Sziasztok ! Ha van türelmetek kivárni , hogy meg nyissák Somogy megyében Barcson a Dráva folyó melletti városi szabad strandot , akkor idén szeretném , hogy ott legyen a találkozó. Valószínű nyitási ideje május hónap . A drávai fürdés lehetőség feltétele a nem magas vízállás. Ami mellette szól és remélem ezek a feltételek ebben az évben is ingyenesen igénybe vehetők lesznek:
sátrazási lehetőség, kulturált melegvizes blokkal, tűzrakási hellyel. Helyben büfé akár meleg étel igényelhető. "Tavaly a vaddisznó pörköltet 600 Ft-ért adták" a közelben üzletek hideg sörrel. Igény szerint a városban van több idegenforgalmi szálláshely, fedett strand. Akár kettő napig is maradhatunk ! Haza felé közös gurulás a Mecsekben. Természetesen a hely leszervezését vállalom.
Várom hozzászólásotokat és döntéseteket!
Neked is? Kísértetiesen hasonlóak nekem is :)
Ahogy forgattam azon filóztam mégis hogyan kerülhet fele annyiba németbe mint itthon... Érdekes főleg ismerve a fizetéseket.
Szokott bizony és elhiheted, hogy elég jó hangulat szokott lenni!
Az ország különböző pontjain tartottuk, Kecskemét, Mátra, Velence......
Általában úgy kezdődik, hogy a domináns hím megnevezi és kijelöli a helyet, időt a falka pedig követi. Vadkempinges bulikkal kezdődött, de mára már konszolidálódtunk.
Vitarij-nak volt egy jó ötlete még tavaly, de ezt majd ö bővebben kifejti.
nézd meg a K&H biztosító tarifáját is, én mindig ott kötöttem meg a motorokra a kötelezőt. Van több, összevonható kedvezmény, pl. túramotor- kedvezmény, kommunikációs kedvezmény (ehhez csak meg kell adni egy e-mail címet), online kedvezmény, stb.
Sziasztok!
Elérkezett a biztosító váltásom ideje.
Ha jó emlékszem említettetek egy olcso kötelező lehetőséget öreg motoroknak.
Ha tudnátok benne segíteni megköszönném.
I like Mecsek