Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!

Engem is érdekelne bukókeret valami egészségesebb áron, mint a 80 euró! :) Ha találsz valakit, akkor érdekelne az árajánlat, már ha benne lennél a dologban!

Szilárd
Sziasztok!

Srácok! Lánckerék szettet + láncot honnan tudok jó minőségben a legolcsóbban beszerezni? Kaptam egy 37.000-es ajánlatot patentszemes láncra, de neten találtam 27.000-ért (http://bolthely.hu/motoralkatr...)
Tudtok tanácsot adni?

Szilárd
A műhelyemben jó idó van . Tudok fűteni és ott csináltuk.
Felénk még elég hideg van, ilyenkor még nem foglalkozom a mocival!
Papír kutya vagyok, nem tehetek róla.
Szépen pihennek az új alkatrészek a polcon várják az emberi időt!
Én már Be is építettem.
Anno ezt a kört én is vég játszottam, aztán a vége az lett, hogy a régi maradt fent csak magamra hangoltam a fúvókázást és kapott egy frankó szinkront. A fogyasztásom rögtön 5L lett 2 személlyel és nem nyugdíjas tempóban.
Szia.
Köszönöm a segítséget.Telefonálgatók még egy kört hátha találok típus azonost.
Azon már van ha jól sejtem poti a sor végén, de ez nem zavar senkit ha nem kötöd be mert nincs hova, és lehet az már kormányos szívatóval van, ha ezeket a mókolásokat megoldod akkor semmi akadálya. Ha nincs kikopva a tengely még összelőni is könnyebb esetleg a szinkront,de mielőtt felteszed, szedd szét és pucolj, mérj ki minden fúvókát rajta, mert utána nehezebb ha már bent van a helyén!
Sziasztok.
Most vetem egy xj 600 92-est szétszedtük a karbit takarítani és szakadt mind a 4 membrán.Találtam karbisort 98-as évjáratút.Az lenne a kérdésem hogy felrakható-e a 92-re és ha nem a membránok meg egyeznek-e? Előre is köszönöm.
Szia!

Inkább itt kérdezd meg, biztos segítenek.
Hmmm......... Amúgy elég kényelmes,nem kézenállós
Ülésre gondoltam
Kalappal hozzá!

Néztem azt az ölést, nem fog leérni a térded?
Köszi:)1988-as.
hello fiuk lanyok!a divimet le szeretném cserélni egy fazer 600 ra 2002-2003 évjáratura.mi a véleményetek errol a mocirol?mik a rejtett hibái,mire kell odafigyelnem?
Gratula!
Mikori évjárat?
Ma megvettem az OFF járművet:))Motorja mintha zsírban forogna olyan csöndes.Remélem nem lesz szopó:))
Szia Tomkraft!
Este elküldöm emailban a teljes túra tervet. Eddig négyen vagyunk Vitarij, Bozontos, KriszXJ, meg én .
Szia Gezasz!

Tervezgetjük az idei motoros szezont és érdekelne a túra, amit szervezel, szívesen részt vennénk rajta (2 fő/1 XJ)
Eddig mindig egyedül motoroztunk külföldre, szeretnénk társasággal is végre
Kérlek küldj nekem e-mailben részleteket, útvonalat, stb. ha megvan már!
Fórumról kik jönnének? Mafeco, Vitarij, Bozontos? Hány motorra tervezed?
Válaszodat előre is köszönöm!
Szervezek egy túrát Montenegróba, Albániával megspékelve pünkösdkor .Aki akar jelentkezhet még, a már meglevő tagokon kívül.
A túra 5napos, kb 2000 km, egy főnek 80-85 ezer forint, ebből 40-45 ezer a benzin természetesen fogyasztástól függően.
Szia Géza ! emil címem :lorinczjozsef1@windowslive.com
Részemről nincs akadálya.
Hejj Patis.
Ha már előkerülnek a vasak lassan. összefuthatnánk valamikor . nem lakunk messze egymástól.
Köszönöm szépen!
Megpróbálom felvenni vele a kapcsolatot!
Köszi !