Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is onnan vettem.....a tapasztalatom hogy érdemes kivárni a tavasz-nyár beköszöntét,akkor lejjebb megy az áruk.Télen kint drágábbak a mocik.
Egyikőtök írta, hogy van benzinszint mérője az XJ-n, tőle lenne egy kérdésem, hogy tudna-e róla írni egy keveset? Esetleg képeket, elektronikai kapcsolási rajzot vagy valamit mondani? :D Köszi.
Csak egy tipp! A sógoroknál nincs ekkora becsülete az öreg vasaknak.
http://www.willhaben.at/iad/ge...
Szia Feri!
Igen, nem, vagy még nem tudod?
A jászágban,pontosabban Jászberény környékén.
Köszi!
350-ért akarja adni a mókus. Nagyon szép állapotban van, de ennyim sajnos nincs rá...
Ha nem baj, hogy egy kicsit fiatalabb!
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Üdv a fórumon ! Az ország melyik részén motorozol?
Hahó Srácok!

Kérnék egy kis segítséget!
Donornak keresek olyan kockalámpás, '88-as évjáratú XJ 600-as gépet, mint a mostani motorom.
Tehát nem baj, ha lejárt a forgalmi, vagy nem is volt forgalomba helyezve, csak műszakilag okés legyen!
Ha valaki tud valamit, kérem jelezze!
Előre is köszi!
Üdv a placcon!
Üdv!
Nekem is így szokott indulni én is úgy gondoltam hogy ez valami hiba,de többszöri átvizsgálásután sem találtam semmit.Ha a kazánházban áll(+15 fok) akkor nincs gond.
Sziasztok!

Van még egy hely közöttetek?
Átdolgoztam egy kicsit a kapcsolást, az üzemanyagszint mérőbe építettem be, mert sikerült elég kicsibe megcsinálnom. Köszönöm a dicséretet, most festjük át, ezüst lesz a gép.
Szia!
Nem véletlenül Akkuőr ezt építetted meg?
Én tavaly ezt tettem bele a műszerfal felső élére középre egy kis 3 szinü leddel (elektronika kis nyákon a műszerfalborítás alatt tic-tac-os dobozba elfért), jól szuperál, könnyen elkészíthető otthon Egyébként szép a géped
Most szedrem szét a 900s-et. Már rég terveztem egy egyszerű kis méretű, de hatásos feszültség figyelőt építettem a műszerfalba három színű leddel. Ha érdekel valakit írjon
Köszönöm szépen a segítséged
Akkor egyenlőre marad annyira nem bánom, nagyon szeretem .
Sok sikert a vásárláshoz
Écsapám áttért a 300 e Huf értékű behozott Fézerekre
Nohát mit sikerült találni?
Szia,

Sajnos nem XJ lesz a választott.
Nem csak Neked

Tudod amióta fazerrel nyomul....................
Látod azért emlékeztem, hogy valami izgalmasat meséltél!
Tavaly kimaradt, lehet csak nekem?
Előtte még egy Jeli arborétum becsúszhatna