Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia.
Nekem van egy komplett karburátorom, 2 jó membránnal, a keverék csavarok hiányoznak meg egy-két ó-gyűrű. 8 körül eladó.
Üdv
Kőszőnőm bozontos42 kolléga segítségét.
Tőmítésbe tud valaki segíteni?Uszoház/uszo tőmítések kellenének,de csak szettet találok,amit most nem engedhetek meg magamnak...
Tud valaki eladó ilyen tőmítéseket,vagy helyet ahol kűlőn is kaphatok?
T:Zsolt
a lampa az indexekel együtt 15 ezer az ara
engem az első lámpa és az első indexek (ill. az indexet tartó fém, de gondolom egyben adnád el) érdekelnének...
a doboz tarto nincsen meg kipuff jó álllapotban van 10 ezer az ára
Sajna a karbikat elajándékoztam de a szívócsonk gumik még megvannak ,hívj én is Pécsi vagyok 0620 336 0235
Pont azon okokból amit leírtál nagy , nehéz, valamint sokat eszik és sajnos a hazai állomány elég öreg, az XTZ 750 egyre felejtősebb nekem, pedig a télen ő volt a favoritom. Bár igazából ki kellene próbálni egyet akkor lehetne rendes véleményt formálni róla. Sajnos az igazi endurók kihaltak/maradt a DRZ 400 de az inkább egyszemélyes/, ami számomra még tetszene az a Dominátor, de azok is 18-22 éves darabok. Végülis a TDM felé hajlok, de az egyáltalán nem enduró, Transzalp meg túl alacsony, hát nem könnyű dönteni. Még BMW 650 GS-ek a Rotax motorral tünnek jó alternatívának közút terep viszonylatban, és a 12-13 évesek nem is olyan nagyon drágák. De délután egy igazi ritkaságot nézek meg egy Cagiva Navigatort.
Sok szerencsét és sikeres vásárlást !
XTZ750 az utolsó évjáratokból még is jó is lehet. Nagyon magas, nagyon nehéz, nagyon jól rugózik és úgy megy mint egy dízel. Nekem bejött amikor próbáltam. Elnézve a listád, olyan mintha át akarnál szokni minimum a murvás utakra. Ha ez így van oda, meg a hepehupásabb földutakra mind jó, talán csak a TDM nem az igazi.
Szia Géza!

Na ez akkor tényleg egy korszak vége, vagy is én is így éltem meg mikor elment a háztól!
Ismerősnek vettünk egy TDM-et nem rég, szépen zenél és hálás kis moci, bár a szerelésébe nem mennék bele, de a forma (ez meg egyéni mint tudjuk) és a teljesítmény nagyon tetszett a próbakör alatt!
Egy kalappal a leendő masinához!
Üdv
Heló Jó esztergályos pár perc alatt tud csinálni ha van minta.
Szívócsonk gumit most vettem CMA motor másnapra megküldték .
Nekem van 3 db használt nemtom mennyi kéne.Egy db miatt kellett vennem 4 db t mert csak így adják.
Az utolsó kettőben én is gondolkodom, csak egyenlőre nem lenne rá keret, a 900-as ára nem fedezné egyiket sem, ha eladnám Sok sikert az új gép megtalálásához, remélem túrázunk még együtt, ez a Montenegró nagyon jó volt
Srácok sos kellene Pécsen 1 bontott xj 600 karbi,vagyis csak 2 darab csavar,ami a fuvokaházat fogja,réz,és űreges belűl.92-es az xj600s.
Tud valaki segíteni?
Számom:06 20 3558 164.
Szivocsonk gumijai is kellenének,de a csavarok lennének fontosak......
TDM? Transalp? XTZ 750? XTZ 660? BMW650 GS?
No, gratulálok! Mi lesz helyette?
Sziasztok! Lezárult egy korszak. Nincs többé a Divim, elkelt. Remélem azért még az Xj-és forum nem tagad ki, maradhatok itt mint vendég
Űdv.
Hátso doboztartod megvan még?
Ballos hátso K. dobod milyen állapotba van?
Árakat irnál nekem.
T:Zsolt
Szia ! Érdekes, h a tiedbe vissza sem tették ! Tapasztalat , h ha fellazul a menet eltűnik az anyából ! Ha nem sikerül szerezni használtat, vagy készíttetsz egyet, mert elég egyedi a menete , vagy rendelsz egyet az ára kb. 5500 Ft. Alátétet ami biztosítja az anyát már többen készítettünk saját kezűleg.
Idén is megrendezésre kerül a nagysikerű XJ találkozó. Az esemény időpontja és helyszíne:

2013.06.22 - 2013.06.23. Barcs, szabadstrand. http://goo.gl/maps/BM5up

A rendezvény megtalálható a motorozz.hu-n is:

http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=5010&session_i
d

A helyszínen büfé, ingyenes sátorhely, angol WC, zuhanyzó található, éjszakát a hagyományoknak megfelelően sátorban töltenénk.Egy napra is lehet jönni, ez esetben a motor vezetője vállalja, hogy nem fogyaszt semmilyen etil-alkohol tartalmú italt.

Az időjárás előrejelzés folyamatosan nyomonkövethető:

http://koponyeg.hu/t/Pécs

A büfés 1000 Ft/adag áron főz nekünk vadpörköltet, amelyhez kenyér és savanyúság jár. Aki kér, annak előre jeleznie kell az igényét 06. hó 14.-ig. Természetesen nem kötelező, este lesz szalonnasütésre is lehetőség.
A wc és a fürdő használata ingyenes, van állandó személyzet, aki rendbe tartja. Arra gondoltam, ha megérdemlik, a végén adunk nekik fejenként egy százast.
Sziasztok!Kis segítséget szeretnék kérni.A láncszett tisztításába kezdtem a nemrég vásárolt XJ 600-on és azt tapasztaltam,h az első kicsi fogas kerekemen nincs anya és gondolom alátét.Még jó h nem lett baj.Nagy szükségem lenne a párosra.Ha valakinek van esetleg fölös kérem jelezze.Köszönöm!(XJ600 divi."93")
Köszi Jenő, meglátjuk. Remélem szabad leszek.
Szia Vili !
A találkozó tervezett időpontja a matematikai átlagolt 2013 június 22.-e !
Már lehet érkezni időmilliomosoknak 21.-én és távozni 24.-én is.
Amig nincs időpont addig nem tudom hogy tudok-e jönni a találkozóra.
Sziasztok
Motoros csapatom turát szervez ,Erdélybe augusztus 17-20.
Ha érdekell valakit,itt lehet megnézni a részleteket.
http://nyarlorincimotorosok.hupont.hu/
Mikor is lenne a találkozó?