res fordulaton rángatott a gép.
Még jótálásos volt a szervízben cseréltek már mindent, de a gyertya csere oldotta meg a problémát.
A 93 és 98 nálam a gyártási évet jelenti. kb 1.5 -2éve még ment vele a 93 as évjáratú moci hibátlanul majd donor lett belőle.
Sziasztok!
Segítség kellene a rutinosabb motorostársaktól! A divi a következőket produkálja: egyesbe indulásnál lehörög egy picit,pörgetni kell,hogy eltudj indulni vele. Ma menetközben elkezdett darálni,olyan hangja volt mint régen a wartburgoknah,ha a szívató rajta maradt.majd az egyik pillanatról a másikra megugrott,és kilőtt úgy ahogy illik.És ezt már többször is eljátszotta.Elvittem szerelőhöz porlasztó tisztításra,illetve szinkronizálásra.Ideig öráig működik,majd megint produkálja ezt a jelenséget! Segítsetek hol keressem a hibát? Előre is köszönöm a segítséget!
Helló! Nekem is hasonló az észrevételem, plusz még nálam azt is produkálja ha melegebb az idő, hogy kisebb gázadásnál egy kicsit megtorpan.
Sziasztok!

Nem tudom más is észrevett e ilyesmit?
A szokásos 4200-4500 közötti rezonancia vagy úgy fél évre teljesen eltűnt nálam. És az a furcsa most ahogy melegszik az idő egyik pillanatról a másikra út közben ismét elkezdte. Jött egy hűvösebb nap megint semmi, a héten megint 30 fok fölé ment kicsivel a hőmérséklet ismét.

Tehát nekem úgy tűnik, hogy csak melegebb időben van meg a rezonanciám. Másnak nincs ilyen észrevétele?