Szia! Én is loptam a képet az egyik gallériából, de majd csinálok sajátot is nem soká. Eléggé hasonlít a Stelvió kanyarjaira, videó szerint is amit láttam a Youtube-on róla.
Azon kedves XJ tulajdonosoktól szeretnék segítséget kérni, akiknek elektromos benzinpumpájuk van. Tudnátok küldeni egy képet róla, hogy a motoron hol van? Most alakítom át a sajátomat, és jól jönne némi támpont.
Nekem is u.a. volt.
Én a karbit szedtem ki s pucoltam ki.Jo is lett.
Jah, s gyertyakábeleket kellett visszavágnom mert nem ment a 2. henger.A vezetékben elégett a kábel.
Gyertyak is ell, tisztitás.
De ezt hallani lehetett.
Azota eladtam a motort, már Veszprémben roja az utakat.
Szia Józsi!
Megkaptam a csomagot. A moci továbbra sem jó,hiába cseréltem ki a benzincsapot. Ugyanúgy darál,nem pörög ki. Keresem tovább a hibát.
Bontom a karbit!
Én gyöngyösön a Tátraiékkal szervízeltettem az xj-t, ott volt szinte minden méretű lapka készleten, és abból cserélgettek, nem kellett vennem egyet sem.
Na köszönet mindent, nagyon fasza volt a kis célszerszám, lecseréltem a tőcsavarokat, majd finoman, de erősen meghúztam, aztán beletekertem egy pár kilómétert!
Fez-nél a szerszám!
A Kawával meg az a helyzet, hogy kibaszott kényelmes és nagyon tetszik, majd cseréljünk egy rövidet túrán, mert meglepő volt, mennyire kezes.
A GS nekem még azért kezesebb, de éreztem ma a feelinget, azért a 4 henger más
Igen, ezzel már kanyarvadászat lesz a javából!
Kocogtasd meg a karbit elsőre, egy kis kalapáccsal, lehet felakadt valami, szívató, vagy úszó és sok brenyát kap, akkor szokta ezt a fulladást produkálni, egy próbát megér!
Sziasztok! Problémám van ,segítség kéne. Hidegen pöcre indul a motor szivatóval,majd kicsit melegszik, próbálnák gázt adni erre lehörög le áll .Melegen sem veszi a lapot ,gázadásra le áll .Membránok jók ,karbi tiszta. iljenkor mi van? nem tom volt már valakinek hasonló problémája? Köszi a segítséget!
ha még érdekel valakit új, NGK gyertyasor :)
kenses@citromail.hu-ra
Azon kedves XJ tulajdonosoktól szeretnék segítséget kérni, akiknek elektromos benzinpumpájuk van. Tudnátok küldeni egy képet róla, hogy a motoron hol van? Most alakítom át a sajátomat, és jól jönne némi támpont.
Köszi,
Laci
Gartulálunk Nektek és minden jót kívánunk
Egyébként príma mocira applikálható gyereküléseket lehet már kapni
De hogy ne csak Körülöttetek forogjon a világ, a hétvégén meg lett kérve a kacsóm
Nekem is u.a. volt.
Én a karbit szedtem ki s pucoltam ki.Jo is lett.
Jah, s gyertyakábeleket kellett visszavágnom mert nem ment a 2. henger.A vezetékben elégett a kábel.
Gyertyak is ell, tisztitás.
De ezt hallani lehetett.
Azota eladtam a motort, már Veszprémben roja az utakat.
Megkaptam a csomagot. A moci továbbra sem jó,hiába cseréltem ki a benzincsapot. Ugyanúgy darál,nem pörög ki. Keresem tovább a hibát.
Bontom a karbit!
Amúgy mizujs Felétek? Lesz-e az idén Világjárás?
Fez-nél a szerszám!
A Kawával meg az a helyzet, hogy kibaszott kényelmes és nagyon tetszik, majd cseréljünk egy rövidet túrán, mert meglepő volt, mennyire kezes.
A GS nekem még azért kezesebb, de éreztem ma a feelinget, azért a 4 henger más
Igen, ezzel már kanyarvadászat lesz a javából!