Kőszőnőm bozontos42 kolléga segítségét.
Tőmítésbe tud valaki segíteni?Uszoház/uszo tőmítések kellenének,de csak szettet találok,amit most nem engedhetek meg magamnak...
Tud valaki eladó ilyen tőmítéseket,vagy helyet ahol kűlőn is kaphatok?
T:Zsolt
Pont azon okokból amit leírtál nagy , nehéz, valamint sokat eszik és sajnos a hazai állomány elég öreg, az XTZ 750 egyre felejtősebb nekem, pedig a télen ő volt a favoritom. Bár igazából ki kellene próbálni egyet akkor lehetne rendes véleményt formálni róla. Sajnos az igazi endurók kihaltak/maradt a DRZ 400 de az inkább egyszemélyes/, ami számomra még tetszene az a Dominátor, de azok is 18-22 éves darabok. Végülis a TDM felé hajlok, de az egyáltalán nem enduró, Transzalp meg túl alacsony, hát nem könnyű dönteni. Még BMW 650 GS-ek a Rotax motorral tünnek jó alternatívának közút terep viszonylatban, és a 12-13 évesek nem is olyan nagyon drágák. De délután egy igazi ritkaságot nézek meg egy Cagiva Navigatort.
XTZ750 az utolsó évjáratokból még is jó is lehet. Nagyon magas, nagyon nehéz, nagyon jól rugózik és úgy megy mint egy dízel. Nekem bejött amikor próbáltam. Elnézve a listád, olyan mintha át akarnál szokni minimum a murvás utakra. Ha ez így van oda, meg a hepehupásabb földutakra mind jó, talán csak a TDM nem az igazi.
Na ez akkor tényleg egy korszak vége, vagy is én is így éltem meg mikor elment a háztól!
Ismerősnek vettünk egy TDM-et nem rég, szépen zenél és hálás kis moci, bár a szerelésébe nem mennék bele, de a forma (ez meg egyéni mint tudjuk) és a teljesítmény nagyon tetszett a próbakör alatt!
Egy kalappal a leendő masinához!
Üdv
Heló Jó esztergályos pár perc alatt tud csinálni ha van minta.
Szívócsonk gumit most vettem CMA motor másnapra megküldték .
Nekem van 3 db használt nemtom mennyi kéne.Egy db miatt kellett vennem 4 db t mert csak így adják.
Az utolsó kettőben én is gondolkodom, csak egyenlőre nem lenne rá keret, a 900-as ára nem fedezné egyiket sem, ha eladnám Sok sikert az új gép megtalálásához, remélem túrázunk még együtt, ez a Montenegró nagyon jó volt
Srácok sos kellene Pécsen 1 bontott xj 600 karbi,vagyis csak 2 darab csavar,ami a fuvokaházat fogja,réz,és űreges belűl.92-es az xj600s.
Tud valaki segíteni?
Számom:06 20 3558 164.
Szivocsonk gumijai is kellenének,de a csavarok lennének fontosak......
Szia ! Érdekes, h a tiedbe vissza sem tették ! Tapasztalat , h ha fellazul a menet eltűnik az anyából ! Ha nem sikerül szerezni használtat, vagy készíttetsz egyet, mert elég egyedi a menete , vagy rendelsz egyet az ára kb. 5500 Ft. Alátétet ami biztosítja az anyát már többen készítettünk saját kezűleg.
http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=5010&session_i
d
A helyszínen büfé, ingyenes sátorhely, angol WC, zuhanyzó található, éjszakát a hagyományoknak megfelelően sátorban töltenénk.Egy napra is lehet jönni, ez esetben a motor vezetője vállalja, hogy nem fogyaszt semmilyen etil-alkohol tartalmú italt.
Az időjárás előrejelzés folyamatosan nyomonkövethető:
http://koponyeg.hu/t/Pécs
A büfés 1000 Ft/adag áron főz nekünk vadpörköltet, amelyhez kenyér és savanyúság jár. Aki kér, annak előre jeleznie kell az igényét 06. hó 14.-ig. Természetesen nem kötelező, este lesz szalonnasütésre is lehetőség.
A wc és a fürdő használata ingyenes, van állandó személyzet, aki rendbe tartja. Arra gondoltam, ha megérdemlik, a végén adunk nekik fejenként egy százast.
Sziasztok!Kis segítséget szeretnék kérni.A láncszett tisztításába kezdtem a nemrég vásárolt XJ 600-on és azt tapasztaltam,h az első kicsi fogas kerekemen nincs anya és gondolom alátét.Még jó h nem lett baj.Nagy szükségem lenne a párosra.Ha valakinek van esetleg fölös kérem jelezze.Köszönöm!(XJ600 divi."93")
Szia Vili !
A találkozó tervezett időpontja a matematikai átlagolt 2013 június 22.-e !
Már lehet érkezni időmilliomosoknak 21.-én és távozni 24.-én is.
Sziasztok
Motoros csapatom turát szervez ,Erdélybe augusztus 17-20.
Ha érdekell valakit,itt lehet megnézni a részleteket.
http://nyarlorincimotorosok.hupont.hu/
Nekem van egy komplett karburátorom, 2 jó membránnal, a keverék csavarok hiányoznak meg egy-két ó-gyűrű. 8 körül eladó.
Üdv