Én is kiakadtam, hogy elkezdetek itt klikkezni ráadásul, kor kizárásos alapon. Majd leshettek amikor Tik is így jártok, ha megéritek. Sőt Titeket is véneznek a tinicsajok.... már.
Meg különbenis! Melyikteknek van 10 évvel fiatalabb nője? Na ugye! Ezt beszívtátok!
Naaaa !Azért minket nem kéne levénezni! Csak azért mert a por hüvelyünk már nem a 20 évvel
korábbi képet mutatja, agyban nem azok a vén trottyok vagyunk Nekünk is van "csajunk" csak
feleségnek hívjuk. lsd. Berber, Bundi és jó!-magam.
Uff!
Holnap, november 13-án 08.00 órától Kecskeméten a Rendőrség telephelyén lesz az árverés. Autók és 2. db. XJ600 Diversion kerül kalapács alá. Az induló ár tudtommal 250.000 Ft. Bocsánat, hogy így az utolsó pillanatban szólok, de én is csak ma tudtam meg
Kb egyidősek vagyunk. Jó lenne hasonszőrűekkel motorozgatni a szezonban. Ha nem tévedek érdi vagy. Én Gödöllőn lakom. Gondolom a másik szerelmed is szeret motorozni. Szóval arra gondoltam, hogy jó lenne összeismerkedni és akkor lehetne közös duo-duo túrákat csinálni (-- a csajokkal). Vannak tuti túratippeim. Meg nem ártana ha két xj villogna az úton egymás mellett.
Szerintem a Parkinson "folyományaként" jelent meg a jólismert Murphy sorozat, és mivel ez a "köz"nek (értsd:kevésbé értelmes létformák ) jobban érthető volt , ezért ért el nagyobb sikert . Ezt Murphy is elismerte, mint alapművet annó.
Mivel már Murphy is elismerte, hogy a dolgok mehetnének rosszabbul is, ezért az egyik csomim a GLS szerint holnap beérkezik . Mehetek bütykölni! És mivel a dolgok rosszabbodásának nincs határa szerintem rövidesen pénzt költhetek a többi kacatra is!
Más!
Képzeld el, hogy olyan nagy sikerű volt "84-ben Parkinson könyve a törvényeivel, hogy azóta sem volt új kiadás.Lehet, hogy az embereknek tényleg fáj az igazság?Kezdhetem az antikváriumok bújását
Ha teheted próbáld meg, hogy az egyik oldali izzókat kissebb wattosra cseréled.Ha akkor jó a vészvillogód, akkor tégy azt ahogy gondolod Vagy cseréled a relét, vagy hagyod a kissebb izzókat,
de akkor nem biztos, hogy jó lesz a sima irányjelző villogási sebessége, vagy marad a régi jól bevált
kézzel -lábbal.Az enyémen pl. még nincs is vészvill.én finoman szoktam a fékkarra nyúlni kicsiket és intek.
Eddig senkit nem sértetem így sem meg..........legalább is nem szólt.
Köszi köszi a sok hozzászólást, nekem is furcsa volt, h a kanyarjelző tökéletes és a vészjelző nem megy. Még tanácstalan vagyok, de majd csak kiokoskodok valamit.
Minden joót.
Hát Mausernek igaza lehet relé hibára gyanakodva mert a dupla terhelést lehet, hogy nem bírja (ellenálláskapcs, vagy hőkioldó).A kapcsoló ebben csak mechanikai szerephez jut, illetve az irányát adja meg a delejnek. De ez olyan régen volt, hogy a tankönyveket előkéne szedni máááá
Az jó, hogy a paripa is itt van, mert, ha maradsz a jó időkig akkor jó kis gurulásra is benevezhetsz.Sajnos csak a mi környékünkön ismerek két bontót.A pesti viszonyokban nem vagyok otthon.Sőt inkább csak az idősb xj generációs alkatrészeket próbálom követni.
az őrangyalosban csak azt ismerem, hogy a részegnek és a gyereknek külön őrangyala van.Na azért nem ülök fel részegen, és sajnos a gyermek korból is kinőttem.Marad a lassan járj, tovább élsz.
Szia, bontót én sem tudok, csak arra gondoltam, ha működik az indexed, akkor nem a relével lehet a baj... Szerintem a vészvillogó és az index ugyanarról a reléről (vagy villogó elektronikáról) megy, csak a bekötés és a kapcsoló miatt villog duplán a vészvillogó... Jól okoskodtam vajon? Én a kapcsolót nézném meg először.
Üdv: Józsi
Ajaj, avval jöttem és tisztítgatom itt hideg téli estéken.
Az zavar, h néha akad rendes soför és elegánsabb lenne megköszönni vészjelzővel, mint pl. lábbal, vagy kézzel elég kényelmetlen. Csak azért lenne szükségem rá, h megköszönjem annak aki megérdemli.
Bontó? ok, de hol? hogyan kezdjek neki a keresésnek? nekem még új a dolog.
üdv,
Lehet, h ismeritek, de nekem tetszik: "Soha ne száguldj gyorsabban, mint az őrangyalod!"
Tippet adnék, ha ilyen üzletet ismerné, de ha működik a sima index akkor nem a fő problémák közé tartozik.Szerintem bontós bőven megfelel ebben a kategóriában.Látom közelebb húzott a szíved. Hoztad a paripát is?
Sziasztok skacok,
rég voltam erre, látom addig szépen gyarapodtak a vélemények.
