Egyikőtök írta, hogy van benzinszint mérője az XJ-n, tőle lenne egy kérdésem, hogy tudna-e róla írni egy keveset? Esetleg képeket, elektronikai kapcsolási rajzot vagy valamit mondani? :D Köszi.
Kérnék egy kis segítséget!
Donornak keresek olyan kockalámpás, '88-as évjáratú XJ 600-as gépet, mint a mostani motorom.
Tehát nem baj, ha lejárt a forgalmi, vagy nem is volt forgalomba helyezve, csak műszakilag okés legyen!
Ha valaki tud valamit, kérem jelezze!
Előre is köszi!
Üdv!
Nekem is így szokott indulni én is úgy gondoltam hogy ez valami hiba,de többszöri átvizsgálásután sem találtam semmit.Ha a kazánházban áll(+15 fok) akkor nincs gond.
Átdolgoztam egy kicsit a kapcsolást, az üzemanyagszint mérőbe építettem be, mert sikerült elég kicsibe megcsinálnom. Köszönöm a dicséretet, most festjük át, ezüst lesz a gép.
Szia!
Nem véletlenül Akkuőr ezt építetted meg?
Én tavaly ezt tettem bele a műszerfal felső élére középre egy kis 3 szinü leddel (elektronika kis nyákon a műszerfalborítás alatt tic-tac-os dobozba elfért), jól szuperál, könnyen elkészíthető otthon Egyébként szép a géped
Most szedrem szét a 900s-et. Már rég terveztem egy egyszerű kis méretű, de hatásos feszültség figyelőt építettem a műszerfalba három színű leddel. Ha érdekel valakit írjon
http://www.willhaben.at/iad/ge...
Igen, nem, vagy még nem tudod?
350-ért akarja adni a mókus. Nagyon szép állapotban van, de ennyim sajnos nincs rá...
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Kérnék egy kis segítséget!
Donornak keresek olyan kockalámpás, '88-as évjáratú XJ 600-as gépet, mint a mostani motorom.
Tehát nem baj, ha lejárt a forgalmi, vagy nem is volt forgalomba helyezve, csak műszakilag okés legyen!
Ha valaki tud valamit, kérem jelezze!
Előre is köszi!
Nekem is így szokott indulni én is úgy gondoltam hogy ez valami hiba,de többszöri átvizsgálásután sem találtam semmit.Ha a kazánházban áll(+15 fok) akkor nincs gond.
Van még egy hely közöttetek?
Nem véletlenül Akkuőr ezt építetted meg?
Én tavaly ezt tettem bele a műszerfal felső élére középre egy kis 3 szinü leddel (elektronika kis nyákon a műszerfalborítás alatt tic-tac-os dobozba elfért), jól szuperál, könnyen elkészíthető otthon Egyébként szép a géped
Sok sikert a vásárláshoz
Sajnos nem XJ lesz a választott.
Tudod amióta fazerrel nyomul....................