Sziasztok!
Így, hogy közeleg a tavasz fel kell készíteni a mocit.
A következő alkatrészeket keresném a 600 95-ös évjáratú 4br tipusú divihez:
-hátsó lengővilla
-hátsó kerékagy
-fejidomhoz plexi
Továbbá szükségem lenne új féktárcsákra, ez még az ahol elől 1 van és hátsó is kellene. A bolti ár elég sokkoló. Csináltatott már valaki féktárcsát? Ha igen hol és mennyiért meg esetleg meg van e még a tervrajz?
misi 59! kössz a tippet majdnem összejött, csak sajnos leálltak a légszűrőcsonk gyártásával a köcsög japók((( pedig 84 és 92 között kiszarhattak egy pár fz-xj-fj 600at világszerte! mert mindben ilyen motor légszűrő van... és nem hiszem h csak az enyém öregedett el. am nem lett volna rossz árban 2900 lett vlna darabja. lehet pont ezért álltak le vele. ha van valakinek használható még mindíg érdekel!
Ez szerintem két külön probléma.Ha a számláló megy de az óra nem akkor km órában van a hiba ,a spirál fent hajt egy mágnest ami félgömben forog ez van egy tengelyen a mutatóval. Lehet hogy ott van valami szorulás.A másik amikor a visszarakod a meghajtásba akkor az egyik sem működik az valószínű hogy meghajtás.
Sziasztok!
Érdeklődnék az xj-600-s-es gépemnek megállt a km-órája. A spirált megnéztem,a lapolása jó. Megpörgettem fúrógéppel,de csak a számlálóját tekerte,a mutató meg se mozdult. a mociba visszarakva a számláló se működik. Valami ötlet? mi romolhatott el az órába? Köszi a segítséget!
Csak arra gondolok, hogy kanyarodáskor nagyjából azonos legyen a gumiknak a "döntési határa", illetve a futófelület vége. Mert a mostanit olcsón sikerült szerezni, tapadt is viszont már csere érett lesz. Ami most van fent az 120/70 és teljesen rosszul áll rajta, be is húzza ugye a felni és így a hátsót teljes szélességben használom. Az elsőnél pedig a futófelület kb. 80%át. Most pedig van lehetőségem előre is újat vásárolni (tavaly meg volt a hátsó cseréje). Ha jól emlékszem akkor is itt a fórumon javasolta valaki ezt a méretet ill. a bt45-öt elsőre is és hátra is ,de már nem emlékszem milyen első mérettel.
A 140/70-es hátsó gumihoz milyen elsőt javasolnátok? BT 45 van hátul, ugyanennek az elsőjét gondoltam, csak nem tudom ,hogy a 110/80 as gyári méretet válasszam, vagy esetleg a 110/70-et?
oks vilman köszi ha rákérdezel. fontos lenne! naés a Nagy Vas motoros bolt merre van? meg az enyém '84es asszem '92ig ugyanaz minden aztán típusváltás. a szelepfedél tömítésről annyit, hogy az tényleg drága de abból nem tudsz utángyártottat venni. de hengerfej+ hengertalp tömítést nehogy gyárit vegyetek! én mst adtam ki ezekért plusz pár filléres szelepszár szimmeringért 48700 forintot! ha ilyen gondja van valakinek állítólag mogyoródon legyártják szépen olcsóért...
http://www.mofaker.hu/termek/K...