Segítségre szorulok, most költöztem Érd-re és az XJ-mnek nem megy a vészjelzője, csak pillan egyet és tovább semmi. Gondoltam kicserélem, biztos, ami biztos alapon, kérdésem az lenne, hogy hol, illetve hogyan tudok hozzájutni új reléhez? Valahol valami jo kis üzletet tudtok-e?
Hálás köszönet, és türelmet a télhez.
Jaaaaaaaaaaaa, hogy nem a szállításra gondoltál.... egyébiránt igaza van. Dőlt már fel motor állóhelyzetben is! Nekem is. Az Apriliának egyszerüen kitört az oldalsztendere. A Yamahán ezt ellenőriztem elsőre! Egyébirán rém messze az aukció vége! Csak bepróbáltam. Buktam már el sok meccset. Persze ingyen nem lehet semmihez hozzájutni...
javaslom, hogy kezd el szedni a b1 vitamint. az segít a vegetatív idegrenszeren egy kicsit.úgy nézem lassan szükséged lesz rá, ha így folytatódik ez a postázás mizéria.mi lenne, ha valami különleges, ritka típusba nyúltál volna?
Ez német cég, ezért jó. Esetiben ha innen küldöd oda akkor 23,18 € + AFA. Ha szerződött vagy valamivel olcsóbb. Ezt nézem most. Persze az eladóval közölni kell, hogy embert küldesz érte, és a többit még informálódom...
Hogyan működik ez a dolog? Nekem kell licitálni és ha nyerek akkor kell felhívni őket hogy akkor menjenek el a cuccért? Gondolom a dolgot le kéne kommunikálni az eladóval is. Jók azok az oldalsó idomok amire licitáltál, dögös lenne velük a vas, bár majd egy bukógomba nem árt majd melléjük a biztonság kedvéért.
Meg különbenis! Melyikteknek van 10 évvel fiatalabb nője? Na ugye! Ezt beszívtátok!
korábbi képet mutatja, agyban nem azok a vén trottyok vagyunk Nekünk is van "csajunk" csak
feleségnek hívjuk. lsd. Berber, Bundi és jó!-magam.
Uff!
Holnap, november 13-án 08.00 órától Kecskeméten a Rendőrség telephelyén lesz az árverés. Autók és 2. db. XJ600 Diversion kerül kalapács alá. Az induló ár tudtommal 250.000 Ft. Bocsánat, hogy így az utolsó pillanatban szólok, de én is csak ma tudtam meg
Kb egyidősek vagyunk. Jó lenne hasonszőrűekkel motorozgatni a szezonban. Ha nem tévedek érdi vagy. Én Gödöllőn lakom. Gondolom a másik szerelmed is szeret motorozni. Szóval arra gondoltam, hogy jó lenne összeismerkedni és akkor lehetne közös duo-duo túrákat csinálni (-- a csajokkal). Vannak tuti túratippeim. Meg nem ártana ha két xj villogna az úton egymás mellett.
Mivel már Murphy is elismerte, hogy a dolgok mehetnének rosszabbul is, ezért az egyik csomim a GLS szerint holnap beérkezik . Mehetek bütykölni! És mivel a dolgok rosszabbodásának nincs határa szerintem rövidesen pénzt költhetek a többi kacatra is!
Képzeld el, hogy olyan nagy sikerű volt "84-ben Parkinson könyve a törvényeivel, hogy azóta sem volt új kiadás.Lehet, hogy az embereknek tényleg fáj az igazság?Kezdhetem az antikváriumok bújását
de akkor nem biztos, hogy jó lesz a sima irányjelző villogási sebessége, vagy marad a régi jól bevált
kézzel -lábbal.Az enyémen pl. még nincs is vészvill.én finoman szoktam a fékkarra nyúlni kicsiket és intek.
Eddig senkit nem sértetem így sem meg..........legalább is nem szólt.
Rele
Egyébiránt megnéztem a kötésrajzot én is, és az Jose nevü yamahaxj kollegának van már megint igaza. Kezd megalázó lenni...
Minden joót.
Lakihegy 24 475-383
Jánoshalma 77 402-539
Baja 70 5008881
Bár én nem mentem velük sokra....
az őrangyalosban csak azt ismerem, hogy a részegnek és a gyereknek külön őrangyala van.Na azért nem ülök fel részegen, és sajnos a gyermek korból is kinőttem.Marad a lassan járj, tovább élsz.
Üdv: Józsi
Az zavar, h néha akad rendes soför és elegánsabb lenne megköszönni vészjelzővel, mint pl. lábbal, vagy kézzel elég kényelmetlen. Csak azért lenne szükségem rá, h megköszönjem annak aki megérdemli.
Bontó? ok, de hol? hogyan kezdjek neki a keresésnek? nekem még új a dolog.
üdv,
Lehet, h ismeritek, de nekem tetszik: "Soha ne száguldj gyorsabban, mint az őrangyalod!"
rég voltam erre, látom addig szépen gyarapodtak a vélemények.
Segítségre szorulok, most költöztem Érd-re és az XJ-mnek nem megy a vészjelzője, csak pillan egyet és tovább semmi. Gondoltam kicserélem, biztos, ami biztos alapon, kérdésem az lenne, hogy hol, illetve hogyan tudok hozzájutni új reléhez? Valahol valami jo kis üzletet tudtok-e?
Hálás köszönet, és türelmet a télhez.