Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet,h ez a probléma, hogy nem húzom ki teljesen a szivatót, csak kb félig. Ha teljesen kihúzom akkor nem csinálja, viszont ha leengedem 2000 alá akkor elkezdi csinálni a ,,cisszegést" ami a szelep, illetve a szívótorok felöl jön. Kb 1. Perc után abbahagyja a jelenséget és csendben jár. Csak azért volt fúrcsa, mert régen nem csinálta, de mind1, köszi a segítséget
Nem egésszen értem a problémád, nem tudom mit vársz egy hideg motortól!
Ráhuzod teljesen a szivatót, indítod, kb 2000-ről kezd felpörögni és ahogy melegszik nyomod vissza a szivatót. 2-3 perc melegítés után már teljesen visszanyomhatod az alapjárat kb 1000-en stabílan megmarad, üzemmelegen felkúszik 1300-1400-ra.
Sziasztok, a következő tüneteggyüttest produkálja a gépem.
Közvetlenül a beindítás után az 1 henger tüsszögő hangot ad, visszanyomja a töltetet a szívócsőbe. Ilyenkor esik is a fordulat. Ha 2 ezer felett van a fordulat, akkor nem csinálja. Kb. egy perc után abbahagyja a dolgot. Elvileg ez szegény keverékre utal, de próbáltam állítani, hogy több benzint kapjon, de továbbra is csinálja, gyertya cserélve, szelephézag rendben. Ötlete vkinek valami?
Pedig a Redről az a hír járja, hogy drágák, de 2 guriga az nem sok !
A Budai vámnál a BMW szalon mellett ?
Szia Botanikus!

Bármelyik autógumis felteszi, csak centirozni nem tudják. Én az elmúlt 2 alkalommal a Red Baronnál rakattam fel (kereket vittem csak meg az új gumit) számla nélkül szerelés centirral volt kb. 2000Ft és 5perc.
Szia Laca! Hívtalak ,de nem vetted föl telószámom:20-336-0235
Szia botanikus! Én a Magyarürögi úton szereltettem,de azt hiszem a budai vámnál is szerelnek .
Szia Bozontos42 látom pécsi vagy, te hová jársz motorgumit szereltetni ? A mohácsi útnál volt egy jó gumiszerviz az AMC bolt mellett, de az megszűnt, így tanácstalan vagyok
Szia!
Telón jobb lenne,mert kérdezni szeretnék egy-két dolgot.
Telefont cseréltem,és elvesztettem a számodat. Az enyém 20/5910110
csörgess meg légyszi,és visszahívlak!
köszi!
Suzuki az univerzális XJ kipuffal!
Szia Lacaa 65! Tudunk beszélni persze , van az adatlapomon mél cím,vagy telón akarsz?
Érdekes.
Körültekintőnek kell lenni gumivételkor, egyszer már engem is behúztak a csőbe ezzel. Nagyon nem mindegy hogy milyen régi az a bizonyos "új" gumi...
Cserére szorul az első abroncsom, kerestem, hogy a Metzeler Lasertec hol a legolcsóbb! Most is ez van a motoron ! Találtam egy honlapot, ahol a front ebből a márkából 20780 brutyi. Nekem megfelel az 56 V . Felhívtam a honlapon lévő számot, (nagyon olcsónak éreztem) hogy mikori gyártású a gumi , mire a fickó azt mondta, hogy nem tudja! Őneki a gyárból hozzák, de ki is röhögnék Őt , ha megkérdezné ! Furcsa volt , de megrendeltem !
Aztán felhívott valaki, a futár, vagy akivel már beszéltem , ördög tudja, és elmondta, hogy a honlapon nincs fent, bár kellene, de ez a gumi 2009-es gyártású maradjon ez, vagy 25000-ért van 2013 as !? Persze még ez is jó ár,de nem éreztem fairnek az eladót !
Szóval ennyi a történet !
MBMgumi.hu
Az enyémet elég volt meghallgatnia és már nem is kereste az E betüt! Ha "akarnak" keresnek majd más hibát.
lehet, hogy rossz napja volt a vizsgabiztosnak...
Skacok! Nem tudom ki, hogy áll a vizsgákkal, de a haverom Suzukiját ma dobták vissza mert nem volt a kipufba E betű.
A legszebb, hogy már kétszer vizsgázott a gép ezzel a kidörrenőtővel és simán átment.
Úgy látszik bekeményít a hatóság!
Szervezek egy túrát Montenegróba, Albániával megspékelve pünkösdkor .Aki akar jelentkezhet még, a már meglevő tagokon kívül.
A túra 5napos, kb 2000 km, egy főnek 80-85 ezer forint, ebből 40-45 ezer a benzin természetesen fogyasztástól függően.
Egy hely van kiadó, természetesen párban is lehet jönni. Részletekről emailban tájékoztatom az érdeklődöt. Max április 15-ig lehet jelentkezni
Szia,
Bocs, hogy ilyen sokára válaszolok, nem figyeltem.
Én a pumpa előtt hagytam a benzinszurot, ahogy eredetileg is volt (védje azt is). A vákuumcsövet persze le kell zárni. A Pri állás viszont nagyon hasznos, mert. azzal tudod a gyujtas ráadásakor feltölteni a karbikat, egyébként csak üresen kattogna a pumpa ( ami elég egészségtélen).
Bozontos 42!
Tudunk beszélni?
Tudok eredetit is darabja 29000 Ft yamaha kirendeltsegnel az az 4X29000 forint a negy de ez itt amit kuldtem linket utangyartott es 32000 postakoltseggel
különben kissé felháborítónak tartom a következőt: '84 és '92 között az xj fj fz 600 -ak megegyeztek. kitudja hány 10 vagy 100 ezret szartak ki belőlük viláhszerte... és akkor egy ilyen elöregedő kikeményedő kirepedő alkatrészt nem gyártanak/forgalmaznak... holott sokkal öregebb vasakhoz is lehet bármit szerezni... ehhez is lehet pl a 3 tömítést majdnem 50000-ért vagy gyűrüsort 57000- ért. de 4 kis gumi vackot nem gyártanak...
postakoltseggel egyutt 32000 Ft
nem i9 et akartam irni hanem azt hogy is
irj emailt en is ezt tettem es ha minden jolmeg a heten le is kuldik