Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Én is loptam a képet az egyik gallériából, de majd csinálok sajátot is nem soká. Eléggé hasonlít a Stelvió kanyarjaira, videó szerint is amit láttam a Youtube-on róla.
http://auto-motor.vatera.hu/mo...

ha még érdekel valakit új, NGK gyertyasor :)
De szívesen elmennék oda kanyarogni! Utólagos engedelmeddel a képet loptam
Géza! Ez nagyon komoly! Hamarosan leteszteljük!
Nincs,de adsz egy tel.szamot s holnap este7 utan hivlak.
kenses@citromail.hu-ra
Sziasztok!

Azon kedves XJ tulajdonosoktól szeretnék segítséget kérni, akiknek elektromos benzinpumpájuk van. Tudnátok küldeni egy képet róla, hogy a motoron hol van? Most alakítom át a sajátomat, és jól jönne némi támpont.

Köszi,
Laci
Pittaboy erről kéne beszélnünk skype od van?
Hááááááááááátezcsooodááááááááálatos hír
Gartulálunk Nektek és minden jót kívánunk
Egyébként príma mocira applikálható gyereküléseket lehet már kapni

De hogy ne csak Körülöttetek forogjon a világ, a hétvégén meg lett kérve a kacsóm
Hali!

Nekem is u.a. volt.
Én a karbit szedtem ki s pucoltam ki.Jo is lett.
Jah, s gyertyakábeleket kellett visszavágnom mert nem ment a 2. henger.A vezetékben elégett a kábel.
Gyertyak is ell, tisztitás.
De ezt hallani lehetett.
Azota eladtam a motort, már Veszprémben roja az utakat.
Szia Józsi!
Megkaptam a csomagot. A moci továbbra sem jó,hiába cseréltem ki a benzincsapot. Ugyanúgy darál,nem pörög ki. Keresem tovább a hibát.
Bontom a karbit!
skacok szivató visszamegy a helyére a kipu nincs eldugulva majd most szétkapom oszt csak lassz valami
Szerintem nézd meg a szivatót hogy teljesen visszamegy-e a helyére.
Lehet hulyeség de nekem simo csinált ugyanilyet mikor el volt dugulva a kipufogoja aztán lehet ostobaság csak egy tipp
Nem tudom, lesz-e, remélem. Bár bizonytalan a babakocsi miatt.
Lehet, hogy ritkán jársz erre, de azért a Gyöngyöst még nagy betűvel írják
Amúgy mizujs Felétek? Lesz-e az idén Világjárás?
öregsas 62 jársz még erre mifelénk néha,ha igen, jelezd légyszi.Megnéznék valamit a gépeden ,ha megengeded.
Laca ! Csomag föladva ,aszonta néni ,hogy holnap érkezik !
Kotor és Cetinje közti hajtűkanyarok Montenegróban, szám szerint 42.
Én gyöngyösön a Tátraiékkal szervízeltettem az xj-t, ott volt szinte minden méretű lapka készleten, és abból cserélgettek, nem kellett vennem egyet sem.
Na köszönet mindent, nagyon fasza volt a kis célszerszám, lecseréltem a tőcsavarokat, majd finoman, de erősen meghúztam, aztán beletekertem egy pár kilómétert!
Fez-nél a szerszám!
A Kawával meg az a helyzet, hogy kibaszott kényelmes és nagyon tetszik, majd cseréljünk egy rövidet túrán, mert meglepő volt, mennyire kezes.
A GS nekem még azért kezesebb, de éreztem ma a feelinget, azért a 4 henger más
Igen, ezzel már kanyarvadászat lesz a javából!
Kocogtasd meg a karbit elsőre, egy kis kalapáccsal, lehet felakadt valami, szívató, vagy úszó és sok brenyát kap, akkor szokta ezt a fulladást produkálni, egy próbát megér!
Sziasztok! Problémám van ,segítség kéne. Hidegen pöcre indul a motor szivatóval,majd kicsit melegszik, próbálnák gázt adni erre lehörög le áll .Melegen sem veszi a lapot ,gázadásra le áll .Membránok jók ,karbi tiszta. iljenkor mi van? nem tom volt már valakinek hasonló problémája? Köszi a segítséget!
Üdv újra a csapatban!