Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

we are the world, give peace a chance
I like Mecsek
mindenféle képpen csinálok hejet a naptárban a találkozóra. csak mongyátok hogy mikor és hol.
Már meg is van a megnyitási időpontja , sajnos csak június 15.
http://www.barcsmedia.hu/hir.p...
Sziasztok ! Ha van türelmetek kivárni , hogy meg nyissák Somogy megyében Barcson a Dráva folyó melletti városi szabad strandot , akkor idén szeretném , hogy ott legyen a találkozó. Valószínű nyitási ideje május hónap . A drávai fürdés lehetőség feltétele a nem magas vízállás. Ami mellette szól és remélem ezek a feltételek ebben az évben is ingyenesen igénybe vehetők lesznek:
sátrazási lehetőség, kulturált melegvizes blokkal, tűzrakási hellyel. Helyben büfé akár meleg étel igényelhető. "Tavaly a vaddisznó pörköltet 600 Ft-ért adták" a közelben üzletek hideg sörrel. Igény szerint a városban van több idegenforgalmi szálláshely, fedett strand. Akár kettő napig is maradhatunk ! Haza felé közös gurulás a Mecsekben. Természetesen a hely leszervezését vállalom.
Várom hozzászólásotokat és döntéseteket!
Neked is? Kísértetiesen hasonlóak nekem is :)
Ahogy forgattam azon filóztam mégis hogyan kerülhet fele annyiba németbe mint itthon... Érdekes főleg ismerve a fizetéseket.
Elég a fénykép a nosztalgiánál.
Szokott bizony és elhiheted, hogy elég jó hangulat szokott lenni!
Az ország különböző pontjain tartottuk, Kecskemét, Mátra, Velence......
Általában úgy kezdődik, hogy a domináns hím megnevezi és kijelöli a helyet, időt a falka pedig követi. Vadkempinges bulikkal kezdődött, de mára már konszolidálódtunk.
Vitarij-nak volt egy jó ötlete még tavaly, de ezt majd ö bővebben kifejti.
A legjobb tudomásom szerint elég fényképeket küldeni.
Mindekinek köszönöm a segítséget!
Hétfőn keresem őket.
Vajon a szemlézést is meg tudják csinálni?
És vajon a motor is kell a szemléhez?
Hali!
Az engem is érdekelne!
Höjj Íxjéések.
olvastam még pár hete hogy szokodt lenni xj találkozó. ezt mikor és hol ejtitek meg?
Ékre gondoltam, ami a szelepet bent tartja!
Hézagoló lapkára gondolsz? Nekem van 2 db 260 és 262 e s méret.
Üdv! Nincs véletlenül valakinek 2db szelep ék kimaradva? sajnos sikerült eljátszani szerelés közben..
Ehhez még hozzá kell adni az éves tagsági díjat, amit a klubnak kell fizetni. Motornál nem tudom mennyi, de kocsira kb. 6000 Ft/év.
Szia!

Öreg vashoz én Őket ajánlom, nekünk az összes autó-motor ott van.
Évi 1400 pénz körül / motor.
Itt nézz körül!
http://www.kedvezmenyesbiztosi...
Veterános kedvezményes!
Szintén a K&H-t javasolnám, egy hónapja kötöttem, kemény 4.300 Ft baleseti adóval a 900-asra 1 évre
Heló!
Szintén K&H most kötöttem én is az éves díj 9600ft,baleseti adóval együtt.
nézd meg a K&H biztosító tarifáját is, én mindig ott kötöttem meg a motorokra a kötelezőt. Van több, összevonható kedvezmény, pl. túramotor- kedvezmény, kommunikációs kedvezmény (ehhez csak meg kell adni egy e-mail címet), online kedvezmény, stb.
Sziasztok!
Elérkezett a biztosító váltásom ideje.
Ha jó emlékszem említettetek egy olcso kötelező lehetőséget öreg motoroknak.
Ha tudnátok benne segíteni megköszönném.
Öröm boldogság!
Megérkeztek a karbi gumi bigyók!
Köszi, maradok valami hagyományos szerkezetnél.
A 600-as Divin a felfogatások a rezgéstől letörtek, pedig gyári cucc volt. Áttértem a Bereber féle bukó gombára, esetleg érdekel tudok gyártatni.