Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor ez XJ 600N lámpa? Ha jó az ára engem a plexi, és a lámpa is érdekelne.
üdv ,kellene jobbos fekete gyári kocka tükör ha tudod melyikről beszélek
SZIASZTOK!
Eladó sorba került a robogóm! Aprilia Rally típusú 50-es vízhűtésű.Motorikusan hibátlan.pici esztétikai hibái vannak!
A nagy vas mellé teljesen felesleges! Nem használom!
Ha valakit érdekel írjon!
Szia!
Bocs ,hogy csúszok,a számom : 20/5910110
Sajnos eddig még nem találtam meg, de lehet h még előkerül mosás közben. De az is lehet, h a határ előtt leszállt és inkább otthon maradt.
Jó kép lett
Mi is felértük Pestre, fél kilenc körül.
Vitarij, túlélte a mostari csigád? Remélem már találtál neki párt...
Jó neked, én fél tízre értem haza. Csabáékkal is találkoztam Baja előtt egy benzinkútnál. Szerintem is szép túra volt, megérte elmenni egy jó társasággal.
Lesz élménybeszámoló is?
Örülök neki ! Minden nagyon jó volt ! Én 18.40-kor értem Harkányba.
Gezasz, Vitarij, Kriszxj!

Sikeresen hazaértünk a túráról, bízom benne, hogy lassan Ti is épségben megérkeztek! Remélem nem gond, hogy előre mentünk, 17:45-re értünk Pécsre.Nagyon jó volt az elmúlt pár nap, köszönjük a lehetőséget Gezasz! Remélem motorozunk még együtt máskor is!
Szia!

Dobnál egy email címet!?Vagy egy telefonszámot?
Szia!
Jobbos kipu dobod van esetleg?Köszi!
Hi!
Van valakinek alkatrész listája a 4BR-es divihez?
Nekem most szükségem lenne az első és a hátsó kerékcsapágyak méretére, meg még pár apróságra.
Tudna valaki segíteni?
Sajnos ez nekem nem jó, de azért köszi!
Szia!
Plexim csak kerek lámpához van.
Első féktárcsád esetleg?
Plexid is van hozzá?
Sziasztok!
Divihez van egy csomó használt alkatrészem eladó! PL:henger,dugó,önindító,lámpa,műszerfal,váltó,stb.
Olcsón eladók!
Sziasztok.

Sporttársi áron megszabadulnék a nálam lévő divire való Hiányos karburator sortól. Minden része épp, keverék csavarok, egy két ó gyűrű hiányzik. A 4 membránból kettő teljesen épp nem kiszáradt, nem merev. Kettőn kb 5-6 mm repedés található egy helyen. Alku nélkül 8e ft-ért vihető. Üdv
Kivehetőek ? Akkor valószínűleg fojtás. Próbáld meg...
Szia nemtudom fojtás-e enyém ugyan ilyen.
Szerintetek ez a szűkítés a légszűrő csatlakozásnál fojtás?
Szia
275-ös van,ha kell telón(adatlap) keress légyszi.
Nem tudom igazán felmérni a tudás és tapasztalat szintedet, de komoly tapasztalat hiányában én kerülném az öreg gépeket. Mindig lesz rajta valami javítani való. Persze valaki ezt elvézi, de nem mindig akkor mikor éppen lehetne menni túrázni...nem beszélve az anyagi oldaláról. Gondolom nem vagy nagyon eleresztve anyagilag, de motor ára gyorsan eltörpül majd a cserére szoruló alkatrészek ára mellett.
Ha a karbi tisztításra szorult, akkor biztos sokat állt, benzintank is rozsdás, lerakódásos lehet belül, akárcsak a benzincsap, melynek tömitései, membránja, ilyen korban már nem nagyon birnak ki egy egy megbontást, a felújitó szett meg zsebbenyúlós... Meg hosszabb állás után egy új gazda elsö dolga hogy eröltetve, de valamilyen módon el akarja indítani a gépet, hogy "milyen a hangja", ekkor kb meg lehet felezni a motor hátralevö élettartamát a sok inditózással a hosszú idö alatt a felületekröl levált olaj miatt szárazon futó csapágyakat... melyek még eröltetve is vannak az össze -vissza dolgozó karbi miatt...

A gumiabroncsoknak nem csak a profilmélységét illik megnézni, ha még egyáltalán van, hanem a gyártási idejét is, meg soksor hosszú állásban eldeformálódnak és már kis sebességnél szitál töle a motor...

Az eloxidálodott elektromos csatik is meg keseríthetik az új tulaj életét...

Vagy az öreg , fáradt telolaj (ha még van benne egyáltalán), szimeringek...
Gyári a kipufogódob rajta? Hajlamos rohadásra, a müszaki úgy meg nem oly egyszerü...

Ezeket érdemes a vételkor figyelembe venni .

Javasolnám hogy levizsgáztatva névreírva hozd csak el, ha végkép nem tudsz töle menekülni.
Üdv.
Ha minden igaz délután megnézem és a hangja is hallható lesz...Majd beszámolok! Köszönet minden tanácsért. Nem örülnék én sem egy belnyúlásnak.
Péter