Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Udv nekem XJ 600 51 js hez lenne szuksegem szivotorokra Budapest es kornyeken ha valaki tud elerhetoseget megkerem kuldje el elore is koszonom
És igazad van Nem tudom honnan jött nekem a 110, de most kimentem megnéztem, és tényleg !
Az a baj hogy a lakk alatt üszkösödött az alu.Borzasztó ronda volt
Ez is egy módszer a takarításra ,de nem egyszerűbb nagynyomásúval?
Biztos jó a felnire,de hülyén fog kinézni, hogy a sárvédő és a gumi között van 5 perc szünet.
Nem gagyi cuccokkal összerakva Köszönet Bitinek a melóért és az alkatrészekért Alkatrace
Ja,multhéten szépült az XJ:
Szia!

Tudom nem ez volt a kérdés, de 100/90 18 a gyári méret elől .
Ha a 110/80 18 átmérőben közelít hozzá akkor igen.
Nem röhögök! Én összesen mentem az idén 2 alkalommal ennyit . Tegnap délelőtt kb 60 km, ennek fele vizes úton, ugyhogy utána motor mosással vezettem le a napot. De legalább meleg volt tizenhat fok.
Sziasztok!Nekem is megvolt az idei első gurulás,kb 150km-t(nemröhög)tettem a kilenccába. Jó volt a dízel egyterű után valami dinamikát tartalmazó gépjárművel közlekedni:))))))))
Sziasztok !
A 110/90 R18 helyére fel lehet tenni a 110/80 R18-as abroncsot ?
Szerintetek ?
Sziasztok!

Nincs köztetek véletlenül oroszlányi motoros? Vagy ismerős, aki garázst bérel és be lehetne társulni mellé? Esetleg akinek van garázsa és kiadja?
Sziasztok!
Tegnap nekem is megvolt az évadnyitó gurulás . Sajnos sem az útviszonyok, sem az időjárás nem kedvezett nekünk . Ausztriában az utakat nem sózzák, hanem zúzott kővel szórják fel, ami alól a hó már elolvadt, így borzasztóan csúszós hegyi szerpentineken mentünk. Volt, ahol a kő alatt ki sem látszott az aszfalt, illetve egy rövid szakaszon nem is aszfalt, hanem hó volt még alatta. Egy zúzottkövet feltakarító kocsival találkoztunk, tehát lassan alkalmasak lesznek az utak a motorozásra. A másik problémát az eső jelentette, rendesen megáztunk, a Louis-os sárga esőkabát vízhatlansága megfelelő volt, viszont tartósságról nem lehet beszélni, a zipzár az első használat után kiszakad. Kár, hogy jövő hétre rossz időt jósolnak...
én is belevertem ma egy pár km-t a gépbe :D
egy kérdés: motoroknál fordítva számoljuk a hengereket, mint az autóknál, ugye? ergó ha ülök a motoron, akkor a bal térdemnél van az 1.-es és a jobbnál a 4-es számú, ugye?
ui.: ha valakit érdekel új NGK gyertyasor az XJ-be így az új szezonra :D http://auto-motor.vatera.hu/mo...
Heló!
Én ugyanazt tettem mint te! Az időjósok szerint most kb egy hétig pihenünk.
Háh. az elmúlt pár napban ojan voltam mint a Mc.donalds nyomtam egy párszázast.
Szia!
Találtam neked elado alkatrészt szerintem van a srácnak,énvásároltamtöle elég olcso.
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Szia adok egy telo számot budaőrsön van ugy tudom nála van bontott divi.06/703179083 szobbatondélelőtt is hívható.
Valahogy ezek gusztábban néznek ki, az ár is több tudom. Ez már luxus lenne nekem a sok raktérrel , én jó párszor elmentem egy hátsó dobozzal meg egy tömött tanktáskával több napra utassal. Sátor nem volt.
Itt van 220 euro
Az csak egy fedél.... kb 2000 forint és olyan színű fólia lesz rajta amilyet szeretne az ember. Egy ilyen dobozszett az ebayen 200 euro felett van jócskán
De a szine... Tudom át lehet festeni, de akkor is
Erre nem is gondoltam!
Valóban hasonlónak tűnik.Viszont most se használok kormány súlyt.Köszi szépen!
Valaki ezzel a dobozpárral piszok jól fog járni. Szerintem a 600-asra is feltehető
Yamaha OEM alkatrész-katalógus:

http://www.yamaha-motor.eu/at/...