Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

MIlyen őplexit vettél?
Jaja, arra írtam, hogy benne vagyok bárkivel bármiben, ha motorozásról van szó, csak jöjjön már a tavasz. Egyébként most rendeltem olajat, szűrőt, mert cserélni kellene, na meg plexit is vettem előre, h ne rángasson a szél 140-nél.
Mauser! Ü! Írtam neked egy pár oldallal arrébb, olvasd el!
Én azt vettem észre, hogy 60-nál csapkod a kormány, ha elengeded. Ha ezt tapsztalom, akkor adok egy kis gázt és azonnal megfegyelmezi magát a kiccsaj.
Egyenlőre ezeket én vinném: 120179582864, 120179583679 (UK Ebay item number). Ez a 2 félből álló idom. Jó állapotban lévő plexit meg a vaterán láttam, ha megnyerem ezt, akkor arra is licitálok. Van Veszprémben egy szépen dolgozó műanyag hegesztő, Öskün meg egy olcsó festő. Így talán nem lesz annyira húzós a vége a dolognak.
Hú...
picit hazaléptem és máris gurppenoltatok egyet. Mindenkivel benne vagyok mindenben :D csak már süssön a nap kb 30 fok meleget. :)
Köszi Jose a tippet, kipróbálom a kisebb izzokat, hátha hátha alapon. Amugy a kapcsolóját már szétszedtem de semmi különöset nem észleltem
üdv és szép napot
A táskákkal ügyelni ,mert nekem két oldaltáskával beszitál a kormány, de rendesen. Enyhébb a szitálás ha két személy van a motron. De bocs ha valakiknek nem sikerült újdonságot mondanom.
Ne idegeskedjél ezen! Holnap jön haza ecsém olaszból és megy vissza dec.6-án majd őt is beizzítom.Végül is ottani fabrik eza nonfango.Talán lesz ledobva valami bontóba.
hát én is azon vagyok.Nem akarok felesleges pénzt kidobálni, ami nincs.Így csak egyszer szeretnék olyat venni ami az ízlésvilágomnak és praktikáknak megfelelne.Kerese-kutatok majd.
Vágd ki az item nr. és tedd a findenbe. sz@rja össze magát az e-baj!
Már megint kezdi..
doboz 1
doboz mit tartóval
ezen még én is gondolkodnék...

+23 € szállítás.... hirtelen ennyi.
Nekem ez naon bejön! Nem kéne éven át randa vastraverzekkel mászkáni , ha kell csak átdobom, és már megyek is . Viszont ebben az árban számtalan komplett cucc van az e-bajon...
Nyugi lessz még! Szólok is! Én elvileg 56 €-ért szereztem , amit nem bírnak behozni az istennek se... de ez egy másik történet. Figyelünk.
Na a fejidomok ára faszányosan el van szállva. Rápróbáltam 80 euróval, de simán le vannak védve :(
16000-ért lehetne kapni normálisat is, talán
megér ennyi pénzt ideiglenesen, nem?
Hát ez egy kicsit stílus idegen lenne nekem.Bár két dobozért adnék ennyit.
Hát egy csomó cuccuk van az biztos Oldaldoboz= motorozós ritikül Én idén már egy tanktáskát is beszereztem pedig, de az oldaldobozok jelentenék a megoldást.
Itt egy átdobós táska:

http://www.vatera.hu/atdobos_t...
nekem van egy nagy givi dobozom, de oldalra is kéne valami, tudod, lányok...
Én is arra gyúrnék, mert csak hátsó Nonfangóm van.
Télleg, tudtok egy olyan oldalt, ahol használt dobozokat lehet venni?
Jóóóóól van csak viccelnek a papák! Lassan oldalkocsisba kell majd gondolkodnom a járókeret szállíthatósága miatt. Ha van kérdésetek azt azért megpróbáljuk megválaszolni. Hajrá! Készülődés a tavaszra
Kész, megadom magam. De azért most nem hiányozna nekem egy nálam 10 évvel fiatalabb csaj... és különben is Melyikőtöknek van tizennyolc éves csaja? Lehet az egy tizessel fiatalabb, dehát... Na, kezdek durva dolgokat mondani...
Abba a 4-esbe még mi is behülyülnénk! Hogy is modják ? Gruppen?