Ez jobbnak látszik,itt a laposvasak hajlanak el,ami javítható is. 2 éve megcsinálhattam volna a melóhelyen de akkor még nem volt meg a kicsikém. azóta bekeményítettek úgy hogy szó sem lehet maszekolásról.
Konkrétan ez már volt tesztelve .
Szépen elcsúszott rajta, kicsit behajlott, de pont ez a dolga .
Ebből van mintám, keresek mókust aki olcsón le tudja gyártani, e-bay-on újba 80EUR fölött van az ára. Bár az krómos, én szintereztetném.
Egy évet állt az eladó Police, kicsi olaj termelése a vez tengelyekhez, majd 3. próbálkozás után röffent a döglött benzinnel. Ma azért szétkaptam a karbiját, hát csodálkoztam mitől indult .
A mai nap kicsomagoltam a vasat és az aksi életre pofozása után egy kis nyösztetéssel fel is ébredt a gép viszont kicsit szabájtalanul járt és egy kis melegedés után magához tért a be nem indult henger is. És most jön a kérdés. csak nekem kedveskedik így a vas vagy ti is tapasztaltatok ijesmit?
Szia!
Mivel egy városban lakunk megbeszélhetnénk egy találkát valahol,és odaadnám a plexi árát.Nagyon nagy segítség lenne ha ezt sikerülne összehozni.Előre is nagyon köszönöm a segítő szándékodat!Időhöz nem vagyunk kötve,mindegy,hogy melyik héten kerül hozzánk.
Szerdán nekem van dolgom Budapesten... megyek beiratkozni az egyetemre. Következő héttől pedig fent leszek majd hétköznapokon mindig.
Szerintem valahogy megoldható lesz a szegedre juttatás..Ha még nem is ezen a héten, de valamelyik következő héten biztos össze tudom hozni ha nem lesz más.
Konkrétan ez már volt tesztelve .
Szépen elcsúszott rajta, kicsit behajlott, de pont ez a dolga .
Ebből van mintám, keresek mókust aki olcsón le tudja gyártani, e-bay-on újba 80EUR fölött van az ára. Bár az krómos, én szintereztetném.
Hátha valakinek pont egy ilyen hiányzik. :-))
Irigyellek Lordy a tied legalább egészben van. Az enyém még darabokban( váltócsere ).
Ezt is megkérdezheted, nem vesztesz vele...
Probáld meg itt.
Hívhatlak?
kaptál egy mailt.
üdv,
Mivel egy városban lakunk megbeszélhetnénk egy találkát valahol,és odaadnám a plexi árát.Nagyon nagy segítség lenne ha ezt sikerülne összehozni.Előre is nagyon köszönöm a segítő szándékodat!Időhöz nem vagyunk kötve,mindegy,hogy melyik héten kerül hozzánk.
Szerintem valahogy megoldható lesz a szegedre juttatás..Ha még nem is ezen a héten, de valamelyik következő héten biztos össze tudom hozni ha nem lesz más.